Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μα το εχω κανει ρε.Εφαγα πολυ και μετα απο λιγο μου εβγαλε Healing εκει που δειχνει και ολα τα υπολοιπα status ( thirsty/hunger κτλ )

Για το αιμα ναι.Δεν πρεπει να εχεις ακριβως ιδιο,απλα να ειναι συμβατοι οι τυποι

Το video δεν το ειδα,γιατι ειναι μεγαλο.Δες εδω :
http://dayz.gamepedia.com/Blood#Regaining_Blood

qLHJ7fY.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι σε αυτό είχες semi δίκαιο, έχεις 2 στάδια, το "im full" που είσαι cool και κανεις regen 1/s, και το "im really full, about το vomit" που πάλου είσαι cool και κανεις regen 3/ς. Άμα φας kai allo τότε γίνεσαι sick και απλά πρέπει να σταματήσεις να nom nom και γίνεσαι πάλι καλά (άντε και κάνα charcoal tab). Επίσης άμα φας hit από zombie παίζει 20% να γίνεις infected, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κανεις treat τις πληγές σου αλλιώς δεν κάνει regen ;) (είμαι 99% σίγουρος για αυτό).

Υπάρχουν στάδια στο στομάχι.Όταν σου λεει οτι εισαι full,απλα σταματας να τρως.Αν συνεχισεις γινεσαι sick.

Τα Zombie δεν σε κανουν παντα infected( που λυνεται οπως λες ).Και ναι εννοειται οτι δεν πρεπει να εχεις ανοικτες πληγες.Νομιζα ηταν αυτονοητο αυτο :P

παντως προς το παρον δεν εχω γινει infected οσες φορες και να με εχουν χτυπησει :D

Αααα... Προσοχη στα bandages που φτιαχνετε απο μπλούζες κτλ.Πρέπει να τις ψεκασετε με ενα υγρο που διωχνει τα μικροβια.Μόνο τα official bandages που ειναι μεσα στα κοκκινα κουτια ειναι οκ

Chris είδες το video man? Όταν περάσεις το στάδιο του "im full" και πας σε "im about το vomit, i ate more my stomach can handle etc etc"είσαι ακόμα ok άμα φας και άλλο τότε γίνεσαι sick, όχι πριν, και πάλι δεν πεθαίνεις ακόμα και να το περάσεις εκείνο το στάδιο απλά θα έχεις αρνητικά effects στον χαρακτήρα σου μέχρι να καταναλωθεί ότι έφαγες.

Είπα 20% chance per hit για infected το οποιο δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα άμα είσαι. Επίσης μια που για disinfect spray καλο είναι να αποφεύγετε να ανοίγετε φαγητό με κάτι που έχετε σκοτώσει zombie (axe, knife etc).

Όλα οκ τελικά. Τρομερό AI το παιχνίδι! Κατάλαβε ότι μου τη σπάει η αχρωματοψία και αποφάσισε να με σκοτώσει με ένα σκαλοπάτι. :fear:

Problem solved!

Μην αναφέρω το respawn στην άλλη ακρη του χάρτη...

• Like 1

Είχα μια βδομάδα χαρακτικά, full gear, 5*60 clips, lots of ammo. Βοηθούσα fresh spawns, bandit hunting κτλ. Πέθανα χτες κοιτώντας έξω από ένα παράθυρο. Έτσι απλά χωρίς λόγο. Its alpha. Τώρα έκανα spawn και κυκλοφορώ με red stripe μπουζάκι, μάσκα και fire axe. I am the phycho axe murderer of Electro, ούτε voip ούτε τίποτα. Just axing innocent bystanders :D to game gia alpha einai epic.

• Like 1

Guys group στο steam για εύκολα, πρώτοι 4 θα δώσω admin ( και οποιος θέλει μετά plz let me know), κάντε add friends μέσα από το group ;) easy does it :)

http://steamcommunity.com/groups/InsomniacsDayZ

Πω, σε αυτο το game ή είμαι τέρμα noobas ή είναι απίστευτα δύσκολο...νερό που βρισκω? όπλα που βρίσκω? το μόνο που έχω βρεί είναι ένα σκούφο...μου επιτίθονται ζόμπια και δεν έχω κάτι να τα βαρέσω!

Οπλα βρισκεις κυριως στον πυροσβεστικο σταθμο και στις στρατιωτικες βασεις. Για νερο κοιτα για πηγαδια στον χαρτη

Μπειτε και στο steam group αν θελετε να οργανωθουμε και να φτιαξουμε ομαδα. Εγω ειμαι full gear (Μ4, Mosin, 300+ σφαιρες, προμηθειες και ρουχα)

Πριν 2 μέρες ξεκινήσαμε με ένα φίλο. Αυτός 1η φορά multiplayer με εξερεύνηση κλπ πολύ στο κλίμα, ξέρετε πως είναι με το 1ο παιχνίδι τέτοιου είδους (εγώ δεν νοιώθω δυστυχώς :(  ).

Για πρώτη φορά πάμε στο αεροδρόμιο σήμερα μπας και βρούμε κανά όπλο της προκοπής. 5 λεπτά πριν φτάσουμε, πέφτουμε πάνω σε ντυμένους τύπους. Δυο αυτοί 2 εμείς (με axe εμείς χαχαχ). Face to face στα 30 μέτρα, βγάζουν αμέσως όπλο. Τρεχάλα χωρίς αύριο. Ευτυχώς άργησαν να ξεκινήσουν να τρέχουν, και πήγαμε μακριά, κρυφτήκαμε σε κάτι θάμνους. Πέφτουν κάτω και αρχίζουν να μας ρίχνουν με sniper ή κάτι τέτοιο. Τρεχάλα πάλι, βαρέθηκαν ή μας χάσαν, αλλά η αδρεναλίνη στα κόκκινα.

Φτάνουμε αεροδρόμιο, παίρνουμε κάτι FXN45 χαρούμενοι κλπ. Βλέπουμε έναν ψόφιο στην είσοδο ενός κτιρίου, lootάρουμε ένας ένας, ο δεύτερος πάντα φιλάει τσίλιες. Ο φίλος μου παρατηρεί κίνηση έξω από το κτίριο, "κάποιος είναι καλύψου" και αρχίζει με τη μια και του ρίχνει από τον φόβο του με το FXN. O άλλος κάνει βαρελάκια, αλλά μετά από λίγες ριπές το άψυχο κορμί του κείται μπρούμυτα.

Εγώ: Τι του ρίχνεις ρε μλκ αφού δεν μας μίλησε καν πρώτα, ας περιμέναμε λίγο.

Αυτός: Ρε, φοβήθηκα τι να κάνω.

Τελοσπάντων, τσίμπησε M4 και άλλα διάφορα από τον τύπο. Αλλά, στενοχωρήθηκε τελικά χαχαχαχ

Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην καφρίλα όμως:

BA2F73B74D73032A90CE4D1EFBFAF8A59D18B472

Και όλα αυτά σε σουηδικό σέρβερ με 8 άτομα εκείνη την ώρα

:rolleyes:

• Like 1

Πες στον φιλο σου οτι ειναι bandit.Ουστττ. B) :cool:

Εγω εκει που φτιαχτηκα λιγο ,επεσα καταλαθος απο ενα παραθυρο[μου εκανε teleport]και ψοφησα.

Σε καθε Πολη υπαρχουν καποια σημεια με πολυ καλο loot,αν δεν εχει εκει κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βρεις πολυ πραμα μετα σε εκεινο το σημειο.

Νομιζω στοχος ειναι να παρεις σβαρνα ολα τα military bases.Exei poly prama ekei.

Και να προσθέσω στο παραπάνω...ΠΑΝΤΑ να ψάχνετε τα αυτοκίνητα. Στις θέσεις οδηγού-συνοδηγού όλο και κάνα Mosin θα βρεθεί σφηνωμένο! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...