Raikkonen86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ρε σεις τι γίνετε με τα zombie?!? Να βαράω έναν zombie με τσεκούρι 6-7 φορές και να μην καταλαβαίνει μια... Πως γίνετε αυτό? Είναι κάποιο bug??? Επίσης παίρνανε μέσα από τοίχους άρα δεν είσαι πουθενά ασφαλής και σε ακολούθανε ακόμα και άμα είσαι 100 χιλιόμετρα μακριά... Bugs είναι αυτά? Η εγώ δεν ξέρω να παίζω καλα ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 το ότι περνάνε μέσα από τοίχους δεν είναι bug, δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. για τα χτυπήματα λίγο υπομονή να μπει το patch που είναι τώρα στους experimental, το φτιάχνει αυτό (παλιότερα πέφταν με ένα hit, τώρα θα θέλει 1 στο κεφάλι ή 2 όπου να'ναι). Η απόσταση ορίζεται από τους developers, αυτή τη στιγμή γενικά τα zombies είναι λίγο overpowered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 (Λίγη ξεδιάντροπη διαφήμιση) Ο server Teamspeak 3 μας στο Alt-Tab είναι έτοιμος! PC Gamers προσέλθετε! http://alt-tab.gr/teamspeak-server/ "Το Alt Tab είναι ένα Website φτιαγμένο από παθιασμένους PC Gamers με μοναδικό σκοπό την προώθηση του PC Gaming στον Ελληνικό χώρο. Στόχος μας είναι το Alt-Tab να γίνει το σπίτι του Έλληνα PC Gamer με ειλικρινής ενημέρωση και απόψεις για όλα τα δρώμενα που περιτριγυρίζουν το PC platform." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 το ότι περνάνε μέσα από τοίχους δεν είναι bug, δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. για τα χτυπήματα λίγο υπομονή να μπει το patch που είναι τώρα στους experimental, το φτιάχνει αυτό (παλιότερα πέφταν με ένα hit, τώρα θα θέλει 1 στο κεφάλι ή 2 όπου να'ναι). Η απόσταση ορίζεται από τους developers, αυτή τη στιγμή γενικά τα zombies είναι λίγο overpowered. δεν είναι bug;;;;;Ααααα feature είναι το ξέχασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 δεν είναι bug;;;;;Ααααα feature είναι το ξέχασα! μην κάνουμε κουβέντα για να κάνουμε γιατί βαριέμαι. δεν είναι bug, απλά δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. δες εδώ πως το φτιάχνουν http://dayzdev.tumblr.com/ Background-The Challenge-The results είναι πολύ εκνευριστικό; ναι. θα είναι για πάντα έτσι; όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μην κάνουμε κουβέντα για να κάνουμε γιατί βαριέμαι. δεν είναι bug, απλά δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. δες εδώ πως το φτιάχνουν http://dayzdev.tumblr.com/ Background-The Challenge-The results είναι πολύ εκνευριστικό; ναι. θα είναι για πάντα έτσι; όχι. ναι εντάξει chief..bug είναι!Οτιδήποτε δεν συμπεριφέρετε σωστά σε ένα παιχνίδι είναι bug.Το οποιό δεν έχουν διορθώσει ακόμα,ενώ θα πρεπε να είναι από το πρώτα,ή μάλλον να μην υπήρχε καν,μιας και είχανε την συνταγή από το mod.Πράγμα γελοιό,να υπάρχει και δω και στο mod. Αν θέλεις σου δίνω και τον ορισμό,αλλά βαριέσαι. Και μόνο από το link που δίνεις,μπαμ κάνει ότι και οι ίδιοι για bug λένε our biggest issues: issue=πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν μιλάς χωρίς ειρωνεία δεν βαριέμαι καθόλου! Νομίζω ότι απλά άλλο εννοούσα εγώ και άλλο εσύ. Η οπτική μου είναι η εξής: από την αρχή του DayZ SA τα zombies είναι έτσι. Προφανώς κάτι δεν τους πήγαινε καλά στο να υλοποιήσουν στο SA την τεχνική του mod και για τους x,y λόγους δεν το έχουν κάνει. Δεν έχουμε δει ποτέ τα zombies να δουλεύουν σωστά, οπότε προσωπικά δεν το βλέπω αυτό ως bug. Θα το δω ως bug σε περίπτωση που υπάρχει σύστημα pathfinding αλλά και πάλι τα zombies περνάνε από τοίχους και πόρτες. Αν το δούμε γενικότερα, ναι, είναι bug του παιχνιδιού οκ. Δεν θα έπρεπε να γίνεται. Όμως δεν φτιάχτηκε μέχρι στιγμής σύστημα που να αποτρέπει την εμφάνισή του. Το bug συνήθως το χρησιμοποιώ για να περιγράψω μια αδυναμία σε ένα σύστημα που είναι υπό κατασκευή (ή και έτοιμο). Τo pathfinding ακόμα δεν το έχουν βάλει, οπότε εγώ δεν το θεωρώ bug. Σαν σύστημα εν προκειμένω εγώ βλέπω το pathfinding, εσύ το συνολικό παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το οποιό δεν έχουν διορθώσει ακόμα,ενώ θα πρεπε να είναι από το πρώτα,ή μάλλον να μην υπήρχε καν,μιας και είχανε την συνταγή από το mod.Πράγμα γελοιό,να υπάρχει και δω και στο mod. Το ότι μιλάμε όλοι σαν γνώστες του συστήματος/devs, χωρίς να έχουμε καμία γνώση πάνω στο θέμα με αποτρέπει από αυτή τη συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το ότι μιλάμε όλοι σαν γνώστες του συστήματος/devs, χωρίς να έχουμε καμία γνώση πάνω στο θέμα με αποτρέπει από αυτή τη συζήτηση. πιο καλά,μείνε εκτός. Αν μιλάς χωρίς ειρωνεία δεν βαριέμαι καθόλου! Νομίζω ότι απλά άλλο εννοούσα εγώ και άλλο εσύ. Η οπτική μου είναι η εξής: από την αρχή του DayZ SA τα zombies είναι έτσι. Προφανώς κάτι δεν τους πήγαινε καλά στο να υλοποιήσουν στο SA την τεχνική του mod και για τους x,y λόγους δεν το έχουν κάνει. Δεν έχουμε δει ποτέ τα zombies να δουλεύουν σωστά, οπότε προσωπικά δεν το βλέπω αυτό ως bug. Θα το δω ως bug σε περίπτωση που υπάρχει σύστημα pathfinding αλλά και πάλι τα zombies περνάνε από τοίχους και πόρτες. Αν το δούμε γενικότερα, ναι, είναι bug του παιχνιδιού οκ. Δεν θα έπρεπε να γίνεται. Όμως δεν φτιάχτηκε μέχρι στιγμής σύστημα που να αποτρέπει την εμφάνισή του. Το bug συνήθως το χρησιμοποιώ για να περιγράψω μια αδυναμία σε ένα σύστημα που είναι υπό κατασκευή (ή και έτοιμο). Τo pathfinding ακόμα δεν το έχουν βάλει, οπότε εγώ δεν το θεωρώ bug. Σαν σύστημα εν προκειμένω εγώ βλέπω το pathfinding, εσύ το συνολικό παιχνίδι. όχι εκτός και αν μιλάς εσύ ειρωνικά. Τώρα ναι να κάνουμε κουβέντα έτσι όπως τα λες.. Δεν είναι δυνατόν να έχουν την φόρμουλα από το mod να την παίρνουν όπως είναι,και να μου την κοτσάρουν και να ασχολούνται να βάλουν κατσαρόλες,και να πίνουμε νερό της βροχής,και όχι κάποια οχήματα,ένα ποδήλατο πχ,και να έχουν φτιάξει τα zombies να μην μπαίνουν μέσα στα κτήρια από τους τοίχους και τα πατώματα..Εξαρχής γραμμένους τους είχαν τους fan του παιχνιδιού,ενώ αυτό που ήταν το κυριότερο δεν το είχαν πιάσει καν. Alpha έκδοση,αλλά τα πράγματα που φτιάχνουν είναι γελοία σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ακόμα.Υπο κατασκευή είναι,bugs γεμάτο είναι και αυτό είναι ένα από αυτά.Το ότι δεν το έχουν βρει ακόμα,είναι πρόβλημα τους,εφόσον ο κώδικας δεν λειτουργεί σωστά μιλάμε για bugs..Τώρα πως το ονομάζεις εσύ,δικό σου θέμα. Επόμενο patch: χρυσά σερβίτσια και χρωματιστά κορδόνια στα παπούτσια!!Ένα ακόμα βήμα προς την ανάπτυξη! Δηλώσεις από gamers: ''καταπληκτικό το παιχνίδι έχει γίνει με τα νέα nikeair που έχουν βάλει,και αυτή την φοβερή χύτρα ταχύτητος '' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Dude λογικό δεν είναι?! Συμφωνώ ότι πρώτα θα έπρεπε να φτιαχτούν core mechanics bugs, true, αλλα από την στιγμή που είναι διαφορα department που ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα λογικό δεν είναι να βγάζουν moufo fixes και additions ώστε να κρατήσουν τους players με νέο stuff to do?! Τώρα να μου πεις κακός βγάλαν public alpha, yes indeed, αλλα θέλουν monieeeees! p.s. Επίσης μπορείτε να μην argue, θα σας ακούσουν τα Z.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 πιο καλά,μείνε εκτός. όχι εκτός και αν μιλάς εσύ ειρωνικά. Τώρα ναι να κάνουμε κουβέντα έτσι όπως τα λες.. Δεν είναι δυνατόν να έχουν την φόρμουλα από το mod να την παίρνουν όπως είναι,και να μου την κοτσάρουν και να ασχολούνται να βάλουν κατσαρόλες,και να πίνουμε νερό της βροχής,και όχι κάποια οχήματα,ένα ποδήλατο πχ,και να έχουν φτιάξει τα zombies να μην μπαίνουν μέσα στα κτήρια από τους τοίχους και τα πατώματα..Εξαρχής γραμμένους τους είχαν τους fan του παιχνιδιού,ενώ αυτό που ήταν το κυριότερο δεν το είχαν πιάσει καν. Alpha έκδοση,αλλά τα πράγματα που φτιάχνουν είναι γελοία σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ακόμα.Υπο κατασκευή είναι,bugs γεμάτο είναι και αυτό είναι ένα από αυτά.Το ότι δεν το έχουν βρει ακόμα,είναι πρόβλημα τους,εφόσον ο κώδικας δεν λειτουργεί σωστά μιλάμε για bugs..Τώρα πως το ονομάζεις εσύ,δικό σου θέμα. Επόμενο patch: χρυσά σερβίτσια και χρωματιστά κορδόνια στα παπούτσια!!Ένα ακόμα βήμα προς την ανάπτυξη! Δηλώσεις από gamers: ''καταπληκτικό το παιχνίδι έχει γίνει με τα νέα nikeair που έχουν βάλει,και αυτή την φοβερή χύτρα ταχύτητος '' Εκφράζεις μια άποψη που πρωτοειπώθηκε αρκετούς μήνες πριν. Οι ίδιοι έχουν απαντήσει εδώ και καιρό πως έχουν διαφορετικές ομάδες για το κάθε κομμάτι. Όσο φτιάχνονται άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα των artists κλπ βάζουν κατσαρόλες, όπλα, πρίτι μπρα (και pretty και bra), το εκπληκτικό μηχάνημα εκγύμνασης δεξιού κωλομερίου Ultra Pro 2000 ltd edition και άλλα άχρηστα προς το παρόν. Τι θα έπρεπε να κάνουν, να μην τα βάζουν ούτε αυτά εφόσον είναι έτοιμα, για να μην τους κράζουν; Ξαναλέω, έχουν διαφορετικούς ανθρώπους που το κάνουν αυτό, δεν τους τρώει χρόνο από την ανάπτυξη άλλων κομματιών του παιχνιδιού. Αυτά όλα δεν σημαίνουν πως είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό τους, ίσα ίσα. Πάνε πολύ αργά. Αυτό διογκώνει τα όποια προβλήματα υπάρχουν, και δικαιολογημένα. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα πολλές φορές, τόσο καιρό μας έχουν με τα frames μέσα στις πόλεις να μας βγάζουν τα μάτια. Δεν τους δικαιολογώ σε αυτά και δεν συμμερίζομαι πάντα το "it's alpha". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εκφράζεις μια άποψη που πρωτοειπώθηκε αρκετούς μήνες πριν. Οι ίδιοι έχουν απαντήσει εδώ και καιρό πως έχουν διαφορετικές ομάδες για το κάθε κομμάτι. Όσο φτιάχνονται άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα των artists κλπ βάζουν κατσαρόλες, όπλα, πρίτι μπρα (και pretty και bra), το εκπληκτικό μηχάνημα εκγύμνασης δεξιού κωλομερίου Ultra Pro 2000 ltd edition και άλλα άχρηστα προς το παρόν. Τι θα έπρεπε να κάνουν, να μην τα βάζουν ούτε αυτά εφόσον είναι έτοιμα, για να μην τους κράζουν; Ξαναλέω, έχουν διαφορετικούς ανθρώπους που το κάνουν αυτό, δεν τους τρώει χρόνο από την ανάπτυξη άλλων κομματιών του παιχνιδιού. Αυτά όλα δεν σημαίνουν πως είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό τους, ίσα ίσα. Πάνε πολύ αργά. Αυτό διογκώνει τα όποια προβλήματα υπάρχουν, και δικαιολογημένα. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα πολλές φορές, τόσο καιρό μας έχουν με τα frames μέσα στις πόλεις να μας βγάζουν τα μάτια. Δεν τους δικαιολογώ σε αυτά και δεν συμμερίζομαι πάντα το "it's alpha". και αυτή θα κυριαρχεί όσο παιρνάει ο καιρός δεν έχει φτιαχτεί τίποτα ακόμα .. ακριβώς,τίποτα απο αυτά που μας δίνουν μέχρι τώρα δεν δικαιολογεί ότι είναι alpha :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο αυτό μιας και είμαι και πολύ γνώστης του θέματος. Απλά πατάνε το κουμπί "optimize". Αυτό δίπλα στο κουμπί ''fix bugz nao'' και το "more bug-free content naow pl0x". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο αυτό μιας και είμαι και πολύ γνώστης του θέματος. Απλά πατάνε το κουμπί "optimize". Αυτό δίπλα στο κουμπί ''fix bugz nao'' και το "more bug-free content naow pl0x". εντάξει τρολλάρεις,αλλά την αλήθεια την είπα πιο πάνω,γραμμένους όσο δεν πάει.. από optimize και ζόμπια πάσχει το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 εντάξει τρολλάρεις,αλλά την αλήθεια την είπα πιο πάνω,γραμμένους όσο δεν πάει.. από optimize και ζόμπια πάσχει το παιχνίδι.. Είναι πράγματι αλήθεια ότι πάσχει. Αυτό που είπα όμως δεν το θεωρώ τρολλ, το θεωρώ μία παρωδία από αυτά που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μέσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό κουμπάκι optimize ούτε κουμπάκι fix bugs nao. Χρειάζεται να ξαναπώ ότι η alpha κάθε παιχνιδιού είναι για την προσθήκη κυρίως content? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα