Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικα ειναι mosin!! το εχει κρατησει το save αλλα ακομα ψαχνω σακιδιο πλατης..

Επειδη με πεταξε το ιντερνετ και τα εχασα ολα (ειχα της παναγιας τα ματια πανω)  πως το επανεφερες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη με πεταξε το ιντερνετ και τα εχασα ολα (ειχα της παναγιας τα ματια πανω)  πως το επανεφερες?

Επανήλθε μόνο του! Όταν κρασαρε το παιχνιδι, ξαναφορτωσα επιτόπου και παπαλα...Μετά από 5-6 ώρες όμως που άναψε το pc, με πήγε στο ίδιο σημείο σα να είχα κάνει κανονικα save and exit!!

Επειδη οπως φενεται τα εχασα τελειως, μετα θα ανεβω βορεια να συναντηθω ξανα με τον Ανδρεα (shadow). Οποιος θελει ας ερθει μαζι μου να φτιαξουμε groupακι.

Εγω μετα τις 4 θα ειμαι online οποτε αν σας προλαβω ακολουθω. :)

Και επειδη το ψαχνω ακομα, ενας "οδηγος" για το που θα βρουμε backpacks στο παιχνιδι. :)

http://guides.gamepressure.com/dayz/guide.asp?ID=15661

Και ενα πολυ ωραιο gameplay!

http://www.youtube.com/watch?v=G6FBrgM0cnQ

Επισης μια απορια που εχω!! Εχω ενα 10αρι ταμπλετ και σκεφτομουν να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store για το map του παιχνιδιου...Επειδη λοιπον πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι, το map ειναι ιδιο για τη mod εκδοση και τη standalone??

Γιατι μαλλον η εφαρμογη υπαρχει πριν την ελευση της standalone εκδοσης.:)

Εγω μετα τις 4 θα ειμαι online οποτε αν σας προλαβω ακολουθω. :)

Και επειδη το ψαχνω ακομα, ενας "οδηγος" για το που θα βρουμε backpacks στο παιχνιδι. :)

http://guides.gamepressure.com/dayz/guide.asp?ID=15661

Και ενα πολυ ωραιο gameplay!

Επισης μια απορια που εχω!! Εχω ενα 10αρι ταμπλετ και σκεφτομουν να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store για το map του παιχνιδιου...Επειδη λοιπον πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι, το map ειναι ιδιο για τη mod εκδοση και τη standalone??

Γιατι μαλλον η εφαρμογη υπαρχει πριν την ελευση της standalone εκδοσης.:)

Ωραια εκεινη την ωρα θα μπω και εγω. Θα σου στειλω στο στεαμ να βρεθουμε και να παμε μαζι. Ο χαρτης απο dayzdb ναι ιδιος με το standalone

Υπάρχει χάρτης ingame απλά είναι σε κομμάτια και τα κανεις combine, επίσης πιο εύκολο είναι shft-tab steam browser και τον φορτώνεις εκεί.  Το βιντεάκι με τον τυπά με το τσεκούρι τα έσπασε. :D

Τρομερό το παραπάνω βίντεο. Λοιπόν το τσίμπησα και εγώ το παιχνίδι. Κάντε add MaNiKoNz

edit: Μπαίνετε σε συγκεκριμένο σερβερ; Γιατί εγώ ξεκίνησα λίγο χύμα.

Παιδες ,καλο ειναι να μπαινουμε σε σερβερ με λιγους παικτες στην αρχη για να εχουμε καλυτερο loot η δεν εχει σημασια?Οταν μπαινω σε γεματους server ,ολες οι πορτες ειναι ανοικτεςκ αι δεν βρισκω τιποτα μεσα .Τα εχουν παρει ολα.Επισης οταν ειμαι sick τι χρειαζομαι?Εψαξα στα νοσοκομεια[στον χαρτη εχουν το συμβολο]αλλα δεν ειχα τιποτα μεσα .

Λοιπον επειδη μας εφαγαν και τους 2 ενω παλι ειχαμε "φτιαχτει" ενδιαφερεται κανενας να ξεκινησουμε τωρα και να παμε οργανωμενα προς τα βορεια? Μπορουμε να συναντηθουμε Ελεκτρο ας πουμε και συνεχιζουμε

Και οποιος αλλος θελει μπορουμε να δωσουμε καποια σημειο συναντησης για να φτιαξουμε ενα groupακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...