Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

εστω οτι εχω μια ιστοσελιδα,μεσω της οποιας θελω να πουλαω μια υπηρεσια.πχ η υπηρεσια ειναι να μου λεει που μπορω να βρω φθηνα καυσιμα(λεμε τωρα).και θελω καθε φορα που μπαινει ο χρηστης στην σελιδα,προκειμενου να κανει χρηση της υπηρεσιας,ακομη και ο ιδιος να ειναι καθε φορα,να πληρωνει ενα ποσο.

πως μπορω να το κανω αυτο?με συστημα κωδικων?στο οποιο οταν πληρωνει με καποιον τροπο θα παιρνει εναν μοναδικο κωδικο,θα τον εισαγει μετα σε καποια φορμα και αν δεν εχει ηδη χρησιμοποιηθει θα τον κανει redirect στην σελιδα της υπηρεσιας?ή δημιουργωντας ενα e-shop?

φυσικα θελω το μερος της ιστοσελιδας που θα ειναι η υπηρεσια,να ειναι restricted απο καθε τυχαιο χρηστη,που δεν πληρωνει δηλαδη και απλα προσπαθει να μπει..

υγ:λαμβανουμε υποψιν οτι θελω ο χρηστης να μπορει να πληρωνει ειτε με καταθεση σε λογαριασμο,ειτε με paypal,ειτε με οποια τραπεζα εχει πιστωτικη καρτα κτλπ κτλπ..

γενικα δωστε μου οτι παραπανω πληροφοριες γνωριζετε για αυτο το θεμα..

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Φτιάξε ένα σύστημα με credits που θα μπορεί να τα αγοράζει μαζικά (πχ 10.000cr) και να πληρώνει με αυτά με κάθε είσοδο (πχ 100cr ανά είσοδο).

Δημοσ.
Φτιάξε ένα σύστημα με credits που θα μπορεί να τα αγοράζει μαζικά (πχ 10.000cr) και να πληρώνει με αυτά με κάθε είσοδο (πχ 100cr ανά είσοδο).

Μου αρεσει πολυ ως ιδεα αυτο!

Σχετικα links για την δημιουργια τετοιου συστηματος εχεις?πριν αρχισω τα δικα μου θελω να παρω μια ιδεα και γενικως να εχω μια καθοδηγηση..

Δημοσ.

Τί εννοείς; Βάζεις απλά μια στήλη στον πίνακα users με όνομα credits, φτιάχνεις μια landing page που θα έχει τις τιμές και κουμπί για το paypal, και στο callback, ανάλογα με το τί διάλεξε ο χρήστης, ανανεώνεις τα credits του. Δεν είναι και τίποτα φοβερό.

Δημοσ.

και στο callback, ανάλογα με το τί διάλεξε ο χρήστης, ανανεώνεις τα credits του.

αυτο ψαχνω τωρα,δεν γνωριζω ακριβως πως να το κανω.

Δημοσ.

οχι,ακομα δεν εχω τοσο προχωρημενες γνωσεις σε αυτον τον τομεα,οποτε τωρα αρχισα να το μελεταω σιγα σιγα και βλεπουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...