Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και να τους προηγούμενους συνφορουμιτες!

Καμία προσφορά θα βγάλουν αυτοί στο steam? Παλαιότερα θυμάμαι είχαν βγάλει το πακετάκι με το Arma 2 και όλα ρα σχετικά με 5 ευρώ...

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

!!!!...εε το θέμα αυτό εδώ ήταν εξαρχής για το mod και όχι για το SA...!!!

δεν έχουμε κανένα θέμα να μας ρωτάνε,απορίες λύνουμε .

όποιος θέλει να έρθει μαζί μας,ορίστε με 5€ (steam κλειδί) είναι σε προσφορά κάποιες μέρες τώρα,

https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version

Δημοσ.

όχι ρε, κοίτα το 1ο post, για το standalone είναι το θέμα!..

Σκέφτηκα ότι αφού πλέον θα είναι ξεχωριστό standalone παιχνίδι ότι χρειάζεται και το δικό του topic.

ingame ρώτησα, απάντηση δεν πήρα - και δεν απαιτώ κιόλας την ώρα που κάποιος παίζει να μου απαντάει εμένα που είμαι πανάσχετος με το epoch :P γι'αυτό πρότεινα και το θέμα!

Δημοσ.

όχι ρε, κοίτα το 1ο post, για το standalone είναι το θέμα!..

ingame ρώτησα, απάντηση δεν πήρα - και δεν απαιτώ κιόλας την ώρα που κάποιος παίζει να μου απαντάει εμένα που είμαι πανάσχετος με το epoch :P γι'αυτό πρότεινα και το θέμα!

ναι το ξέρω,απλώς όλες οι συζητήσεις του έγιναν πάνω στο mod,γιατί τότε ακόμα υπήρχε σαν ιδέα..Έχει πλάκα τι λέγόταν τότε ότι σε λίγο βγαίνει και βγήκε μετά από 1.5χρόνο σε alpha πάλι..

Νομίζω είχε θέμα και συγχωνεύτηκε με αυτό εδώ.

Ρώτησα πάντως για να δούμε αν είναι να κάνουμε νέο θέμα..

ένα site που χουμε φτιάξει με στατιστικά,τιμές,και διαθεσιμότητες οχημάτων και όχι μόνο

http://dayz.grof.gr/p/

• Moderators
Δημοσ.

ναι το ξέρω,απλώς όλες οι συζητήσεις του έγιναν πάνω στο mod,γιατί τότε ακόμα υπήρχε σαν ιδέα..Έχει πλάκα τι λέγόταν τότε ότι σε λίγο βγαίνει και βγήκε μετά από 1.5χρόνο σε alpha πάλι..

Νομίζω είχε θέμα και συγχωνεύτηκε με αυτό εδώ.

Απο όσο μπορώ να γνωρίζω από τα logs, δεν υπήρχε χωριστό θέμα για το mod.

Έχω φτιάξει ένα νέο topic με μερικά μηνύματα από το Arma 2 thread. (Ότ)αν υπάρξει περισσότερος χρόνος θα μεταφερθούν εκεί και μηνύματα από αυτό το thread που αναφέρονται στο mod.

Αν, ωστόσο, θέλετε να φτιάξετε ένα OP με περισσότερες πληροφορίες για το mod, μπορεί να κλειδωθεί εκείνο και να μείνει ένα καινούργιο πιο ενημερωμένο.

Ενημέρωσα και το OP σε αυτό το thread.

• Like 4
Δημοσ.

2.000.000 sales x 20€ = 40.000.000

Και το development παραμένει πιο αργό από ποτέ.

Μπορούν να μας πούνε πόσοι από αυτά τα 2εκ κάνανε login δεύτερη φορά;

Δημοσ.

Κοιτα θα μπορουσαν και πιο γρηγορα ειναι η αληθεια. Ομως δεν μπορω να τους κατηγορησω οταν εν γνωσει μου αγοραζω ενα παιχνιδι που ειναι σε alpha και που πριν το αγορασω γραφει DO NOT BUY THIS GAME..

Ειναι ο λογος που δεν αγοραζω early access games.

Το dayz πιο πολυ το πηρα οταν βγηκε η EA για τους υποστηριξω οικονομικα παρα να παιξω. Οχι βεβαια οτι τωρα δεν παιζω και παρα τα bugs και τα fps drops στις πολεις, το απολαμβανω.

• Like 1
Δημοσ.

@StigmaX

Στο game development λεφτά =/= γρήγορη πρόοδος. Δεν παίρνεις απλά 150 προγραμματιστές με τη μία, τους λες "κάνε αυτό" τους κλείνεις στο υπόγειο και τους ταΐζεις καφέ και red bull μέχρι να τελειώσουν τσάκα τσάκα.

Για τον αριθμό των πραγμάτων που έχουν κάνει (και ακόμα περισσότερο η υποστήριξη για πράγματα που πρώτη φορά μπαίνουν σε ArmA game) στον ένα χρόνο που δουλεύεται το παιχνίδι είναι πιο γρήγορα από πολλά άλλα AAA. 

Δημοσ.

@StigmaX

Στο game development λεφτά =/= γρήγορη πρόοδος. Δεν παίρνεις απλά 150 προγραμματιστές με τη μία, τους λες "κάνε αυτό" τους κλείνεις στο υπόγειο και τους ταΐζεις καφέ και red bull μέχρι να τελειώσουν τσάκα τσάκα.

Για τον αριθμό των πραγμάτων που έχουν κάνει (και ακόμα περισσότερο η υποστήριξη για πράγματα που πρώτη φορά μπαίνουν σε ArmA game) στον ένα χρόνο που δουλεύεται το παιχνίδι είναι πιο γρήγορα από πολλά άλλα AAA.

Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης του dayz είναι αδικαιολογητα αργός από τι στιγμή που είναι βασισμένος σε υπάρχουσα μηχανή της οποίας οι dev έχουν γνώση.

Όσο για τα άλλα σκέλη όπως 3 D modeling, art αλλά ακόμα και στο programming όσο περισσότερους έχεις, τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσει.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης του dayz είναι αδικαιολογητα αργός από τι στιγμή που είναι βασισμένος σε υπάρχουσα μηχανή της οποίας οι dev έχουν γνώση.

Όσο για τα άλλα σκέλη όπως 3 D modeling, art αλλά ακόμα και στο programming όσο περισσότερους έχεις, τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσει.

Η μηχανή σαφώς είναι υπάρχουσα, αλλά δεν είναι ούτε αυτή του arma2 ουτε του arma3. Είναι μία ενδιάμεση φάση (RV 2.5) και προέρχεται από το Take on Helicopters που δεν κάνει χρήση πολλών assets από τις δύο άλλες. Έτσι μπορούν να χτίσουν από το 0 το DayZ χωρίς να πρέπει να τροποποιούν ήδη υπάρχων κώδικα που οδηγεί σε περισσότερα προβλήματα και κάνει ουσιαστικά το παιχνίδι υποχείριο των προβλημάτων της εκάστοτε μηχανής. Η μηχανή τώρα του DayZ είναι μετά από δουλειά πολύ πιο καινοτόμα από τις άλλες δύο.

Ακόμα η γνώση της συγκεκριμένης μηχανής δεν βοηθάει και πολύ. Όπως έχουν πει είναι μία αρκετά δυσκολο-δουλευτή μηχανή (RV γενικότερα της οποία η 2.5 είναι παρακλάδι) με πολλά προβλήματα. Έτσι δεν μπορούν πάρουν όποιον και όποιον και ακόμα και αυτοί που την γνωρίζουν καλά πρέπει να ανέχονται τις πολλές ιδιοτροπίες της.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το αγόρασα σήμερα το παιχνίδι... Οφείλω να πω ότι δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουν μερικοί αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετό lag που ίσως οφείλεται και στο pc μου. Τα controls θέλουν λίγο να τα παλέψεις μέχρι να τα μάθεις...

Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στα γραφικα ώστε να είναι ποιο smooth το game?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...