Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είπα μετά από καιρό να μπω να δω πως προχωράει το SA. Αφού ξέκανα έναν fresh που προσπαθούσε να με ξαπλώσει με μπουνιές (είχα τσεκούρι και sks, seriously?...) βρήκα έναν άλλον, του έδωσα φαϊ και νερό, τον πήγα από Nizhnoye μέχρι Kamyshovo, lootάραμε τα περισσότερα hotspots στον δρόμο, σπάγαμε πλάκα με ζόμπια, the usual.

Ε ενώ πίναμε νερό στο Kamyshovo μου χώνει μια και με ξαφρίζει... Αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ, ο τύπος είχε από νωρίς τα μέσα (τσεκούρι, magnum αργότερα) αλλά και το κίνητρο (sks, gear κ.λπ.) να με φάει, σε όλη τη διαδρομή του άφηνα επίτηδες χώρο να δω αν θα κάνει κάποια κίνηση, και επέλεξε να το κάνει μετά από μια ολόκληρη ώρα; Ευτυχώς μου άφησε ένα τσεκούρι, ένα γεμάτο παγούρι και δυο cans of beans, τι καλούλης. <3

ps: μετά από βόλτες στην παραλία με SUV ή HMMWV πραγματικά ακόμα και η απόσταση Solnichniy - Kamyshovo μου φαίνεται τεράστια με τα πόδια :(

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το γύρισα στο mod, βρήκα και έναν Epoch σέρβερ κάπου Αυστραλία (δεν υπάρχει αλλού πολύς κόσμος τις ώρες που παίζω) με PVE και walkers για να χαρώ τα features με την ησυχία μου και το'χω ρίξει στο χτίσιμο :P

δεν αμφιβάλω .. από υπομονη άλλο τίποτα

Δημοσ.

@rocket2guns 0.44.123800 on experimental. Ft accel time (up to x64), new mouse controls, throw items, new physics sdk, new network messaging ‪#‎dayzdaily‬ On experimental mouse acceleration has been removed and mouse controls completely redone.

Δημοσ.

παιζω ποσες ωρες, εχω εναν παιχτη φουλ gear κ ετοιμαζομαι να παω elektro απο δυτικα, τρωει κολλημα το ιντερνετ ε κ λεω κατσε να βγω κ να ξαναμπω, κ οταν ξαναμπηκα freshspawn. wtf?! rage quit κατευθειαν, αντε βρες κουραγιο.. ετσι απο το πουθενα εφαγα reset.

Δημοσ.

παιζω ποσες ωρες, εχω εναν παιχτη φουλ gear κ ετοιμαζομαι να παω elektro απο δυτικα, τρωει κολλημα το ιντερνετ ε κ λεω κατσε να βγω κ να ξαναμπω, κ οταν ξαναμπηκα freshspawn. wtf?! rage quit κατευθειαν, αντε βρες κουραγιο.. ετσι απο το πουθενα εφαγα reset.

σαν pre-alpha/alpha/beta testers πρέπει να εξοικειωθούμε με αυτά,όσο εκνευριστικό και αν είναι.

Δημοσ.

Εμένα το παράπονό μου είναι πως όταν πλησιάζω σε βάση pvp, πεθαίνω με τη μια και ας είμαι κρυμμένος και προσεκτικός. Τόσους μήνες δεν έχω καταφέρει να παίξω όπως βλέπω στα videos.

Ειδικά την τελευταία φορά είμαι πλέον σίγουρος ότι έπαιζε hacking. Πλησιάζαμε σε military base, full ντυμένοι μετά από 5ωρο στο κέντρο του χάρτη. ερχόμαστε σκυμένοι από δάσος. τελειώνει το δάσος, ξεκινάω να τρέχω προς τη βάση, και κρύβομαι σε θάμνο. Unconsious σε 1 second. Λέω στον άλλο να τρέξει, αρχίζει και τρέχει προς τα πίσω μέσα στο δάσος, χάνοντας οπτική με τη βάση. Για extra safety κρύβεται και σε ένα δέντρο, prowned φυσικά. Νεκρός με μια σφαίρα και αυτός στο άσχετο. Γύρω γύρω δεν υπήρχαν σημεία που να δικαιολογούσαν snipers, πόσο μάλλον να μας πετυχαίνουν με τη μία. Δεν ακούστηκε καν πυροβολισμός.

Ίσως φταίει και ότι ο server ήταν με restart ανά 1 ώρα, οπότε και θα προσελκύει και παπάρες. Δεν χαλιέμαι, αλλά ελπίζω να έχουν κάτι στο νου τους επί του θέματος.

Μετά παίζαμε μπουνιές με zombies σαν καθυστερημένοι, είχε πλάκα όμως

Στο RP κομμάτι του παιχνιδιού, το trend ακούει στο όνομα Mr. Moon

https://www.youtube.com/user/MrMoonsHouse/videos

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.καιρο διαβαζω για το day z και ειπα να ασχοληθω αλλα εχω μερικες αποριες.1)οσοι εχουν το arma 2+mod παιζουν το ιδιο με το standalone Day z;η λογικη μου λεει οχι αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβασα στο τοπικ. 2)ασχολειται ακομα κοσμος με το mod του arma ή να μην μπω στην διαδιακασια να ασχοληθω με αυτο και να παω κατευθειαν στo standalone;

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζουν το ίδιο, το StandAlone είναι νέο και αν και σε κάποια πράγματα (όπως γραφικά και animations) είναι βελτιωμένο, είναι ακόμα αρκετά φτωχό στο gameplay σχέση με το mod. Γενικά στο mod θα βρεις features (όπως όπλα, αυτοκίνητα, βάσεις κ.λπ.) που στο SA θα κάνεις μήνες να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...