RottenLungs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ένα gay φιλάκι Ο καθωσπρεπισμός στο αποκορύφωμα του... Που να δείχνανε και το Six Feet Under.
D_N_A Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ουφ πάλι καλά που το κόψανε. Αισθάνομαι την τηλεόραση να ανεβαίνει επίπεδο ήδη... Τώρα μένει να εξαφανίσουν τα 3/4 των Ελλήνων τραγουδιστών/ηθοποιών/παρουσιαστών/χορευτών κτλ
lefter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 καλημερα μια και αναφερθηκε παραπανω εχω να δω τοσο καλη σειρα απο το six feet under. ανυπομονω για την τριτη season.
revolver1990 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 H 3η season έχει βγει....είμαστε στο 5ο επεισόδιο και για να σποιλεριάσω άγρια ... πεθαίνει μια πολύ βασική χαρακτήρας στο συγκεκριμένο επεισόδιο
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγώ που δεν έχω καλή σχέση με τα κατεβάσματα μια χαρά βολεύομαι με ΝΕΤ, με γυρίζει λίγο στα παιδικά μου χρόνια που όλοι ξέραμε περίπου τι είχαν δει οι φίλοι και γνωστοί μας το προηγούμενο βράδυ. Στο 3ο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, ένας Τούρκος έκλεψε την παράσταση ... το έψαξα λίγο και είδα πως είναι ελληνικής καταγωγής: Theo James (born Theo Taptiklis.; 16 December 1984) is an English actor, known for portraying Jed Harper in Bedlam. James was born in Oxford, Oxfordshire. He is of Greek origin. He has a degree in philosophy from the University of Nottingham, and trained at theBristol Old Vic Theatre School. http://en.wikipedia....wiki/Theo_James
gatokoritso Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 το βλεπω και εγω στο ertHD χαζεύετε ευχαριστα αλλα δεν με εχει κανει να κολλησω ακομα.
lefter Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 το βλεπω και εγω στο ertHD χαζεύετε ευχαριστα αλλα δεν με εχει κανει να κολλησω ακομα. μαλλον δεν θα σου αρεσουν τα εργα εποχης η τα εργα του ειδους σου προτεινω να το συνεχισεις ομως. αξιζει......
Aloyminas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παρακολουθώ ήδη την τρίτη σαιζόν η οποία έχει φτάσει στο επεισόδιο 6 και πραγματικά η που σειρά έχει απογειωθεί από τον δεύτερο κύκλο πραγματικά τα σπάει.Πολύ καλή έχω φάει γερό κόλλημα
saya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραια σειρα.Ειμαι στον δευτερο κυκλο ..αστο καλο , . Και αναρωτιομουν απο ποτε γιναν τετοια μωρα οι Τουρκοι. Δεν παιζοταν το παιδι..οι περισσοτεροι μετριοι προς το ασχημουτσικο ειναι . Αντε με εξαιρεση αυτον που παιζει στην Σιλα. Αλλα επρεπε ο τυπος να ειναι πολυ ωραιος.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το περίμενα η ΝΕΤ να μας τιμήσει με τόση συνέπεια στα ραντεβού μας με τη σειρά παρά τις απεργίες! Κάτι αλλάζει εκεί μέσα ίσως?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν έπρεπε να πω τίποτα ... τους μάτιασα
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν έπρεπε να πω τίποτα ... τους μάτιασα ε ενταξει τωρα ειχαμε τα πολιτικα θεματα.δικαιολογειται..ελπιζω απο δευτερα να ξαναμπει στους ρυθμους της.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ανακάλυψα μια σειρά - reality στο youtube, με τίτλο ''Manor House'', ανατριχιαστική η εμπειρία σημερινών ανθρώπων που δέχονται να ζήσουν σε ένα σπιτικό του στυλ του Πύργου την Εδουαρδιανή εποχή. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον εκτός απ΄την αγανάκτηση των ''κάτω'' είναι και η μετάλλαξη των ''πάνω'' που μπαίνουν πολύ εύκολα και άνετα στον ρόλο τους και βρίσκουν υπέροχη τη ζωή αυτή ... Θλιβερό και ανατριχιαστικό!
neft Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 πάρα πολυ κάλο το χθεσινό christmas special επεισόδιο της τρίτης σεζόν με γερές ανατροπές.Το δράμα συνεχίζεται. mega spoiler alert o matthew πεθαίνει σε αυτοκινητικο δυστυχημα λίγα λεπτά μετά τον ερχομο του γιου του.Τελικά το δράμα δεν τελειωνει ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα