spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 α) παίζεις με φίλους β) μπαίνεις σε steam group Insomnia/άλλο και βρίσκεις από εκεί κόσμο γ) μπαίνεις σε κάποια clan - δεν ξέρω πως και τι, υπάρχουν όμως δ) μη γυρνάς την πλάτη -.- πέρα από την πλάκα το παιχνίδι θέλει παρέα όντως. και 'γω 1 μήνα έχω να μπω για τον ίδιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas16 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 α) Φιλοι δεν ενδιαφερονται.δ) Εννοειται!Αληθεια κανενας απο εδω μεσα ενδιαφερεται για co op?Καντε με add στο steam : Shadowshutter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εμείς πάντως είμαστε μια clan,με 15-17 άτομα, με ιστορία στο dayz..Αλλά όσο υπάρχει το epoch ακόμα και ο σερβερος μας,δεν ασχολούμαστε τόσο ακόμα με το ''άδειο'' SA,αν και 6-7 από αυτούς παίζουν σε καθημερινή βάσει ..Βασικά το modding που υπάρχει είναι endless,μια βόλτα από τον σερβερ μας θα πείσει και τον πιο απαισιόδοξο,και αυτό είναι που έχουμε λατρέψει. εδώ έχουμε βάλει animation και εφέ όταν πας τουαλέτα,πέφτουν κακάκια και έχουμε βάλει bongs και φούντες ,από τα λίγα που χει ο σερβερος Σε κάποια φάση είχανε φτιάξει και οι hesc ομάδα στο mod,αλλά δεν τα έχουμε δει τα παιδιά καιρό τώρα..Με τον καιρό θα δημιουργηθούν ελληνικές clans,οι σερβεροι είναι πολύ μα πάρα πολύ ακριβοί για την ώρα,και οι admins μόνο restarts μπορούν να κάνουν και shutdown..Που δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν και πολλά σε φάση όπως με τα official hives του mod,αλλά έστω είχε rcon εκεί,αλλά δεν επιτρεπόταν να κάνεις kick/ban και αν γινόταν έπρεπε να αναφερθεί στο official site του dayz.. Είναι πολλά ακόμα που έχουν να λυθούν με το SA,πόσο μάλλον να αποκτηθεί ένας σερβερος.. Όπως λέω από τον Δεκέμβριο,όσοι νέοι παίκτες με το dayz και ναι νέοι είναι όσοι ξεκίνησαν πρώτη φορά τον Δεκέμβριο με το SA,καλό θα είναι να ασχοληθούν με το mod για λίγο..Πέρα από τα όπλα,οχήματα και ιπτάμενα,θα δούνε στο epoch τι μπορείς να φτιάξεις και να κάνεις..Είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχει το dayz mod αυτή την στιγμή..Από βάσεις,μέχρι να κάνεις craft και δικό σου όχημα.. Και έχεις τα ίδια ακριβώς bugs που έχεις και στο SA και λιγότερα..! Θα το λέω για πολύ καιρό ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εμένα θα με έψηνε, χαζομάρα έκανα που δεν πήρα το arma από το humble bundle όταν το είχε. άμα το ξαναπετύχω θα τιμήσω. εδιτ: σου έστειλα invite nikolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ πρόλαβα και πήρα το ArmA II CO με 2-3 ευρώ στην προσφορά από gog και όντως είναι η μέρα με τη νύχτα. Να είχα και περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ και με τα δυο καλά θα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 το αρχίζω και εγώ παρέα με δυο hardcoριλες φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 α) Φιλοι δεν ενδιαφερονται. δ) Εννοειται! Αληθεια κανενας απο εδω μεσα ενδιαφερεται για co op? Καντε με add στο steam : Shadowshutter πηγα να σε κανω add οποτε τυχει να παμε παρεα αλλα δεν μπορω για καποιον λογο κανε με εσυ icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 DayZ at Rezzed 2014 Roadmap and QA: http://www.twitch.tv/egx/b/514982641 Ξεκινά στα 19:30 Μόλις το χάσατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Rocket presented the “roadmap” we’ve been waiting for for several weeks now. It looks like this: Right now: Focus on survival Short term (Q2 2014): Ragdoll physics (nearly functionally complete already) Prototype animals (allows hunting, 6 different kinds of animals at the beginning) AI pathfinding (animals and zombies) 64 Bit version (servers can use a lot more memory) Persistent objects Advanced weather effects (snow and fog, affecting characters and weapons) Medium term (Q3 2014): Multithreading More zombies, players, animals, everything propably more server focused Advanced animals (hostile animals and companion animals) New zombie behaviour (more benefits to stealth) Central loot economy Barricading (mainly focused on existing buildings) Basic vehicles (starting with small vehicles) Modding support Player statistics Horticulture (growing plants), prototype might come earlier Long term (Q4 2014 or later): Advanced vehicles (planes/helicopters/boats) Upgradable components (similar approach to weapon attachments) Advanced animals (horses?) Extended barricading (build your own structures) Advanced social mechanics Other information from the discussion: Bohemia Interactive bought another studio called “Cauldron Studios” in Slovakia which will be scaled to a team of 40 people and work only on DayZ. You can check the studios website here: cauldron.sk. They are known for “hunting” games and wildlife simulation, I think they will bring fresh and good ideas to DayZ. The “highlights” of the next big update are bows and arrows, fireplaces and technical optimizations. It will come in about 2 weeks time, in the “worst case” at the end of april. Fireplaces will be upgradable, persistent objects Doors of buildings will “reset” after some time (so you can’t tell if a buildings has been looted already) They consider adding “jumping” “Underground areas” (mines, sewage system, caves and so on) might come but are still far away Πηγή: insidedayz.de Επίσης, ρίχτε και μια ματιά σε αυτό: http://dayzofbeingdead.tumblr.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ρε με βαραει ζομπυ ειμαι full hydrated energized και με το που με κανει bleed μου γραφει you are dead.ανεβαινω σκαλες και με το που φτανω πανω your legs are broken .τωρα πλακα μας κανει?ειπαμε alpha αλλα εστω τα βασικα οχι να πεθαινεις απο τον αερα ρε ξενερωσα.εντομεταξυ εαν εισαι μεσα σε εναν σερβερ παιζει να σε σκοτωσει ο admin ??ουτε καν ανισθητος??πεθανα απο ενα ζομπυ με ενα χιτ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εντομεταξυ εαν εισαι μεσα σε εναν σερβερ παιζει να σε σκοτωσει ο admin ?? Όχι αυτό δεν γίνεται. Και ναι πέθανες από ένα χιτ. Γίνονται και αυτά αν και δεν το έχω πάθει ποτέ. Welcome to the Alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καμιά αλλαγή στο χάρτη δεν έχουν στο πρόγραμμα; έστω μακροπρόθεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καμιά αλλαγή στο χάρτη δεν έχουν στο πρόγραμμα; έστω μακροπρόθεσμα... Όλο το βόρειο μέρος παθαίνει ένα overhaul και γενικά ο χάρτης θα είναι πολύ καλύτερος από το mod. Πραγματικά σε αυτό τον τομέα λάμπει ακόμα και τώρα το game. Δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο για το χάρτη είναι η αλήθεια όμως, εκτός του barricading και του horticulture (φύτεμα λαχανικών). Ελπίζω να ξαναβάλουν τον Utes δίπλα όπως το είχαν για αρκετό καιρό και έχω όνειρα για την διεύρυνση των συνόρων του χάρτη και την προσθήκη καινούριων περιοχών κλπ. Θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ναι για καινούργιες περιοχές λέω...γενικά όπως είναι τώρα το παιχνίδι και ο χάρτης, υπάρχουν max 4-5 δρομολόγια που κάνει κάποιος κάθε φορά που ξεκινάει...καταντάει κάπως βαρετό μερικές φορές. πλέον σπάνια θα κοιτάξω το χάρτη για να δω κάτι...έχω περάσει τόσες φορές από κάθε περιοχή που θυμάμαι σχεδόν όλο το χάρτη και που θα βρώ τι... σίγουρα θα αλλάξει το παιχνίδι καθώς θα μπαίνουν οι αλλαγές που προγραμματίζουν αλλά θα ήθελα να δω και άλλες περιοχές κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 http://www.twitch.tv/egx/c/3967056 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα