Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομίζω  αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να αγοράσει κανείς το standalone.Ίσως να αξίζει του χρόνου τέτοια εποχή  που θα είναι σε φάση beta...

γιαυτό και γω του δωσα να ξεκινήσει με το mod... :D

Πραγματικά όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει,απλώς δεν ξέρουν από εμπειρία dayz!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το standalone σε καμία περίπτωση. Το arma2 μπορείς, αξίζει.

εννοείται!

Κοιτάξτε μόνο απλώς τι features έχει ο server μας http://epochmod.com/forum/index.php?/topic/5441-greek-operation-forces-1042weedfarmunderground-bunkertarget-practicelotterybanktons-of-new-stuffveteran3dponchongmt-2/

και κοιτάξτε τι έχει ένας SA, 0 τίποτα απολύτως..

Οκ παιδιά ευχαριστώ! Απλά επειδή είδα ότι έχει βγει και Arma 3 και επειδή το Arma 2 είναι λίγο παλιό υπέθεσα ότι δεν θα έχει πολύ online κόσμο το Day Z mod και έλεγα για το StandAlone...

Ακριβώς αυτό, χίλιες φορές 400 ζόμπια παντού, και ας είναι και Romero style, παρά πέντε runners.

Με βλέπω να παίρνω το άρμα 3 σύντομα :)

μήπως να ανοιχτεί και ένα θέμα DayZ Mods discussion; το λέω γιατί έχω και εγώ ερωτήσεις για το epoch, αλλά δεν θέλω να τις γράψω εδώ, και δεν θέλω και να πρήζω τα παιδιά στον GROF server.

• Like 1

Συμφωνώ με τον spirit. Εμένα για παράδειγμα δε με απασχολούν τα mods αλλά η SA έκδοση μόνο. Καλό θα είναι να τα διαχωρίσουμε.

Συμφωνώ και να τους προηγούμενους συνφορουμιτες!

Καμία προσφορά θα βγάλουν αυτοί στο steam? Παλαιότερα θυμάμαι είχαν βγάλει το πακετάκι με το Arma 2 και όλα ρα σχετικά με 5 ευρώ...

!!!!...εε το θέμα αυτό εδώ ήταν εξαρχής για το mod και όχι για το SA...!!!

δεν έχουμε κανένα θέμα να μας ρωτάνε,απορίες λύνουμε .

όποιος θέλει να έρθει μαζί μας,ορίστε με 5€ (steam κλειδί) είναι σε προσφορά κάποιες μέρες τώρα,

https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version

όχι ρε, κοίτα το 1ο post, για το standalone είναι το θέμα!..

Σκέφτηκα ότι αφού πλέον θα είναι ξεχωριστό standalone παιχνίδι ότι χρειάζεται και το δικό του topic.

ingame ρώτησα, απάντηση δεν πήρα - και δεν απαιτώ κιόλας την ώρα που κάποιος παίζει να μου απαντάει εμένα που είμαι πανάσχετος με το epoch :P γι'αυτό πρότεινα και το θέμα!

όχι ρε, κοίτα το 1ο post, για το standalone είναι το θέμα!..

ingame ρώτησα, απάντηση δεν πήρα - και δεν απαιτώ κιόλας την ώρα που κάποιος παίζει να μου απαντάει εμένα που είμαι πανάσχετος με το epoch :P γι'αυτό πρότεινα και το θέμα!

ναι το ξέρω,απλώς όλες οι συζητήσεις του έγιναν πάνω στο mod,γιατί τότε ακόμα υπήρχε σαν ιδέα..Έχει πλάκα τι λέγόταν τότε ότι σε λίγο βγαίνει και βγήκε μετά από 1.5χρόνο σε alpha πάλι..

Νομίζω είχε θέμα και συγχωνεύτηκε με αυτό εδώ.

Ρώτησα πάντως για να δούμε αν είναι να κάνουμε νέο θέμα..

ένα site που χουμε φτιάξει με στατιστικά,τιμές,και διαθεσιμότητες οχημάτων και όχι μόνο

http://dayz.grof.gr/p/

• Moderators

ναι το ξέρω,απλώς όλες οι συζητήσεις του έγιναν πάνω στο mod,γιατί τότε ακόμα υπήρχε σαν ιδέα..Έχει πλάκα τι λέγόταν τότε ότι σε λίγο βγαίνει και βγήκε μετά από 1.5χρόνο σε alpha πάλι..

Νομίζω είχε θέμα και συγχωνεύτηκε με αυτό εδώ.

Απο όσο μπορώ να γνωρίζω από τα logs, δεν υπήρχε χωριστό θέμα για το mod.

Έχω φτιάξει ένα νέο topic με μερικά μηνύματα από το Arma 2 thread. (Ότ)αν υπάρξει περισσότερος χρόνος θα μεταφερθούν εκεί και μηνύματα από αυτό το thread που αναφέρονται στο mod.

Αν, ωστόσο, θέλετε να φτιάξετε ένα OP με περισσότερες πληροφορίες για το mod, μπορεί να κλειδωθεί εκείνο και να μείνει ένα καινούργιο πιο ενημερωμένο.

Ενημέρωσα και το OP σε αυτό το thread.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...