Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο 50% είναι και τα δυο.. χθες σουρούπωνε, και όταν κοίταζα προς τη μεριά που ερχόταν το φως του φεγγαριού δεν έβλεπα τίποτα απολύτως. Μόλις γύρναγα πλάτη στο φως έφτιαχνε το πρόβλημα κ έβλεπα τα πάντα καθαρά κ με το φωτισμό που έπρεπε.

Δεν είχε νυχτώσει κανονικά, κι όμως έβλεπα παντού μαύρο με αυτά τα περίεργα γκριζοπράσινα νερά.

:S Στο google δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν δεν βαριέται κανείς, ας βάλει κανένα screenshot από βράδυ να δούμε διαφορές..

Btw, ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά από το alt-tab.gr για τη φιλοξενία στον whitelisted private server και την οργάνωση του όλου εγχειρήματος.

edit: νομίζω το βρήκα. κάπου ξέφυγε το bloom και δεν είδα ότι είναι δεν είναι κλειστό. το δοκιμάζω

/facepalm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 6 μήνες μετά...

Τι περιμένουμε στο μέλλον:

- Έκδοση για το Xbox360

- Δυνατότητα server hosting (απορώ πόσο δυνατό σύστημα θα θέλει)

- Modding μέσω steamworks

- Δυνατότητα single player (!)

απ'οσο ξερω απο τα reviews στο steam το εχουν παρατησει το game οι παραγωγοι σε alpha. δεν ισχυει κατι τετοιο?

όχι γιατί;

βγάζουν updates με φασολάκια,πατάτες,ντομάτες,αγγούρια,σπόρια κάθε λογής..λιπάσματα..Πως;Updates να θέλει κάποιος!

κάποιο μηχανικού τομέα αλλαγή,πχ ο renderer που είχαν ανακοινώσει,ακόμα το περιμένουμε.

βλέπω αυτό,και κοιτάζω το RUST,το παιχνίδι το έχουν αλλάξει σε κάτι νέο,και το dayz το έχουν χαλάσει..μια στατικούρα.

Από τα παιχνίδια που θα πεθάνουν στην alpha είναι και το dayz.

Θα συνεχίσω να λέω ότι δεν αξίζει να παίζει κάποιος το standalone,ας βάλει το mod με τα ένα σορό mods να παίξει.

δυστυχως τρεξαν ολοι και το αγορασαν early access και ειναι απο τα παιχνιδια που ο developer δεν εχει πολλες ευκαιριες να βγαλει φραγκα μετα το launch, οτι ηταν να βγαλουν το βγαλανε απο τις αγορες του game και απο δω και περα τιποτα οποτε απλα κλασανε οσους πιστευαν οτι θα το τελειωσουν και το αγορασαν.

Εννοείτε αλλα είναι η μειοψηφία δυστυχώς οποτε καιρός να τελειώνει αυτή η μόδα, άσε που imho χαλάει την final release εμπειρία και τους κάνουμε τζάμπα testing, το σωστό είναι να είναι δωρεάν μέχρι τουλάχιστον την beta.

• 1 μήνα μετά...

Αγόρασα και εγω .... Βλέπω τα τέλευταια ποστ ειναι Ιούλιο ... Τι γνώμη έχετε τώρα που παει Σεπτέμβριος ;;

Μου αρεσει πολυ το στιλλ αυτο λέτε να δοκιμάσω καI h1z1? η ειναι Φούλ bugs σαν αυτο ;

Αγόρασα και εγω .... Βλέπω τα τέλευταια ποστ ειναι Ιούλιο ... Τι γνώμη έχετε τώρα που παει Σεπτέμβριος ;;

Μου αρεσει πολυ το στιλλ αυτο λέτε να δοκιμάσω καI h1z1? η ειναι Φούλ bugs σαν αυτο ;

το dayzmod έχει πιο πολλά να κάνεις...

αυτό εδώ δε παίζει ποτέ μα ποτέ να τελειώσει,είναι από τις early access που λούφαραν τα λεφτά και αράζουν με πίνα κολάντα στις μπαχάμες

• Like 1

Εγω το ειχα αγορασει οταν πρωτοβγηκε, τελεια εμπειρια στην αρχη, αλλα μετα ηρθε η εποχη των χακερ, σε σκοτωναν απο το πουθενα και σε κυνηγουσαν επαοριστο και ηταν σαν φαντασματα δν φαινοντουσαν, 100 φορες περισσοτερα bug απο οτι στην αρχη και το παρατησα, το h1z1 το ευχαριστιεμαι παρα πολυ, πολυ καλυτερη εμπειρια πλεον μετα τα updates, και οι χακερ π υπηρχαν και εδω, προσωπικα 2 φορες ειχα πετυχει ολες κ ολες, ξυπνσαν οι dev και επεσαν μπανανες, εγω θα σ ελεγα h1z1 και τσεκαρε και το BR mode που εχει.

• Like 1

Και γω εκανα την *** και το πηρα οταν πρωτοβγηκε περασαν 2 χρονια και το παιχνιδι λες και ειναι ακομα στον πρωτο μηνα της αναπτυξης . απο τις μεγαλυτερες αρπαχτες τα τελευταια χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...