evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψω/γράφουμε για εστιατόρια κτλ στα οποία πήγαμε και δεν μειναμε καθόλου ευχαριστημένοι για τον οποιονδήποτε λόγω. Αφορμή είναι η επίσκεψη μου πριν λίγες μέρες σε ένα la pasteria: θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την γκρίνια μου . έχουμε και λεμε λοιπόν Πήρα το μενού των 15 ευρώ (καλή τιμή) 1) Ορεκτικό= κεφτεδακια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν ΛΥΣΣΑ στο αλάτι. 2) Κυρίως πιάτο = ψαρονέφρι με σως λεμονιού και κάπαρη συνοδευόμενο από πένες Το πρόβλημα; υπερβολικά πολύ λεμόνι. σε κάθε μπουκιά χρειαζόμουν νερό καπάκι. κατά τ' αλλά το κρέας ήταν καλό 3) Επιδόρπιο= ζεστό κάλτσωνε με γέμιση σοκολάτας και μασκαρπόνε Στην πραγματικότητα ήταν ένα κάλτσωνε πέτρα γεμισμένο με nutella/μερεντα. άφαντο το μασκαρπόνε. Για το όνομα που και καλά έχει πίστευα οτι τουλάχιστον θα είχει λίγο ποιοτικό φαγητό, αλλά το θεωρώ απαραδεκτο να με κοροϊδεύουν έτσι μέσα στα μούτρα μου. Τα συμπεράσματα δικά σας. εμένα πάντως μου έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση. 1
REDODIN7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψω/γράφουμε για εστιατόρια κτλ στα οποία πήγαμε και δεν μειναμε καθόλου ευχαριστημένοι για τον οποιονδήποτε λόγω. Αφορμή είναι η επίσκεψη μου πριν λίγες μέρες σε ένα la pasteria: θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την γκρίνια μου . έχουμε και λεμε λοιπόν Πήρα το μενού των 15 ευρώ (καλή τιμή) 1) Ορεκτικό= κεφτεδακια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν ΛΥΣΣΑ στο αλάτι. 2) Κυρίως πιάτο = ψαρονέφρι με σως λεμονιού και κάπαρη συνοδευόμενο από πένες Το πρόβλημα; υπερβολικά πολύ λεμόνι. σε κάθε μπουκιά χρειαζόμουν νερό καπάκι. κατά τ' αλλά το κρέας ήταν καλό 3) Επιδόρπιο= ζεστό κάλτσωνε με γέμιση σοκολάτας και μασκαρπόνε Στην πραγματικότητα ήταν ένα κάλτσωνε πέτρα γεμισμένο με nutella/μερεντα. άφαντο το μασκαρπόνε. Για το όνομα που και καλά έχει πίστευα οτι τουλάχιστον θα είχει λίγο ποιοτικό φαγητό, αλλά το θεωρώ απαραδεκτο να με κοροϊδεύουν έτσι μέσα στα μούτρα μου. Τα συμπεράσματα δικά σας. εμένα πάντως μου έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση. Φυσικο ειναι να εχει χαλια ποιοτητα, εγω καποτε με 15 ευρω (βλεπε 2008) επαιρνα μονο μια καρποναρα και εσυ θες ολοκληρο μενου και μαλιστα ποιοτικο! Υ.Γ Οσο για μενα εγω φαει φολα απο το Βενετη στο περιστερη που δοκιμασα πρωτη φορα και εκλαιγα τα λεφτα μου και max perry επισης απο περιστερη τα γλυκα του ηταν μετρια προς καλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν το ονομα και τη τιμη.
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 κοιτα προφανως με 15 δεν περιμενω να φαω πρωτης ποιοτητας πραμα. αλλα το αλατι θα μπορουσαν να το κρατησουν οπως και το λεμονι και επισης θα μπορουσα να μην γραφουν ψεματα. τα μενου παντα ειναι πιο φτηνα απο το να παρεις ενα ενα ξεχωριστα τα πιατα. το θεμα ειναι η κοροιδια και η αδιαφορια. αν τα ειχα διαλεξει ενα ενα τα πιατα χωρις να ειναι μενου παλι την ιδια ποιοτητα θα ετρωγα απλα θα πληρωνα πολυ παραπανω. υγ το max perry το βριζει και η αδερφη μου. ολο μουρη λεει ειναι αλλα εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη γτ δεν εχω δοκιμασει ποτε.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Για να ειμαι ειλικρινής, μια χαρα τα βρίσκω τα μενου στο la pasteria ακόμη και με 12 ευρώ μπορείς να φας και νόστιμα και ποιοτικά. Φαντάσου ότι στην Αθηνα στην πιο αθλια ταβερνα min ΄χρεώνουν 20 ευρω το κεφάλι
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Στο mall είχα πάει, και οι μακαρονάδες νομίζω ήταν 11-12€ και πάνω; Πάντως κάτι ραβιόλι με σπανάκι που είχα φάει μου είχαν αρέσει πάρα πολύ. Το δικό μου πιάτο επίσης μου είχε αρέσει αλλά δε θυμάμαι τι ήταν! Σε εμένα τα ruby tuesdays στη Θεσσαλονίκη (εδώ και 1-2 χρόνια έκλεισαν) δεν μου είχαν αρέσει καθόλου, μα καθόλου. Δηλαδή τα fridays μπροστά τους 10 φορές καλύτερα.
