Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V ή Huawei IDEOS X5 - U8800 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο μου προτεινετε απο τα δυο? ποιο εχει καλυτερη εγγυηση και επισης ειναι το πρωτο μου smartphone και θα ηθελα να ρωτησω μολις το αγορασω το κινητο τι ενεργειες πρεπει να κανω για τις αναβαθμισεις..ειναι κατι δυσκολο?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εξαρταται απο τις απαιτησεις σου.

Εαν θες να εχεις hdmi και μπροστινη καμερα τοτε αναγκαστικα πας στο neo v.Ειναι στα μονα που υπερεχει.

Ο κινεζος παλι σου δινει απειρες επιλογες να πειραματιστεις μαζι του.Απο custom rom που κανουν το κινητο κυριολεκτικα να πεταει μεχρι και ανεβασμα στην συχνοτητα του επεξεργαστη.Οχι οτι το αλλο δεν τα εχει αυτα,απλα δεν φτανει τις επιλογες που εχεις στον κινεζο.Επισης πλεον παιρνει και επισημα την ICS,αν και αμα βαλεις μια φορα custom δεν γυρνας σε official.

Τελος αν και τα δυο κινητα εχουν ιδιες ιντσες οθονη,στο χ5 ειναι ποιο φαρδια ενω στο neo v ποιο λεπτη.Για καποιον που εχει πιασει και τα δυο κινητα θα καταλαβει οτι το χ5 βολευει περισσοτερο στον χειρισμο λογο της φαρδιας οθονης.

Απο εμενα εχεις +1 στο u8800...

• Like 2
Δημοσ.

όλοι στον κινεζο ρε φτάνει με τους άλλους που βγάζουν 5 ίδια κινητά με απειροελάχιστες διάφορες π.χ EXPIRIA

• Like 3
Δημοσ.

μολις αγορασω ενα απο τα δυο αυτα κινητα τι ενεργειες πρεπει να κανω σε οτι αφορα τις αναβαθμισεις κλπ...ειναι κατι δυσκολο?τις κανω οποτε θελω και αν θελω?γινονται αυτοματα?ειναι το πρωτο μου smartphone και δεν γνωριζω τι παιζει με το θεμα!

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα δυσκολο.Δεν ξερω αν την παιρνει αυτοματα γιατι εγω του εχω σκισει την μανα με τα πειραματα και δεν μου βγαζει κατι.Αν θυμαμαι καλα οταν ειχα περασει την πρωτη μου official αναβαθμιση ειχε κατατοπιστικοτατες οδηγιες.Με τις custom παιζει ενα παραπανω ψαξιμο αλλα πραγματικα αξιζει σε ολα τα θεματα.Ταχυτητα,διαρκεια μπαταριας κτλ κτλ.Γενικα αν το κατεχεις λιγο με την τεχνολογια θα δεις οτι δεν ειναι κατι δυσκολο.Αν θες να τα παιρνει ολα μονα του τοτε πηγαινε στο neo v.

Ενα πλεονεκτημα του χ5 που ξεχασα ειναι η ποιοτητα κατασκευης του.Μακραν καλυτερη.Αμα διαβασεις και εδω μεσα πολλα ατομα εχουν προβλημα με τριξιματα στα πλαγια του neo v,εκει που ειναι τα κουμπια.Ο σχεδιασμος παλι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.Γιατι δεν πας να τα δεις απο κοντα και τα δυο για να κρινεις καλυτερα;

Δημοσ.

το neo v το ειδα και μου φανηκε ωραιο..στην αρχη ελεγα να παρω το xperia το μινι αλλα ακουσα οτι εχει πολλα προβληματα...με το σημαντικοτερο αυτο με την οθονη που τρεμοπαιζει...παντως και το xperia ειναι καλο σαν αποδοση τιμης και αυτα που προσφερει

Δημοσ.

μια χαρα ειναι και τα 2. Αλλα στα 170 ευρω, πας στο x5pro. Ψυχη εχουν και τα 30 ευρω διαφορα των 2 κινητων, για να τα πεταμε. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...