Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουφ πάλι καλά που το κόψανε. Αισθάνομαι την τηλεόραση να ανεβαίνει επίπεδο ήδη...

Τώρα μένει να εξαφανίσουν τα 3/4 των Ελλήνων τραγουδιστών/ηθοποιών/παρουσιαστών/χορευτών κτλ

Δημοσ.

καλημερα

μια και αναφερθηκε παραπανω εχω να δω τοσο καλη σειρα απο το six feet under.

ανυπομονω για την τριτη season.

Δημοσ.

H 3η season έχει βγει....είμαστε στο 5ο επεισόδιο και για να σποιλεριάσω άγρια ...

πεθαίνει μια πολύ βασική χαρακτήρας στο συγκεκριμένο επεισόδιο

Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω καλή σχέση με τα κατεβάσματα μια χαρά βολεύομαι με ΝΕΤ, με γυρίζει λίγο στα παιδικά μου χρόνια που όλοι ξέραμε περίπου τι είχαν δει οι φίλοι και γνωστοί μας το προηγούμενο βράδυ. Στο 3ο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, ένας Τούρκος έκλεψε την παράσταση ... το έψαξα λίγο και είδα πως είναι ελληνικής καταγωγής:

Theo James (born Theo Taptiklis.; 16 December 1984) is an English actor, known for portraying Jed Harper in Bedlam.

James was born in Oxford, Oxfordshire. He is of Greek origin. He has a degree in philosophy from the University of Nottingham, and trained at theBristol Old Vic Theatre School.

http://en.wikipedia....wiki/Theo_James

Δημοσ.

το βλεπω και εγω στο ertHD :-D

χαζεύετε ευχαριστα αλλα δεν με εχει κανει να κολλησω ακομα.

μαλλον δεν θα σου αρεσουν τα εργα εποχης η τα εργα του ειδους

σου προτεινω να το συνεχισεις ομως. αξιζει......

Δημοσ.

Παρακολουθώ ήδη την τρίτη σαιζόν η οποία έχει φτάσει στο επεισόδιο 6 και πραγματικά η που σειρά έχει απογειωθεί από τον δεύτερο κύκλο πραγματικά τα σπάει.Πολύ καλή έχω φάει γερό κόλλημα

Δημοσ.

Πολυ ωραια σειρα.Ειμαι στον δευτερο κυκλο ..αστο καλο , . Και αναρωτιομουν απο ποτε γιναν τετοια μωρα οι Τουρκοι. Δεν παιζοταν το παιδι..οι περισσοτεροι μετριοι προς το ασχημουτσικο ειναι . Αντε με εξαιρεση αυτον που παιζει στην Σιλα. Αλλα επρεπε ο τυπος να ειναι πολυ ωραιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έπρεπε να πω τίποτα ... τους μάτιασα :fear:

ε ενταξει τωρα ειχαμε τα πολιτικα θεματα.δικαιολογειται..ελπιζω απο δευτερα να ξαναμπει στους ρυθμους της.

Δημοσ.

Ανακάλυψα μια σειρά - reality στο youtube, με τίτλο ''Manor House'', ανατριχιαστική η εμπειρία σημερινών ανθρώπων που δέχονται να ζήσουν σε ένα σπιτικό του στυλ του Πύργου την Εδουαρδιανή εποχή. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον εκτός απ΄την αγανάκτηση των ''κάτω'' είναι και η μετάλλαξη των ''πάνω'' που μπαίνουν πολύ εύκολα και άνετα στον ρόλο τους και βρίσκουν υπέροχη τη ζωή αυτή ... Θλιβερό και ανατριχιαστικό!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πάρα πολυ κάλο το χθεσινό christmas special επεισόδιο της τρίτης σεζόν με γερές ανατροπές.Το δράμα συνεχίζεται.

mega spoiler alert

o matthew πεθαίνει σε αυτοκινητικο δυστυχημα λίγα λεπτά μετά τον ερχομο του γιου του.Τελικά το δράμα δεν τελειωνει ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...