fermat Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Για ενα τσιπαρισμένο playstation 2 τη slim εκδοση και τσιπ το matrix infinity v1.93 ι ηθελα να ρωτήσω τι κατάληξη πρεπει να εχουν τα παιχνίδια για να μπορώ να τα γράφω;Και επίσης αν παίζει παιχνίδια ps1 απο το ιντερνετ κατεβασμένα;
naruto14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παίζει και του 1. φρόντισε να ειναι iso μορφη.
fermat Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εχω γράψει παιχνιδια cd playsation 1 σε iso μορφη και τελικά δε το επαιξε..τα iso για playstation 2 μια χαρά παιζουν..τι να κανω για τα παιχνιδια του playstation 1;
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εχω γράψει παιχνιδια cd playsation 1 σε iso μορφη και τελικά δε το επαιξε..τα iso για playstation 2 μια χαρά παιζουν..τι να κανω για τα παιχνιδια του playstation 1; Τα έγραψες στην χαμηλότερη ταχύτητα?
fermat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι στη χαλημοτερη με το nero 10.Δοκιμασα cd και ειχε ταχυτητα 8x και το dvd με ταχυτητα 4x...ηταν οι χαμηλοτερες που με αφηνε να επιλεξω...
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι στη χαλημοτερη με το nero 10.Δοκιμασα cd και ειχε ταχυτητα 8x και το dvd με ταχυτητα 4x...ηταν οι χαμηλοτερες που με αφηνε να επιλεξω... Ίσως τότε να έχει να κάνει με το τσιπάκι. Δεν γνωρίζω από αυτά. Αν θες δοκίμασε και με το poweriso. δεν χάνεις κάτι πέρα ενός dvd...
fermat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ naruto14. Τα παιχνίδια που πρέπει να κατεβάζω είτε ειναι για playstation 1 είτε για playstation 2 για το τσιπάκι matrix v 1.93 infinity πρέπει να ειναι σε iso μορφή εικονικά και μόνο;
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ naruto14. Τα παιχνίδια που πρέπει να κατεβάζω είτε ειναι για playstation 1 είτε για playstation 2 για το τσιπάκι matrix v 1.93 infinity πρέπει να ειναι σε iso μορφή εικονικά και μόνο; Δεν ξέρω αν γίνεται να παιχτούν με άλλη μορφή. Εγώ πάντως iso έγραφα στην χαμηλότερη ταχύτητα και έπαιζαν μια χαρά
fermat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν γίνεται να παιχτούν με άλλη μορφή. Εγώ πάντως iso έγραφα στην χαμηλότερη ταχύτητα και έπαιζαν μια χαρά Εχεις δοκιμάσει και παιχνιδια playstation 1 σε iso μορφη και παίζουν κανονικά;
fermat Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παιχνίδια playstation 1 σε iso μορφή αν κατεβάσω παίζουν στο τσιπαρισμένο playstation 2;
naruto14 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Εχεις δοκιμάσει και παιχνιδια playstation 1 σε iso μορφη και παίζουν κανονικά; Έχω δοκιμάσει παιχνίδια ps1 αντίγραφα αλλά δεν ξέρω αν ήταν από iso. Λογικά και από iso θα κάνουν. Δεν ξέρω όμως πιο τσιπάκι έχω να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα