μαφαλντα Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το χθεσινό christmas special μου χάλασε την διάθεση.Αν καταλήξει σαπουνόπερα το παρατάω.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το σενάριο να τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του καστ, δεν έχει κάποιο στόχο δηλαδή η σειρά?
neft Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Οντως το φιναλε ηταν λιγο στεναχωρο και σιγουρα δεν το περιμενα ουτε και μου αρεσε αλλα ως μια δραματικη σειρα ηθελε μια δυνατη αλλαγη,μια δυσκολη κατασταση για τη συνεχεια ειδάλλως imho θα κατεληγε το μικρο ευτυχισμενο σπιτι στο λιβαδι.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το χθεσινό christmas special μου χάλασε την διάθεση.Αν καταλήξει σαπουνόπερα το παρατάω.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το σενάριο να τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του καστ, δεν έχει κάποιο στόχο δηλαδή η σειρά? Οσες φορες εχει αλλαξει το καστ σε σειρα προκειμενου να συνεχισει το οριτζιοναλ σεναριο και να μην γινει καμια αλλαγη, πηραν τον κατηφορο. Η μονη σειρα στην οποια αλλαξε το καστ (δυο πρωταγωνιστές) και δεν χαλασε (πηγε καλυτερα μην σου πω) ηταν Οι Βορειοι και οι Νοτιοι αλλα δεν νομιζω οι σημερινες σειρες να ειναι τοσο μεγαλες επιτυχιες......
gatokoritso Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το χθεσινό christmas special μου χάλασε την διάθεση.Αν καταλήξει σαπουνόπερα το παρατάω.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το σενάριο να τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του καστ, δεν έχει κάποιο στόχο δηλαδή η σειρά? ανεκαθεν σαπουνιζε... wow διαβασα οτι αυτος δεν υπογραψε γιατι ηθελε να ψαξτει και αλλου απο οτι φαινεται..αχαριστια..φιλε εδω σε αμερικανικα εργα μενουν δεκαετιες χωρις κιχ οι πρωταγωνιστές εσυ νομιζεις οτι εισαι ο νεος clooney δηλαδη????
speedy23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το ειδα και γω χθες. Γελαω διοτι Μου θυμισε "Καλημερα Ζωη". Κλασσικη συνταγη σαπουνοπερας. Μια τραγικη στιγμη ακριβως μετα απο μια χαρουμενη. Το διαβασα απο πανω οτι θελει να φυγει ο τυπος αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι σαπουνιζει τρελα. Καλα βεβαια δεν το εμαθα τωρα, οπως ειχα πει ηταν guilty pleasure.
μαφαλντα Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι περίεργη τι θα κάνουν μετά από το κράξιμο.Στο σεναριογράφο στέλνουν κατάρες.
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρεαλιστικά, σαν τι να κάνουν δηλαδή, θα ιδρώσει το αυτί τους. Προσωπικά ως θεατής δεν βρίσκω ότι -στις σειρές- θα έπρεπε να προηγείται οτιδήποτε άλλο έναντι της επιθυμίας του ηθοποιού να αποχωρήσει, αλλά having said that, την κατάρα μου την έχουν γιατί θα έπρεπε να το κάνουν πιο ανώδυνο. Δηλαδή δεν μας έφτανε που γίναμε κομμάτια με την Σ, καπάκι το ύψιστο ψυχοπλάκωμα, δεν μπορούσε να κατεβάσει η κούτρα τους μια άλλη εναλλακτική? Ας τον στέλνανε μακροχρόνιο επαγγελματικό ταξίδι ξερωγώ, ενδιάμεσα να υπήρχαν κάποια και καλά νέα του δια στόματος υπόλοιπων ηρώων και άντε στο φινάλε της σειράς (δεν νομίζω να πάει πέραν της 4ης, αν και ποτέ δεν ξέρεις με το άρμεγμα που συνηθίζουν όλοι) μία guest star παρουσία ελάχιστων λεπτών με την επιστροφή του, που δεν νομίζω να στοίχιζε και κάτι τρομερό στον ηθοποιό από άποψη χρονικής δέσμευσης -2-3 μερες?- για τα γυρίσματα. Κλισέ ξεκλισέ, αυτό ήταν το ύψιστο κλισέ... Poor Mary βασικά, από τη μία κατάρες για το δράμα που θα περάσει η ηρωίδα κι από την άλλη τρίβω τα χέρια μου σκεπτόμενη το πιθανότατα ρεσιτάλ ερμηνείας που θα απολαύσω once more από την Dockery. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από scullyist 1
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Την ξεκινησα πριν 1 εβδομαδα ,ειμαι ηδη στην 2η σεζον.Εξαιρετικη σειρα ,πολυ ποιοτικη σε ολα τα επιπεδα τοσο στην παραγωγη οσο και στην σκηνοθεσια -ερμηνεια.Γνωριζει κανεις αν θα υπαρξει και 4η σεζον διοτι εχω μεχρι και την 3η .
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Tελειωσα και τον 4ο κυκλο προχτες.Η σειρα παραμενει σε υψηλα επιπεδα με μια μικρη κοιλια στην πλοκη (δικαιολογημενα μετα απο 4 σεζον).Κορυφαια αναπαρασταση εποχης κοστουμια,σκηνικα ,πολυ καλη παραγωγη και ερμηνειες . Ανυπομονω για το σπεσιαλ επεισοδιο των Χριστουγεννων και ελπιζω να συνεχισει για αρκετα χρονια ακομα . 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ξέρει κανείς τι έκανε με τη σειρά η Δημόσια Τηλεόραση; Εξαφανίστηκε!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ούτε μία ανακοίνωση από τη ΔΤ; Ούτε στον ιστότοπό τους ούτε πουθενά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα