Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το παράπονό μου είναι πως όταν πλησιάζω σε βάση pvp, πεθαίνω με τη μια και ας είμαι κρυμμένος και προσεκτικός. Τόσους μήνες δεν έχω καταφέρει να παίξω όπως βλέπω στα videos.

Ειδικά την τελευταία φορά είμαι πλέον σίγουρος ότι έπαιζε hacking. Πλησιάζαμε σε military base, full ντυμένοι μετά από 5ωρο στο κέντρο του χάρτη. ερχόμαστε σκυμένοι από δάσος. τελειώνει το δάσος, ξεκινάω να τρέχω προς τη βάση, και κρύβομαι σε θάμνο. Unconsious σε 1 second. Λέω στον άλλο να τρέξει, αρχίζει και τρέχει προς τα πίσω μέσα στο δάσος, χάνοντας οπτική με τη βάση. Για extra safety κρύβεται και σε ένα δέντρο, prowned φυσικά. Νεκρός με μια σφαίρα και αυτός στο άσχετο. Γύρω γύρω δεν υπήρχαν σημεία που να δικαιολογούσαν snipers, πόσο μάλλον να μας πετυχαίνουν με τη μία. Δεν ακούστηκε καν πυροβολισμός.

Ίσως φταίει και ότι ο server ήταν με restart ανά 1 ώρα, οπότε και θα προσελκύει και παπάρες. Δεν χαλιέμαι, αλλά ελπίζω να έχουν κάτι στο νου τους επί του θέματος.

Μετά παίζαμε μπουνιές με zombies σαν καθυστερημένοι, είχε πλάκα όμως

Στο RP κομμάτι του παιχνιδιού, το trend ακούει στο όνομα Mr. Moon

https://www.youtube.com/user/MrMoonsHouse/videos

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.καιρο διαβαζω για το day z και ειπα να ασχοληθω αλλα εχω μερικες αποριες.1)οσοι εχουν το arma 2+mod παιζουν το ιδιο με το standalone Day z;η λογικη μου λεει οχι αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβασα στο τοπικ. 2)ασχολειται ακομα κοσμος με το mod του arma ή να μην μπω στην διαδιακασια να ασχοληθω με αυτο και να παω κατευθειαν στo standalone;

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζουν το ίδιο, το StandAlone είναι νέο και αν και σε κάποια πράγματα (όπως γραφικά και animations) είναι βελτιωμένο, είναι ακόμα αρκετά φτωχό στο gameplay σχέση με το mod. Γενικά στο mod θα βρεις features (όπως όπλα, αυτοκίνητα, βάσεις κ.λπ.) που στο SA θα κάνεις μήνες να δεις.

Δημοσ.

Νομίζω  αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να αγοράσει κανείς το standalone.Ίσως να αξίζει του χρόνου τέτοια εποχή  που θα είναι σε φάση beta...

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω  αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να αγοράσει κανείς το standalone.Ίσως να αξίζει του χρόνου τέτοια εποχή  που θα είναι σε φάση beta...

γιαυτό και γω του δωσα να ξεκινήσει με το mod... :D

Πραγματικά όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει,απλώς δεν ξέρουν από εμπειρία dayz!

Δημοσ.

Παιδια το παιχνιδι λεει τιποτα???

Αξιζει να το αγορασω????

Το standalone σε καμία περίπτωση. Το arma2 μπορείς, αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Το standalone σε καμία περίπτωση. Το arma2 μπορείς, αξίζει.

εννοείται!

Κοιτάξτε μόνο απλώς τι features έχει ο server μας http://epochmod.com/forum/index.php?/topic/5441-greek-operation-forces-1042weedfarmunderground-bunkertarget-practicelotterybanktons-of-new-stuffveteran3dponchongmt-2/

και κοιτάξτε τι έχει ένας SA, 0 τίποτα απολύτως..

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ! Απλά επειδή είδα ότι έχει βγει και Arma 3 και επειδή το Arma 2 είναι λίγο παλιό υπέθεσα ότι δεν θα έχει πολύ online κόσμο το Day Z mod και έλεγα για το StandAlone...

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, χίλιες φορές 400 ζόμπια παντού, και ας είναι και Romero style, παρά πέντε runners.

Με βλέπω να παίρνω το άρμα 3 σύντομα :)

Δημοσ.

μήπως να ανοιχτεί και ένα θέμα DayZ Mods discussion; το λέω γιατί έχω και εγώ ερωτήσεις για το epoch, αλλά δεν θέλω να τις γράψω εδώ, και δεν θέλω και να πρήζω τα παιδιά στον GROF server.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον spirit. Εμένα για παράδειγμα δε με απασχολούν τα mods αλλά η SA έκδοση μόνο. Καλό θα είναι να τα διαχωρίσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...