bosei Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Το σουβλατζίδικο "ζάχος" στην γλυφάδα που υποτίθεται ότι είναι και καλό...παπάρια...το κρέας δεν παίζει να μην είναι από γάτα ή σκύλο...η κοπέλα μου είχε πάθει δηλητηρίαση από εκεί.
panos2171 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γνωστή αλυσίδα σουβλατζίδικου στην Θεσσαλονίκη. Το σουβλάκι όχι κάτι το ιδιαίτερο, το τζατζίκι άθλιο, αρκετά υγρό με δείγμα αγγουριού μέσα και άνοστο, η πίτα εξαιρετική, οι πατάτες όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η τιμή φωτιά, 2.5€ για το αστείο μεγεθός του. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από panos2171 1
gavros10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Το σουβλατζίδικο "ζάχος" στην γλυφάδα που υποτίθεται ότι είναι και καλό...παπάρια...το κρέας δεν παίζει να μην είναι από γάτα ή σκύλο...η κοπέλα μου είχε πάθει δηλητηρίαση από εκεί. εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα...
maxdore217 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Προχθές είχα πάει απέναντι στο base gril τυχαιρός είσαι που έφαγες στο λα παστερια και ποιο ακριβό και επείσης χάλια.
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οντως απο Ζαχο Γλυφαδα εφαγα και εγω.. ωραιο ηταν.. μην σχολιασουμε ομως τις τιμες στα σουβλακια της Γλυφαδας.. 2,50+ παει.. Και La Pasteria τον Απριλιο που πηρα και εγω το τοτε μενου (Σαλατα Ceasar - Μακαρονια ή Πιτσα ατομικη - Γλυκο Κορμος Σοκολατας) ηταν παρα πολυ καλο.. και με 12 ευρω τοτε
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τα ruby tuesdays στο mall απο ποιοτητα ηταν βραστα.. Εχω να παω τουλαχιστον δυο χρονια εξαιτιας αυτου. Αντιθετως, γι αμερικανικο στυλ, προτιμω friday's. Πηγαινω συχνα και πραγματικα λατρευω τις γευσεις, και τα κοκτειλ επισης. Για pasteria που λετε, επειδη κι εκει πηγαινω εδω και.πολλα χρονια, δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα στη ποιοτητα. Θεωρω οτι οι επιλογες που δινουν στα μενου ειναι πολυ καλες. Ο Ζαχος ειναι πολυ γνωστο-κλασσικο μαγαζι. Αν και ειμαι συναισθηματικα δεμενη, τα σουβλακια του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο κι οι πατατες φαινονται πανιασμενες. Για μενα στο σουβλακι κορυφη ειναι ο Κανδαυλος. *μιλαω για τον Ζαχο της Βουλιαγμενης
javavall Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Έχει καμιά σχέση ο Ζάχος της Γλυφάδας με τον Ζάχο της Βάρκιζας?
zizu10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ αν μπορούσα να πω τα 3 χειρότερα που μου έρχονται στο μυαλό, θα ήταν : 1. Μία κρεπερί (ο θεός να την κάνει) στην Αγίου Δημητρίου που δουλεύει όλο το 24ωρο (σαν κακό σουβλάκι την κάνει την κρέπα ενώ δεν είναι φθηνός) 2. T.G.I Friday's Metro Mall, η χειρότερη Caesar's που προσπάθησα! να φάω ποτέ, σε αντίθεση με αυτό του Φλοίσβου που πάω συχνά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 3. Θα συμφωνήσω με τον REDODIN7 για τον Βενέτη στο Περιστέρι. Πολύ ακριβός για τυποποιημένα-κατεψυγμένα προιόντα...
marios_geo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πολυ επικίνδυνο θέμα για τον topic starter. Το γεγονός ότι είχε πολυ αλάτι η λεμόνι, δεν κάνει ένα εστιατόριο φόλα. Αυτα είναι γούστα. Καλο θα ήταν να επικεντρωθεις σε πιο αντικειμενικά κριτηρια: πχ το κρέας ήταν χάλια, κατεψυγμενα προιοντα η οι ντομάτες αγουρες. Μη καψουμε κάθε εστιατόριο με τα προσωπικά μας γούστα. Φιλικα
ennoeitai Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι συμφωνώ με το Μάριο. Το αλάτι μπορεί να του παράπεσε και να γινε ένα λάθος. Κι έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το ελέγξει-να το ξέρει. Αντιθέτως το να μυρίζει το κρέας σαπίλα, είναι άλλο πράγμα. Που μου έχει τύχει σε μπριζόλα. Και μάλιστα 2-3 φορες σε γνωστή ταβέρνα-εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Αλλά δεν ξέρω αισθάνομαι ψιλοάβολα να πω ποιά. Πιο καλό θα ήταν να κάναμε ένα θρεντ που να λέγαμε ποιά εστιατόρια μας άρεσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα