Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είμαι μέσα αλλά δεν έχω ιδέα που βρίσκομαι. Πρέπει να πάω να δώ καμιά ταμπέλα στο δρόμο :P

Δημοσ.

Παιδες ,καλο ειναι να μπαινουμε σε σερβερ με λιγους παικτες στην αρχη για να εχουμε καλυτερο loot η δεν εχει σημασια?Οταν μπαινω σε γεματους server ,ολες οι πορτες ειναι ανοικτεςκ αι δεν βρισκω τιποτα μεσα .Τα εχουν παρει ολα.Επισης οταν ειμαι sick τι χρειαζομαι?Εψαξα στα νοσοκομεια[στον χαρτη εχουν το συμβολο]αλλα δεν ειχα τιποτα μεσα .

http://dayz.gamepedia.com/Status_Effects

πρόσεχε μην τρως rotten φρούτα

Δημοσ.

Να υπενθυμισω οτι μπορειτε να παρετε και τα δυο οπλα μαζι σας (Mosin-M4A1). Απλα το ενα θα ειναι στα χερια ενω το δευτερο πισω στην πλατη σας

Δημοσ.

Αυριο οπιιος θελεις το απογευμα παμε να ξεκινησουμε ενα μαζι.

True story.

Ειπα να ξεκινησω τον δρομο μου προς μια μεγαλη πολη κατευθειαν[οπου θα εχει σχεδον τα παντα σε loot.Μετα απο 15 λεπτα βαρεμαρας και περπατηματος,βλεπω κατι κτηρια.Εδω ειμαστε ,ΛΕΩ,Εφτασα.Με το που παταω το ποδι μου μεσα στην πολη και παω να μπω μεσα στο πρωτο κτηριο ΜΠΟΥΜ,Παει ο  Σωκρατης,μια ωραια συστημενη σφαιρα στον καρυτζαφλο εβαλε τελος σε ακομα μια μικρη ιστορια.

I suck at this game.Thats all .

• Like 1
Δημοσ.

intel core i5 2410m

gt520m

4gb ram

καλύπτει τα minimum αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι playable στο συγκεκριμένο λαπτοπ; δε περιμένω τρελά πράγματα..απλά να μπορείς να παίξεις χωρίς εκνευριστικά lag

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μου φύγει η ελαφριά αχρωματοψία που έχω πάθει (υποθέτω από blood loss) κάνω κάτι συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μου φύγει η ελαφριά αχρωματοψία που έχω πάθει (υποθέτω από blood loss) κάνω κάτι συγκεκριμένο;

Υπαρχουν δυο τροποι :

1) Να σου δωσει αιμα ενας αλλος παικτης.

Προσοχη: πρεπει να εχετε τον ιδιο τυπο αιματος,διαφορετικα πεθαινεις :mrgreen:

2) Να τρως και να πινεις υγρα συχνα ακομα και οταν δεν σου λέει οτι διψάς/πεινάς.Φάε μεχρι να γεμισει κανα δύο φορές το στομάχι και μετα θα σου βγαλει status "Healing" .Μετά από λιγο θα γυρισουν στο κανονικο τα χρωματα και θα σου εχει στο status "Healthy"

Προσοχή : Αν φας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα γινεις sick και θα πεθανεις.Αν δεις καποιο μηνυμα οπως : "I think I'll vomit" , πρέπει να κανεις εμετο,διαφορετικα,surprise - surprise, θα πεθάνεις.Σταμάτα να τρως μέχρι να σου πει για πρωτη φορα: "My stomach feels stuffed" κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Άμα έχεις φάει πολλές από zombie χρειάζεσαι alcohol η antibiotics. Τα παίρνεις γίνεσαι για λίγο sick μην ανησυχείς και σε κάνα 30 λεπτό θα πει "my wounds are now clean" η κάτι τέτοιο. Τότε άμα έχεις saline bag combined με IV start kit (βρίσκεις έτοιμα saline bags) το δίνεις σε κάποιον και σε κάνει heal. Άλλος τρόπος είναι να φας και να drink μέχρι να πει " I am full/stuffed etc", περιμένεις κάνα 15 λεπτό και αρχίζει το regeneration 1 blood per sec. Άμα φας και άλλο μέχρι να πει "Im about το vomit" τότε το regeneration πάει στο 3 blood per sec. Η απλά just kill yourself, μερικές φορες είναι καλύτερα :D

edit: μαζί ποστάραμε :P chris κανεις λάθος man btw για το healing και όχι δεν πεθαίνεις από πολύ φαΐ και λάθος επίσης για αίμα, είναι real life το 0- δίνει σε όλα το AB μονο σε AB κτλ κτλ.

και 2 vids must για οποιον θέλει να survive καμια μέρα ;)

• Like 1
Δημοσ.
Η απλά just kill yourself, μερικές φορες είναι καλύτερα :D

Με m4 στην πλάτη και mosin στα χέρια...that is not an option! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...