Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

θελω να ρωτησω κατι, και ναι καταλαβαινω οτι ειναι alpha ακομα. λοιπον στο ψητο τωρα, ημουν εχθες στο αεροδρομιο και ετσι ξαφνικα οπως μπουκαρα σε ενα κτιριο, ξαπλωσα 3 τυπους κατω και τους πηρα ολο τον καλο εξοπλισμο αφηνοντας εναν τελευταιο τυπο κατω ο οποιος προσπαθουσε να με κανει να βγω εξω πυροβολοντας στον αερα καμπερομενος. περιμενα κανενα μισαωρο μεχρι να φυγει, τπτ αυτος και ξελογκαρα. μπαινω μεσα reset ο χαρακτηρας μ γραφει.... το ιδιο ειχα ξαναπαθει οταν με κυνηγουσε ενας τυπος και ειχα κρυφτει και ξελογκαρα. υπαρχει κανονας οταν σε κυνηγανε, να κρυβεσαι και να τρως μετα wipe?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό:

1) Έγινε κάποιο σφάλμα στον σερβερ....Σε alpha είναι ακόμα το παιχνίδι.Συμβαίνουν αυτά!
2) Σε σκότωσε πριν "φύγει" ο χαρακτήρας σου από τον σερβερ.Όταν κάνεις logout,ο χαρακτήρας μένει για λίγη ώρα μέσα στον σερβερ(δεν ξέρω πόσο ακριβώς... 1 λεπτό;Κάτι τέτοιο) και μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα ήρθε και σε σκότωσε.

αυτό το παιχνίδι είναι τόσο πολύ καιρό σε άλφα,που άλλα παιχνίδια θα είχαν τελειώσει και την βήτα τους.

Αφού τους πληρωσαμε να πάνε Έβερεστ και διακοπές τί περιμένεις xD

Μου φαίνεται οτι το παιχνιδάκι θα κρατήσει πολύ κόσμο ξύπνιο τα βράδια... Έχει αρχίσει και γίνεται πολύ της μόδας...

Της μόδας ήταν Last year... Τωρα απλά κάνουνε Cash in ότι προλάβουν γιατί μέχρι να είναι έτοιμο δεν θα το θυμάται κανείς....

η clan μου ξενυχτάει τα τελευταία 2 χρόνια με αυτό,και ξημερώνει και βραδιάζει!

Με τον stand alone?Γιοατι ο φιλος μιλαει για το stand alone ,το οποιο οπως φαινετε κοροιδεψε πολλους[και εμενα μεσα].Ακομα alpha ειναι μην τους χεσω.

Με τον stand alone?Γιοατι ο φιλος μιλαει για το stand alone ,το οποιο οπως φαινετε κοροιδεψε πολλους[και εμενα μεσα].Ακομα alpha ειναι μην τους χεσω.

Για την modαρα μιλαω που την βλέπουν όσοι έμαθαν το dayz με το SA και τρίβουν τα ματάκια τους απο τα πόσα έχει μέσα.Που έχει πολύ παραπάνω κοσμο σε σχέση με το sa.

Μα το λέει οτι θα πάρει πολύ καιρό..και το γράφει να μην αγοραστεί. Μάλλον δεν έχετε δει πόσο αργά projects είναι όλα των alphas..αλλά η καραμέλα των alpha σας την είπα πιο πάνω, γιαυτό και εννοείται ότι δεν τα στηρίζω τα pre alpha games.. Και πάντα με funding αλλων τα έχω πάρει.

Απο την πρωτη μερα της alpha εγραφε οτι θα ειναι για πανω απο ενα χρονο σε alpha. Εσυ διαλεξες να το αγορασεις παρολο που με μεγαλα γραμματα σου ελεγε το game DONT BUY. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...