Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κανένα karma system δεν έχει τα balls να τιμωρήσει KOS. Μια απλή λύση θα ήταν το currency του Metro με παλιές και καινούργιες σφαίρες. Όπως είπα ας ελπίσουμε το Turkov θα είναι καλο.

• Like 1
  • Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως το λετε ναι συμφωνώ... Απλά. Έχω πάρει το rust. Dayz. H1z1. Και παντού ξενερωνω με διαφορετικά πράγματα... H1z1 έχει p2w... Και αυτό με. Της βασης δεν είναι ***? Να σε ***   εσένα που είσαι New? Rust.. Το πήρα προ χθες.. Είμασταν 10 άτομα γυμνοί.. Και ξαφνικά ένας έβγαλε ένα όπλο και μας *** όλους... Στο dayz που Γι μένα όπως είπα. Έχει την καλύτερη αίσθηση.. Πάντα ρε δεν μπορώ να βρω φαγητό.. Και ψοφαω η από φαγητό.. Η αρρωσταινει η από την δίψα.. Κάτι θα πάθω... Και εκεί που έχω βρει την σούπερ τσάντα... Όπλο χωρίς σφαίρες.. Κτλπ κάτι θα πάθω χαχαχαα

Δημοσ.

Για την πείνα να ξέρεις ότι μπορείς να πας σε μια μηλιά και να ψάχνεις για μήλα (spam F). Επίσης μπορείς να βρείς σφαίρες σε ρούχα.

Δημοσ.

Για την πείνα να ξέρεις ότι μπορείς να πας σε μια μηλιά και να ψάχνεις για μήλα (spam F). Επίσης μπορείς να βρείς σφαίρες σε ρούχα.

πως το κάνω? :ρ
Δημοσ.
Στις 7/7/2016 στις 3:56 ΜΜ, galanos είπε

Όπως το λετε ναι συμφωνώ...  

Για το dayz το φαγητό είναι από τα μικρότερα προβλήματα. Απλά φύγε από τις παραθαλασσιες πόλεις, πήγαινε ηπειρωτικα. Θα βρεις πολλά μικρά χωριά με πολύ πράμα διαθέσιμο.

Δημοσ.

Για το dayz το φαγητό είναι από τα μικρότερα προβλήματα. Απλά φύγε από τις παραθαλασσιες πόλεις, πήγαινε ηπειρωτικα. Θα βρεις πολλά μικρά χωριά με πολύ πράμα διαθέσιμο.

ναι μπενω σε 10 σπίτια για να βρω 1 item.. Xaxax
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

από το αγαπημένο μου παιχνίδι,έχει γίνει το πιο μισητό μου γιατί πραγματικά το σκότωσαν!

συγκεντρωμένη η κουβέντα από έναν τυπά στο reddit:

Day 1232! Give it up for Day 1232 of DayZ being in Early Access with Negative Reviews! Good job, devs, you're definitely working hard on the game!

LxpSdea.jpg

Remember back when DAYZ was just an ARMA 2 Mod..... I remember.....

That was literally the best of DayZ. Zombies were buggy as shit, hackers were giving away golden guns, duping was a major issue. But it was still more fun than any game at that time. The hype died when they released a shell of the mod and called it the stand alone game.

^πόσο συμφωνώ

προσωπικά το χω παρατήσει χρόνια τώρα..

Το έβαλα να δω τί έκαναν τον Δεκέμβριο,είδα και έφαγε σουτ αμέσως.

Οι τύποι είναι γελοίοι

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/5/2017 στις 5:30 ΜΜ, galanos είπε

Γελοίοι μιλάς πολυ ευγενικά..... Έπρεπε να τους *** να κάνουν όλοι refund....

εμ δεν είχε refund τότε..και γενικά όπως είναι το refund με τα μικρά περιθώρια που σου δίνει δε θα προλάβαινες να μαντέψεις τον χαμό που έγινε..

Αλλά ναι συμφωνώ, θα είχαν αδειάσει από τα refunds!

Πολύ σάπιο παιχνίδι,κάθε τόσο μου ρίχνουν bans και δε μπορώ να δω τα discussions,επειδή μπαίνω στις ενημερώσεις που κάνουν και γράφω ότι είναι scammers και κλέφτες!Χωρίς να βρίσω, γράφω ένα μικρό κείμενο 3 γραμμών και το ποστάρω..Αλλά δεν το αντέχουν..Προχτές μου βγήκε πάλι το ban :P

Βγαίνει patch μια στο τόσο,και κάθονται και κάνουν status updates για το αν θα έχουν σπόρια για πατάτες ή τομάτες και αν θα είναι χρυσή η αξίνα ή ασημένια..το mod πιο καλά πάει :P

είμαι τελειώματα 2ο έτος στην σχολή,εγώ να έλεγα να βγάλω παιχνίδι που έχω κοπεί σε pascal και c θα το χα βγάλει ήδη και πιο καλά θα έτρεχε από αυτό :P

Δημοσ.

Μα ξέρεις τι? Το στεναχωρο της υπόθεσης νομίζω είναι ότι το παιχνίδι είχε πολύ καλές προοπτικές.. Και ξεκίνησε από το dayz Mode του Arma σωστά? Που ήταν τότε πρωτοπορία.... Και βγήκαν τώρα αντιγραφές και τα πήγαν φυσικά καλύτερα.. Rust πες... Και pubg... H1z1 λίγο καλύτερα πες κτλπ κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο game ;

με σερβερ Hack-free , base building , no-kos rules

και μεγάλο active community

σκέφτομαι το ARMA 3 mod exile , το έχετε δοκιμάσει;

Έπαιζα στον gents of novo RP server DayZ άλλα η κατάσταση του development έκανε πολλούς να το παρατήσουν το game.. δεν παλεύεται πλέον.

Δημοσ.

Όλα είναι gtp imho, περίμενε κάνα Turkov μπας και...αλλιώς PUBG που ναι ok δεν είναι το ίδιο αλλα το gameplay μοιάζει και είναι πολύ καλο. Από εκεί και πέρα συμβουλή μου είναι να stay away από EA games.

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο game ;

με σερβερ Hack-free , base building , no-kos rules

και μεγάλο active community

σκέφτομαι το ARMA 3 mod exile , το έχετε δοκιμάσει;

Έπαιζα στον gents of novo RP server DayZ άλλα η κατάσταση του development έκανε πολλούς να το παρατήσουν το game.. δεν παλεύεται πλέον.

ναι παίξε exile..Είναι ωραίο,προσωπικά ότι έχω δοκιμάσει από ARMA 3 mods δεν με έχει ενθουσιάσει όσο το dayz mod..ώρες παίζαμε,ώρες για 2χρόνια σερί..Το exile ήταν κάτι πιο κοντά σε αυτό.

Μετά ήρθε το standalone χαρήκαμε,φάγαμε την παπάρα και το παρατήσαμε..

h1z1(τωρινή κατάσταση-στην αρχή λέγαμε οκ ένα ακόμα dayz clone),pubg,rust δεν είναι ίδια με το dayz..Απλώς survival open world..με κάποια στοιχεία του..κανένα τους δεν με έχει ευχαριστήσει όσο το dayz mod.

Στο dayz είχες τα ζόμπια,αρρώστιες,κρύο,τραυματισμούς,3-4 ιατρικά για κάθε περίπτωση..

Είχε αμάξια,αεροπλάνα,ελικόπτερα,βάρκες..base building/crafting,traders,trading system,γκαράζ, hunger/thirst σωστό ..Είχες ένα πανέμορφο map,αρκετά μεγάλο..Είχες μεγαλύτερη arena,καλύτερα όπλα και με ποικιλία,που υπήρχε balance και δεν ήταν ότι να ναι.

Είχες το sim του arma.. Ο ουρανός ήταν πραγματικός ουρανός,αν ήξερες τους αστερισμούς μπορούσες να προσανατολιστείς το βράδυ..

Είχε γενικά πολλά στοιχεία που το έκαναν top,αν θυμάστε μια εποχή το arma2 πουλούσε σα τρελό λόγω του dayz mod..

με μια φράση

RIP DAYZ

αλλά ξέρετε τί;

Δεν βλέπω τους υμνιστές του standalone να γράφουν κάτι..Πού έχουν πάει αυτά τα παιδιά;Γιατί πριν 2-3 χρόνια που χα γράψει πέσανε να με φάνε,αλλά από τότε φαινόταν η σαπίλα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...