{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Dude λογικό δεν είναι?! Συμφωνώ ότι πρώτα θα έπρεπε να φτιαχτούν core mechanics bugs, true, αλλα από την στιγμή που είναι διαφορα department που ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα λογικό δεν είναι να βγάζουν moufo fixes και additions ώστε να κρατήσουν τους players με νέο stuff to do?! Τώρα να μου πεις κακός βγάλαν public alpha, yes indeed, αλλα θέλουν monieeeees! p.s. Επίσης μπορείτε να μην argue, θα σας ακούσουν τα Z.... 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 πιο καλά,μείνε εκτός. όχι εκτός και αν μιλάς εσύ ειρωνικά. Τώρα ναι να κάνουμε κουβέντα έτσι όπως τα λες.. Δεν είναι δυνατόν να έχουν την φόρμουλα από το mod να την παίρνουν όπως είναι,και να μου την κοτσάρουν και να ασχολούνται να βάλουν κατσαρόλες,και να πίνουμε νερό της βροχής,και όχι κάποια οχήματα,ένα ποδήλατο πχ,και να έχουν φτιάξει τα zombies να μην μπαίνουν μέσα στα κτήρια από τους τοίχους και τα πατώματα..Εξαρχής γραμμένους τους είχαν τους fan του παιχνιδιού,ενώ αυτό που ήταν το κυριότερο δεν το είχαν πιάσει καν. Alpha έκδοση,αλλά τα πράγματα που φτιάχνουν είναι γελοία σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ακόμα.Υπο κατασκευή είναι,bugs γεμάτο είναι και αυτό είναι ένα από αυτά.Το ότι δεν το έχουν βρει ακόμα,είναι πρόβλημα τους,εφόσον ο κώδικας δεν λειτουργεί σωστά μιλάμε για bugs..Τώρα πως το ονομάζεις εσύ,δικό σου θέμα. Επόμενο patch: χρυσά σερβίτσια και χρωματιστά κορδόνια στα παπούτσια!!Ένα ακόμα βήμα προς την ανάπτυξη! Δηλώσεις από gamers: ''καταπληκτικό το παιχνίδι έχει γίνει με τα νέα nikeair που έχουν βάλει,και αυτή την φοβερή χύτρα ταχύτητος '' Εκφράζεις μια άποψη που πρωτοειπώθηκε αρκετούς μήνες πριν. Οι ίδιοι έχουν απαντήσει εδώ και καιρό πως έχουν διαφορετικές ομάδες για το κάθε κομμάτι. Όσο φτιάχνονται άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα των artists κλπ βάζουν κατσαρόλες, όπλα, πρίτι μπρα (και pretty και bra), το εκπληκτικό μηχάνημα εκγύμνασης δεξιού κωλομερίου Ultra Pro 2000 ltd edition και άλλα άχρηστα προς το παρόν. Τι θα έπρεπε να κάνουν, να μην τα βάζουν ούτε αυτά εφόσον είναι έτοιμα, για να μην τους κράζουν; Ξαναλέω, έχουν διαφορετικούς ανθρώπους που το κάνουν αυτό, δεν τους τρώει χρόνο από την ανάπτυξη άλλων κομματιών του παιχνιδιού. Αυτά όλα δεν σημαίνουν πως είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό τους, ίσα ίσα. Πάνε πολύ αργά. Αυτό διογκώνει τα όποια προβλήματα υπάρχουν, και δικαιολογημένα. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα πολλές φορές, τόσο καιρό μας έχουν με τα frames μέσα στις πόλεις να μας βγάζουν τα μάτια. Δεν τους δικαιολογώ σε αυτά και δεν συμμερίζομαι πάντα το "it's alpha". 2
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εκφράζεις μια άποψη που πρωτοειπώθηκε αρκετούς μήνες πριν. Οι ίδιοι έχουν απαντήσει εδώ και καιρό πως έχουν διαφορετικές ομάδες για το κάθε κομμάτι. Όσο φτιάχνονται άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα των artists κλπ βάζουν κατσαρόλες, όπλα, πρίτι μπρα (και pretty και bra), το εκπληκτικό μηχάνημα εκγύμνασης δεξιού κωλομερίου Ultra Pro 2000 ltd edition και άλλα άχρηστα προς το παρόν. Τι θα έπρεπε να κάνουν, να μην τα βάζουν ούτε αυτά εφόσον είναι έτοιμα, για να μην τους κράζουν; Ξαναλέω, έχουν διαφορετικούς ανθρώπους που το κάνουν αυτό, δεν τους τρώει χρόνο από την ανάπτυξη άλλων κομματιών του παιχνιδιού. Αυτά όλα δεν σημαίνουν πως είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό τους, ίσα ίσα. Πάνε πολύ αργά. Αυτό διογκώνει τα όποια προβλήματα υπάρχουν, και δικαιολογημένα. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα πολλές φορές, τόσο καιρό μας έχουν με τα frames μέσα στις πόλεις να μας βγάζουν τα μάτια. Δεν τους δικαιολογώ σε αυτά και δεν συμμερίζομαι πάντα το "it's alpha". και αυτή θα κυριαρχεί όσο παιρνάει ο καιρός δεν έχει φτιαχτεί τίποτα ακόμα .. ακριβώς,τίποτα απο αυτά που μας δίνουν μέχρι τώρα δεν δικαιολογεί ότι είναι alpha :/
Assassinotetios Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο αυτό μιας και είμαι και πολύ γνώστης του θέματος. Απλά πατάνε το κουμπί "optimize". Αυτό δίπλα στο κουμπί ''fix bugz nao'' και το "more bug-free content naow pl0x". 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο αυτό μιας και είμαι και πολύ γνώστης του θέματος. Απλά πατάνε το κουμπί "optimize". Αυτό δίπλα στο κουμπί ''fix bugz nao'' και το "more bug-free content naow pl0x". εντάξει τρολλάρεις,αλλά την αλήθεια την είπα πιο πάνω,γραμμένους όσο δεν πάει.. από optimize και ζόμπια πάσχει το παιχνίδι..
