Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον αυτο που εχει παρατηρηθει απο ολη την παρεα ειναι οτι εχουμε τρελλη καθυστερηση σε σχεση με αλλους παιχτες !δλδη ο αλλοσ μας βλεπει μας την εχει χωσει ενω εμεισ τον βλεπουμε ακομα μακρυα και τιν βαραμε ενω εχουμε ειδη πεθανει.αργουν να φτασουν τα καρε ενα πραγμα.τι παιζει ρε παιδια?to ping ειναι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το παιχνίδι έχει potential αλλά είναι ακόμα όπως λέει pre alpha. Έχει τραγικά bugs , χειρισμό και ανυπαρκτο animation. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα αλλά καλύτερα να περίμενα το release. 

το παιχνίδι έχει potential αλλά είναι ακόμα όπως λέει pre alpha. Έχει τραγικά bugs , χειρισμό και ανυπαρκτο animation. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα αλλά καλύτερα να περίμενα το release. 

Καλά αν έβλεπες τα animations του MOD... xD 

Το full release θα αργήσει πάντως πολύ. Σκέψου ότι η αλφα θα κρατήσει κανά 10μηνο ακόμα τουλάχιστον.

Άλλο ένα interview για το μέλλον και αυτά που μπορούν να γίνουν σε σχέση με το MOD.

https://www.youtube.com/watch?v=KeCUKhI9Kq8

• Like 1

Εγώ πάντως το γύρισα στο mod, βρήκα και έναν Epoch σέρβερ κάπου Αυστραλία (δεν υπάρχει αλλού πολύς κόσμος τις ώρες που παίζω) με PVE και walkers για να χαρώ τα features με την ησυχία μου και το'χω ρίξει στο χτίσιμο :P

• Like 1

λοιπον αυτο που εχει παρατηρηθει απο ολη την παρεα ειναι οτι εχουμε τρελλη καθυστερηση σε σχεση με αλλους παιχτες !δλδη ο αλλοσ μας βλεπει μας την εχει χωσει ενω εμεισ τον βλεπουμε ακομα μακρυα και τιν βαραμε ενω εχουμε ειδη πεθανει.αργουν να φτασουν τα καρε ενα πραγμα.τι παιζει ρε παιδια?to ping ειναι??

Ειναι ενα ειδος lag, desync λεγεται. Αν και μου φενεται περιεργο που το αντιμετωπιζεις ακομη γιατι στο τελευταιο patch το φτιαξανε.

Εγώ πάντως το γύρισα στο mod, βρήκα και έναν Epoch σέρβερ κάπου Αυστραλία (δεν υπάρχει αλλού πολύς κόσμος τις ώρες που παίζω) με PVE και walkers για να χαρώ τα features με την ησυχία μου και το'χω ρίξει στο χτίσιμο :P

1000 φορες το mod παρά κάτι λειψό !

μα από που βγήκες;Από το walking dead..zombies τα λένε! :P

Άλλο ένα παιχνίδι που καταστράφηκε απο τους cheaters πριν ακομα βγει. Αν συνεχίσει έτσι δε το κόβω να κυκλοφορεί καθόλου . Προσπαθούν να κάνουν κατι με το battle eye αλλα απο ότι φαίνεται δεν ειναι αρκετο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλα Shadow1 δεν ειναι το μονο παιχνίδι που γινετε αλλα και σε πολλα αλλα ειναι η χρονιά του cheating, αα μην πεταχτεί κανεις αναφερει οτι δεν εχει στο dayz cheating παναγια μου να μην το κακολογούν μονο εκτος τα bugs και τα υπερβολικα low fps.

αλλα υπομονη ειναι early access ακομα αν και δεν νομιζω οτι το cheating θα κοπεί ποτε απο το dayz.

Ναι έχεις δίκαιο ρε φίλε αλλα στα αλλα απλά σε σκοτώνει ένας cheater και Κλάιν . Εδώ όμως η ξενέρα ειναι διπλή μη σου πω τριπλή και..γιατι μένεις πάλι απο την αρχή με ένα φακό και το μπλουζάκι σου για να κανεις rags . Κάπου τα παίρνεις κρανίο

Ναι έχεις δίκαιο ρε φίλε αλλα στα αλλα απλά σε σκοτώνει ένας cheater και Κλάιν . Εδώ όμως η ξενέρα ειναι διπλή μη σου πω τριπλή και..γιατι μένεις πάλι απο την αρχή με ένα φακό και το μπλουζάκι σου για να κανεις rags . Κάπου τα παίρνεις κρανίο

You will never gonna be a true survivor!

Ο true survivor απλώς συνεχίζει!Δεν τον νοιάζουν τα hax,τα bugs,τα deaths..Απλώς συνεχίζει μέχρι να βρει το απόλυτο gear,και να πεθάνει.

• Like 1

true survivor ειμαι αλλα μ....ας δεν ειμαι και δε προκειται να γινω για να περναει καλα ο καθε cheater και να ντυνεται σε 5 λεπτα σκοτωνοντας καποιον που εκανε να βρει 3 μερες top gear.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...