username-taken Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Για το σήμα του, δοκίμασε να το βάλεις σε κανένα extension. Έχω ένα ασύρματο ποντίκι και λέει ότι το κουτί του υπολογιστή ίσως να κάνει παρεμβολές.
Jastonas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτά τα Doop που έχουν 20 ευρώ αλλά βλέπω πως ο αναλογικός μοχλός έχει 8 κατευθύνσεις μόνο.. άρα δεν είναι αναλογικός, σωστά; Προτείνετε κάτι άλλο;
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όχι είναι ένας μοχλός όπως όλοι οι άλλοι, όλες τις κατευθύνσεις έχει. Αν δεν καίγεσαι για wireless δώσε λιγότερα για ένα noname ή κανά δεκάρικο παραπάνω για επώνυμο.
Jastonas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όχι είναι ένας μοχλός όπως όλοι οι άλλοι, όλες τις κατευθύνσεις έχει. Αν δεν καίγεσαι για wireless δώσε λιγότερα για ένα noname ή κανά δεκάρικο παραπάνω για επώνυμο. Δεν καίγομαι για Wireless. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Το επώνυμο (Sony) έχει 20 παραπάνω :/ ...
MauMaus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτά τα Doop που έχουν 20 ευρώ αλλά βλέπω πως ο αναλογικός μοχλός έχει 8 κατευθύνσεις μόνο.. άρα δεν είναι αναλογικός, σωστά; Προτείνετε κάτι άλλο; μακρια απ την φωλα που δυστυχως πηρε το παιδι ! https://www.skroutz.gr/s/3404682/Strike-FX-Wireless-PC-PS3.html?from=account_favorites θα με θυμηθεις αν το παρεις .. τποτα καλυτερο στα λεφτα του ! παιζει αψογα σε πισι κ πλευ ! καλυτερο κ απ το σονι για μενα ..
delpetro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα Doop gamepad που είναι σαν απομιμήσεις της Sony για τα χειριστήρια του ps3? (έχουν βγει και για pc με το ίδιο σχέδιο) Είναι αρκετά φτηνά αν και αρκετοί αναφέρουν προβλήματα σχετικά με την απόκριση και την εμβέλεια... Αν παιζεις με dual shok παλευετε το doop.Αν ομως παιζεις ποδοσφαιρακια με τον σταυρο ειναι πεταμενα λεφτα τα 10 ευρο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα