Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αγόρασα αυτόν τον SSD http://www.msystems....1&product=12253 τον εγκατέστησα μέσα στο κουτί κανονικά.Άνοιξα το pc μου έβγαλε κάτω την σημείωση ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχία κλπ...Λοιπόν...Πάω Υπολογιστής μου αλλά μου έχει μόνο τον σκληρό δίσκο τον κανονικό.Μήπως πρέπει να κανω κάποιο update??Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με όλη την διαδικασία...Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

πανε διαχειρηση δισκων. εκει φυσιολογικα τον βλεπει το συστημα.

κλικ επανω του και δωστου ενα γραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πως το κάνω αυτό?? Και στην συνέχεια?

δεξι κλικ στο υπολογιστης,επιλεγεις διαχειρηση,στην συνεχεια απο το παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγεις διαχειρηση δισκων.

εκει θα δεις τον C που εχεις το λειτουργικο σου, τον D (cd rom) που ειναι το αντιγραφικο σου, (φανταζομαι οτι εχεις) και εναν τομο χωρις γραμμα. στον τομο χωρις γραμμα θα κανεις διπλο κλικ και θα του δωσεις εσυ οτι γραμμα θες.

απο αυτην την στιγμη και μετα ο καινουργιος σκληρος θα φενεται και στο "ο υπολογιστης μου"

Δημοσ.

Ναι αλλά τα win θα παραμείνουν στον hdd...

εννοειτε!!!

οταν θα ερθει η ωρα (μη στενοχωριεσε δεν θα αργησει) θα του πουμε και πως θα τα περασει στον ssd.

Δημοσ.

Από δω όποως σωστά σου είπαν τα παιδιά μπορείς να του δώσεις γράμμα και να τον βλέπει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο εφόσον θα στήσεις win σε αυτόν. Κι αυτό γιατί αν υποθέσουμε ότι τον εκχωρείς και τον χρησιμοποείς προσωρινά, μετά θα πρέπει να του κάνεις φορματ για να περάσεις τα παράθυρα. Θα τον διαμορφώσεις κατά την εγκατάσταση των παραθύρων.

Δημοσ.

Από δω όποως σωστά σου είπαν τα παιδιά μπορείς να του δώσεις γράμμα και να τον βλέπει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο εφόσον θα στήσεις win σε αυτόν. Κι αυτό γιατί αν υποθέσουμε ότι τον εκχωρείς και τον χρησιμοποείς προσωρινά, μετά θα πρέπει να του κάνεις φορματ για να περάσεις τα παράθυρα. Θα τον διαμορφώσεις κατά την εγκατάσταση των παραθύρων.

Δεινοσαυρε πινεις ξυδια και με βλεπεις για παραπανω απο εναν; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...