xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 παιδια ειμαι σε διλλημα αυτο η h1z1 αν τα εχει παιξει κανεις και τα 2 ας γραψει μια γνωμη...... βασικά το αποκάτω...πήρες το μισό παιχνίδι ξέρεις ότι χωρίζεται το παιχνίδι σε δύο έ; http://steamcommunity.com/games/295110/announcements/detail/883072411108068736 το dayz ειναι η ντροπη του early access. εβγαλε οτι ηταν να βγαλει απο sales και το εχουν παρατησει τωρα. βγαζουν μια φορα το μηνα κανα Update με κανα καπελο /οπλο και αυτο ειναι. Διαγραφουν και οποιοδηποτε ασχημο σχολιο απο τα forum και μπαναρουν τους users. ακομα κλαιω τα 24 ευρω που ειχα δωσει . γιεπ! μια στο τόσο θα βγει και ένα update για σπόρους ντομάτας 1
gεεckin0s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 τεράστιο λάθος που πήρες h1z1 φιλαράκι...έδωσες τα λεφτά σου σε μια pay to win μαλακία..και αυτό που όλοι κράζουν το dayz αλλά έχουν 500+ ώρες με ξεπερνάει..αργό development, ισχύει, αλλά το κάψιμο του παιχνιδιού δε συγκρίνεται με άλλα.Όσο κι αν το κράζουν.
hlt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τεράστιο λάθος που πήρες h1z1 φιλαράκι...έδωσες τα λεφτά σου σε μια pay to win μαλακία..και αυτό που όλοι κράζουν το dayz αλλά έχουν 500+ ώρες με ξεπερνάει.. αργό development, ισχύει, αλλά το κάψιμο του παιχνιδιού δε συγκρίνεται με άλλα.Όσο κι αν το κράζουν. Τι p2w έχει το h1z1;
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 λόγια λόγια λόγια λόγια..βίντεο βίντεο βίντεο.. Άντε να δούμε.. Έβαλα το experimental να δοκιμάσω λίγο..Έχω να παίξω από τον Σεπτέμβριο.
Talixx Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 https://forums.dayz.com/topic/232639-exp-update-060132867/ Και Ναι ανάσταση! ήρθε το 0.60 στο experimental κατάφερα μετα απο 1 ωρα spam για να μπω σε ενα σερβερ. (ενα δάκρυ κύλισε) στο θεμα FPS ναι θα δείτε διαφορα αλλα κρατάτε μικρο καλάθι γιατι σε εμενα μου κανει κατι σαν spikes μεσα στην πολη αλλα εκτος στην πόλη παιζω με 100 fps. (γενικα 45/60/70fps μεσα στην πολη απλα εκει ανεβοκατεβαινει πολυ) αυτο που λεγανε καιρο και εγινε οτι καποια ρουχα θα εχουνε μεσα αντικειμενα οπως φαγητά η σφαιρες κτλ. τα οπλα που θα βρίσκεις θα εχουνε ητε σφαίρες η καποιο φακό/σιγαστήρα πανω του (αρκετά ευχαριστώ ) το UI κατι μικρο αλλαγες εμενα μου άρεσε οταν κρατας ενα αντικειμενο οπως το οπλο γινετε πρασινο το εικονιδιο αλλα γενικα δεν τρελάθηκα κιολας περίμενα κατι παραπανω. μπήκανε αντικείμενα καινούργια και αλλαξανε τα εικονιδια απο τα αντικείμενα. τελος αρκετα bugs που μερικα ειναι οντως ενοχλητικά ελπιζω να τα φτιαξουνε ενα παραδειγμα αμα κανεις Swap μια τσαντα με μια αλλη θα χασεις για παντα την αλλη και αμα εχεις εκει αντικείμενα κλαφτα χαραλαμπε. οσοι θα εχουνε προβληματα θα χρειαστουνε να μπουνε εδω https://forums.dayz.com/forum/151-060-experimental-bugs-repro-steps-screenshots-videos-and-crash-dumps-massively-helps-development-thanks-for-your-support/ μερικά screenshots δυστυχώς του steam το FPS δεν το δείχνει. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδια ποτε βγανει κανονικα το νεο patch?? Μεχρι στιγμης ειναι μονο στον experimental και δεν μπορω να μπω σε κανεναν σερβερ εδω και κανα μισαωρο προσπαθειας.
noFEARgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 υπαρχει κοσμος που παιζει ακομα αυτο το πραγμα ; πρεπει να ειναι απο τις μεγαλυτερες αρπαχτες του gaming 3
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πριν απο κατι ωρες βγηκε το νεο update link or never happened
labros papageorgiou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλησπερα Παιδια Και Καλο Καλοκαιρι σε ολους... οπως λεω και στον τιτλο, εχτες αγορασα το DayZ απο το Steam.... το ανοιξα κανονικα αλλα δεν μπορουσα να βρω servers για το version που ειχα (0.59) ... Μου ειπαν να κατεβασω το beta για να βρω servers και εχω το error που θα δειτε κατω.... επισης σας βαζω και τα specs του PC μου .. ( ειναι παλιος σχετικα αλλα νομιζω το σηκωνω το game ) ... Οποιος Μπορει Ας Βοηθησει Παρακαλω ... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα