Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ! Παιζω το παιχνιδι εδω και περιπου 2 εβδομαδες χαλαρα και οι αποψη μου ειναι οτι προκειται για ενα παρα πολυ ομορφο κονσεπτ που με τραβαει αλλα εχει διαφορα προβληματακια τα οποια πολλες φορες ειναι λιγο σπαστικα .Αρκετα bugs κτλ . Πολλους KOS παιχτες αλλα και πολυ στανταρ μοτιβο παιχνιδιου προς το παρον .  Πολλα υποσχομενο παιχνιδι που πραγματικα πιστευω οτι θα γινει πολυ καλυτερο . Συνεχιζω να το παιζω ευχαριστα .. 

Αν θελει κανεις να πηγαινουμε για εξερευνηση παρεα ας με κανει add στο steam  Voop1312

Eιναι πολυ πιο διασκεδαστικο με παρεα . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδια πως μπαινω σε server με ip?Που την βαζω την ip?Το εχω κατεβασει απο το steam.Ψαχνω για server χωρις λαγκ γιατι αν ειναι να μου παιρνει 3 δευτερα για να κανω ενα μαμημενο loot ,καλυτερα να το κανω unistall.

Ρε παιδια πως μπαινω σε server με ip?Που την βαζω την ip?Το εχω κατεβασει απο το steam.Ψαχνω για server χωρις λαγκ γιατι αν ειναι να μου παιρνει 3 δευτερα για να κανω ενα μαμημενο loot ,καλυτερα να το κανω unistall.

Στο μενου πατας Change Server και μετα πηγαινεις στο τελευταιο tab

παιδιά το παιχνίδι είναι απλά φανταστικό με παρέα.

άσχετα με τα άπειρα bugs που έχει ακόμα και πραγματικά ελπίζω να κάνουν μεγάλα και καλά βήματα στην ανάπτυξη του είναι φοβερά fun.

και κάποια στιγμή να κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί να γίνει πανικός...!!! :D

υ.γ. σήμερα οι στιγμές μπορώ να πω ήταν κωμικοτραγικές...!! 

edit:socratis1000 σε ποιον server προσπαθείς να μπεις? αν προσπαθείς σε αυτόν που έχει ποστάρει ο xtrmsnpr δεν γίνετε γιατί είναι για το mod dayz και όχι το SA.

παιδιά το παιχνίδι είναι απλά φανταστικό με παρέα.
άσχετα με τα άπειρα bugs που έχει ακόμα και πραγματικά ελπίζω να κάνουν μεγάλα και καλά βήματα στην ανάπτυξη του είναι φοβερά fun.
και κάποια στιγμή να κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί να γίνει πανικός...!!! :D

υ.γ. σήμερα οι στιγμές μπορώ να πω ήταν κωμικοτραγικές...!! 

edit:socratis1000 σε ποιον server προσπαθείς να μπεις? αν προσπαθείς σε αυτόν που έχει ποστάρει ο xtrmsnpr δεν γίνετε γιατί είναι για το mod dayz και όχι το SA.

Lol,εκει ηθελα να μπω.Καποιος server χωρις λαγκ?Εσεις που μπαινετε?

Dude τι lag λες?! Έχει άπειρους servers, εγώ με κάκιστη γραμμή και βρίσκω άνετα με 100 ping, τώρα άμα λες για το rubber banding γίνετε μονο όταν sprint λόγο του τελευταίου patch.

p.s. τώρα που το θυμήθηκα, να κοιτάτε τι version έχετε και να μπαίνετε σε ίδιο version server αλλιώς παίζει wipe, beware!

Εγω που εχω σχετικα κακο pc  κατεβασα τα γραφικα και επαιξα αρκετα με τις ρυθμισεις στο παιχνιδι και μπορω να πω οτι παει μια χαρα .

Δεν νομιζω να εχει να κανει τοσο πολυ με τους σερβερς . Εχω μπει σε παρα πολλους σερβερς και το μονο lag που εχω παρατηρησει ειναι στα items στο pickup στο use και οταν πετας κατι κατω για να κανεις τραμπα .  Επισεις μου κολλαει λιγο οταν μπαινω στις πολεις που τις φορτωνει . 

Για τσεκαρε το λιγο γιατι το λαγκ θα ηταν το τελευταιο πραγμα στο παιχνιδι που θα σκεφτομουνα για uninstall .

Τα λεμε ingame .

Ναι αυτο σου την δινει λιγο. Αν θες βρες καποιο αλλο παιδι απο εδω να παιξετε παρεα για να "φτιαχτειτε" για αρχη και μετα να βρεθουμε ολοι μαζι να κανουμε ομαδα. Πολυ πραμα εχει στην Ελεκτρο.

Προς το παρον δεν εχω headset αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα.:)  

Μολις εφαγα ενα μισαωρο ψαχνοντας backpack να χωρεσει τιποτα και για πρωτη φορα βρηκα καραμπινα στο παιχνιδι! Κριμα ομως που crashαρε (δεν ειχε συμβει ξανα) και τα εχασα ολα..

Μολις εφαγα ενα μισαωρο ψαχνοντας backpack να χωρεσει τιποτα και για πρωτη φορα βρηκα καραμπινα στο παιχνιδι! Κριμα ομως που crashαρε (δεν ειχε συμβει ξανα) και τα εχασα ολα..

Καραμπινα  :confused: :whistle:  Μηπως ητανε Mosin??

Δε ξερω αν ηταν η συγκεκριμενη ή αν εχει και αλλες αλλα μοιαζει...:)

Καραμπινα  :confused: :whistle:  Μηπως ητανε Mosin??

Τελικα ειναι mosin!! το εχει κρατησει το save αλλα ακομα ψαχνω σακιδιο πλατης..

Δε ξερω αν ηταν η συγκεκριμενη ή αν εχει και αλλες αλλα μοιαζει... :)

Τελικα ειναι mosin!! το εχει κρατησει το save αλλα ακομα ψαχνω σακιδιο πλατης..

Σακιδια πλατης παντα μα παντα βρησκω στην chernogrosk οπως ερχεσαι απο electro σε αυτο το τσιμεντενιο μισοδιαλειμενο κτηριο . Στον τριτο οροφο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...