Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να κάνω overclocking στο παρακάτω σύστημα και θα ήθελα κάποιος να μου δώσει links για να κατεβάσω τα προγράμματα που χρειάζομαι ωστε να δω αν είναι σταθερό το σύστημα.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

δεν μπορεις να τον κλοκαρεις αφου δεν εχει ξεκλειδωτο πολλ/στη.(βασικα γινεται να τον αναιβασεις ελαχιστα αλλα δεν αξιζει το ρισκο)

Δημοσ.

Δεν γινετε να κλοκαριστεί ο 530... κλοκαρισμα με ανεβασμα fsb στους 1155 δεν υφισταται... τουλαχιστον οχι πανω απο 5 - 6 mhz στο fsb!

Δημοσ.

Πήρα την ιδέα από εδώ http://www.bit-tech....l-core-i3-530/1 και η μητρική μου δίνει επιλογές να πειράξω σχεδόν τα πάντα στον επεξεργαστή. και τις μνήμες ,χώρια την επιλογή για αυτόματο o/c.O 530 exei1156 socket ,ανήκει στην πρώτη γενιά i3.

Δημοσ.

Πήρα την ιδέα από εδώ http://www.bit-tech....l-core-i3-530/1 και η μητρική μου δίνει επιλογές να πειράξω σχεδόν τα πάντα στον επεξεργαστή. και τις μνήμες ,χώρια την επιλογή για αυτόματο o/c.

βρε το multiplier ειναι κλειδωμενο και οπως ειπε σωστα ο stm δεν μπορεις να παιξεις με το fsb σε αυτες τις πλατφορμες

Δημοσ.

Οπα ακυρο.... αφου είναι 1156 κλοκαρει μια χαρα.... ειδα 530 και απο εκεκτημένη νομιζα ότι μιλουσαμε για τον G530....

 

Με εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι!

Δημοσ.

Οκ αν μπορείτε πείτε κάποια προγραματάκια για να τεστάρω τη σταθερότητα του συστήματος μετά το o/c.

Δημοσ.

linpack

+

Prime95

 

Εγώ θα σε πρότεινα το linpack πάντως.βάλε καμια 10 επαναλήψεις με όσο περισσότερη μνήμη γίνεται.

 

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...