Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

posted by rocket2guns @ 06:54PM on May 28, 2014
Originally we planned to release the 0.45, currently on experimental branch, to stable today. However feedback from experimental identified a flaw in a newly designed system to handle player movement. This causes the server to, when faced with complex geometry, come up with a different acceptable pathing result than a client. When the server and client have differing states, the server "wins". Therefore the place your client lets you go gets "reset" and you warp back to your position. 

This is very frustrating as I am sure those testing on experimental will know. We know exactly the problem that causes this, it's not a bug in a traditional sense but a problem with the approach we used. Currently that approach is being rewritten. 

What we did do was merge in some changes to 0.44 that enhance security. There are some loopholes in the game that have not been utilizing our client-server architecture and we will continue to work on these to reduce the impact of hacking and exploiting in the game. 

Please report any issues with the game to our feedback tracker at feedback.dayzgame.com

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα σε όλους και σε όλες.. έχω ένα προβληματάκι με το dayz, έχω πολύ χαμηλό fps, λένε ότι φταίει το optimization που έχουν κάνει στο παιχνίδι είναι μάπα επειδή είναι alpha, μέχρι και τα config files έκανα edit για να μειώσω το viewdistance/objectviewdistance/shadowdistance και τα λοιπά για να κερδίσω λίγο fps.. τέλος πάντων, είπα να πω τα specs μου μήπως και με βοηθήσετε να βγάλω μια άκρη..να δω αν φταίω εγώ η το παιχνίδι..

*Samsung 128GB 830 Series MZ-7PC128B Solid State Drive SATA III SSD 2.5'

*XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail

*Asrock Socket AM3+ 970 Pro3 GLan Audio Raid

*AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Tray Black Edition (HDZ965FBK4DGM)

*nVidia GeForce GTX 650 Ti OC 1GB DDR5 PCI-E VGA Dual DVI HDMI (Gigabyte) (GV-N65TOC-1GI)

*G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (F3-12800CL9D-8GBRL) (Kit 2 x 4096)

Αναμενόμενη αποκάλυψη για το DayZ στη φετινή E3 που ίσως σοκάρει αρκετούς για κανέναν προφανή λόγο.

Η "καινούρια" μηχανή του DayZ. 

Να τί γίνεται. :D

http://alt-tab.gr/dayz-engine-change/

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια επειδη θελω πρωτα να το δοκιμασω πριν την αγορα , μια εκδοση που κυκλοφορει σε τορεντ stand alone Alpha και ειναι 5.75GB  θα παιζει αν την κατεβασω? η πρεπει απαραιτητα να αγοραστει απο Steam?

και κατι ακομα σε imac i7 , 16Gb , και ATI Radeon HD 4850 512 MB  , θα παιζει η να μην το δοκιμασω καν?

παιδια επειδη θελω πρωτα να το δοκιμασω πριν την αγορα , μια εκδοση που κυκλοφορει σε τορεντ stand alone Alpha και ειναι 5.75GB  θα παιζει αν την κατεβασω? η πρεπει απαραιτητα να αγοραστει απο Steam?

και κατι ακομα σε imac i7 , 16Gb , και ATI Radeon HD 4850 512 MB  , θα παιζει η να μην το δοκιμασω καν?

δεν θα παίξει online με μαϊμουδίσια έκδοση,και μιας και δεν έχει SP..Δεν ξέρω αν υπάρχουν και σπασμένοι σερβερς..Αλλά μην μπεις στον κόπο.Η κάρτα είναι αδύναμη πολύ για το παιχνίδι αν και είναι μέσα στα minimum,δεν...αστειά specs έχει το παιχνίδι.Ίσως κερδίσεις από την ram κάτι λίγα fps και από cpu,αλλά από κάρτα μην περιμένεις και πολλά,αν ήταν final το παιχνίδι ίσως να έβλεπες μέχρι 30 fps max.Αλλά σε IOS δεν παίζει το παιχνιδι,εκτός και είσαι με bootcamp..

plus δεν επιτρέποντε τέτοιες κουβέντες εδώ,θα μας πάρουν με τις πέτρες!

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου παίξει καλά το παιχνίδι. Αλλά και να σου παίξει, λάβε σοβαρά το μήνυμα που σου λέει ότι δεν είναι έτοιμο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα....

που σου λέει ότι δεν είναι έτοιμο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα....

μεγάλη καραμέλα και ΟΠΙΟ αυτό!

Καταραμένο μοντέλο early access,αλλά ετοιμάζεται ο ακτιβισμός του,έρχεται και αυτουνού η ώρα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον απο τα video που ειδα μου αρεσε πολυ το παιχνιδι αυτο και θα το παρω, το ερωτημα μου ομως ειναι αξιζει να το παρω απο τωρα? Η καλυτερα να περιμενω να προχωρησει κι αλλο η υλοποιηση του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...