Assassinotetios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 εντάξει τρολλάρεις,αλλά την αλήθεια την είπα πιο πάνω,γραμμένους όσο δεν πάει.. από optimize και ζόμπια πάσχει το παιχνίδι.. Είναι πράγματι αλήθεια ότι πάσχει. Αυτό που είπα όμως δεν το θεωρώ τρολλ, το θεωρώ μία παρωδία από αυτά που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μέσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό κουμπάκι optimize ούτε κουμπάκι fix bugs nao. Χρειάζεται να ξαναπώ ότι η alpha κάθε παιχνιδιού είναι για την προσθήκη κυρίως content?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Walkie Talkie Range HAS been increased to 30kmhttp://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/197902-walkie-talkie-range-has-been-increased-to-30km/
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Plan for release of 0.45 to Stable posted by rocket2guns @ 06:54PM on May 28, 2014 Originally we planned to release the 0.45, currently on experimental branch, to stable today. However feedback from experimental identified a flaw in a newly designed system to handle player movement. This causes the server to, when faced with complex geometry, come up with a different acceptable pathing result than a client. When the server and client have differing states, the server "wins". Therefore the place your client lets you go gets "reset" and you warp back to your position. This is very frustrating as I am sure those testing on experimental will know. We know exactly the problem that causes this, it's not a bug in a traditional sense but a problem with the approach we used. Currently that approach is being rewritten. What we did do was merge in some changes to 0.44 that enhance security. There are some loopholes in the game that have not been utilizing our client-server architecture and we will continue to work on these to reduce the impact of hacking and exploiting in the game. Please report any issues with the game to our feedback tracker at feedback.dayzgame.com 1
Maktro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 καλησπέρα σε όλους και σε όλες.. έχω ένα προβληματάκι με το dayz, έχω πολύ χαμηλό fps, λένε ότι φταίει το optimization που έχουν κάνει στο παιχνίδι είναι μάπα επειδή είναι alpha, μέχρι και τα config files έκανα edit για να μειώσω το viewdistance/objectviewdistance/shadowdistance και τα λοιπά για να κερδίσω λίγο fps.. τέλος πάντων, είπα να πω τα specs μου μήπως και με βοηθήσετε να βγάλω μια άκρη..να δω αν φταίω εγώ η το παιχνίδι.. *Samsung 128GB 830 Series MZ-7PC128B Solid State Drive SATA III SSD 2.5' *XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail *Asrock Socket AM3+ 970 Pro3 GLan Audio Raid *AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Tray Black Edition (HDZ965FBK4DGM) *nVidia GeForce GTX 650 Ti OC 1GB DDR5 PCI-E VGA Dual DVI HDMI (Gigabyte) (GV-N65TOC-1GI) *G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (F3-12800CL9D-8GBRL) (Kit 2 x 4096)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=216291078 Τα pc σου είναι παραπάνω από μια χαρά, το game έχει πρόβλημα. 1
Assassinotetios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αναμενόμενη αποκάλυψη για το DayZ στη φετινή E3 που ίσως σοκάρει αρκετούς για κανέναν προφανή λόγο. Η "καινούρια" μηχανή του DayZ. Να τί γίνεται. http://alt-tab.gr/dayz-engine-change/ 2
Millennium Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Six Upcoming Developments That Will Change DayZ for the Better
GjokerR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν ενδιαφέρεστε, ένας φίλος έχει stream dayz με ελληνικό commentary Site: Dayz
funnydad Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 παιδια επειδη θελω πρωτα να το δοκιμασω πριν την αγορα , μια εκδοση που κυκλοφορει σε τορεντ stand alone Alpha και ειναι 5.75GB θα παιζει αν την κατεβασω? η πρεπει απαραιτητα να αγοραστει απο Steam? και κατι ακομα σε imac i7 , 16Gb , και ATI Radeon HD 4850 512 MB , θα παιζει η να μην το δοκιμασω καν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα