vasilis-kristin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους σας ,μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βάλω Φώτο στις επαφές μου; Και γιατί μου τελειώνει τη μπαταρία τόσο γρήγορα ; περίπου μισή μέρα Το κινητό μου είναι το galaxy s plus ευχαριστω
Jason 93 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 κρατα παρατεμενα την επαφη που θελεις και θα σου βγαλει μια λιστα επιλογων. Εκει υπαρχει η επιλογη επεξεργασια απο την οποια μπορεις να επιλεξεις την φωτο που θελεις για την επαφη σου. Εναλλακτικα πηγαινε στην συλλογη και επελεξε την φωτο που θες με τον ιδιο τροπο (παρατεταμενο πατημα) και επελεξε το περισσοτερα και μετα το ορισμος ως. Η μπαταρια καταναλωνεται αναλγα με την χρηση που του κανεις. Αν ολη μερα μπαινεις στο ιντερνετ, μιλας και παιζεις παιχνιδια ειναι πολυ λογικο να αδειαζει τοσο γρηγορα. Γενικα τα smrtphone δεν φημιζονται για την μπαταρια τους αλλα με συνετη χρηση μπορουν να αντεξουν και τρεις μερες.
vasilis-kristin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Προσπαθούσα τόσο καιρό και επιτέλους τα κατάφερα ,το βασικό είναι ότι πρέπει οι επαφές σου να είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο , πάντως ευχαριστώ πολύ
nikoskon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Προσπαθούσα τόσο καιρό και επιτέλους τα κατάφερα ,το βασικό είναι ότι πρέπει οι επαφές σου να είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο , πάντως ευχαριστώ πολύ Ή/και στο Google acc σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα