Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Σκοπεύω να φτιάξω ένα gaming pc με CPU i7 2600k και δεν ξέρω ποια mobo να επιλέξω...είμαι ανάμεσα σε Asus P8P67 Pro/Deluxe και ASUS P8Z68...Έλεγα να πάρω και SSD γιατί έχω ακούσει πως τρέχει πιο γρήγορα το pc αλλά γενικά δεν είμαι κανένας pro γιαυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας. :-D το case μου είναι το BitFenix Colossus Full Tower Red/Blue Led - Black το αναφέρω για την συμβατότητα γιατί δεν ξέρω τη χρειάζεται να έχει για να ικανοποιεί την μητρική...ποια mobo μου προτείνετε για gaming και γενικά ποια είναι πιο θηρίο...τα λεφτά μην τα λογαριάζετε... :-) (Ευχαριστώ προκαταβολικά)

Δημοσ.

Οταν λες τα λεφτα να μην τα λογαριαζουμε,τι εννοεις?παιρνεις και μητρικη με 300 euros δηλαδη?

επισης gaming pc και 2600Κ δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.εκτος και εαν και εδω δεν σε νοιαζουν τα λεφτα.

ποια ειναι η καρτα γραφικων σου,ποιο το τροφοδοτικο και επισης,εχεις σκοπο να κανεις Overclocking?

• Like 1
Δημοσ.

Την μητρική την λογαριάζω γύρω στα 200-250Ε,θέλω τον 2600κ επειδή είναι πιο καλός αποδοτικά...

-κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm

-τροφοδοτικό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX850-V2-850W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-850TXV2EU.htm με αυτά τα δεδομένα ποια μητρική μου προτείνετε?

Όσο για το OC θα ήθελα να κάνω αλλά προς το παρών δεν γνωρίζω τίποτα... :P

Δημοσ.

Tι έχεις ήδη, ποιό είναι το συνολικό μπάτζετ και ποιά η οθόνη σου?

Την μητρική την λογαριάζω γύρω στα 200-250Ε

Δεν πάει έτσι. Για την μητρική θα δώσεις όσα αναλογούν για να είναι το μηχάνημα ισορροπημένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...