Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε με βαραει ζομπυ ειμαι full hydrated energized και με το που με κανει bleed μου γραφει you are dead.ανεβαινω σκαλες και με το που φτανω πανω your legs are broken .τωρα πλακα μας κανει?ειπαμε alpha αλλα εστω τα βασικα οχι να πεθαινεις απο τον αερα ρε ξενερωσα.εντομεταξυ εαν εισαι μεσα σε εναν σερβερ παιζει να σε σκοτωσει ο admin ??ουτε καν ανισθητος??πεθανα απο ενα ζομπυ με ενα χιτ???

Δημοσ.

εντομεταξυ εαν εισαι μεσα σε εναν σερβερ παιζει να σε σκοτωσει ο admin ??

Όχι αυτό δεν γίνεται. 

Και ναι πέθανες από ένα χιτ. Γίνονται και αυτά αν και δεν το έχω πάθει ποτέ. Welcome to the Alpha. ;) 

Δημοσ.

καμιά αλλαγή στο χάρτη δεν έχουν στο πρόγραμμα; έστω  μακροπρόθεσμα...

Όλο το βόρειο μέρος παθαίνει ένα overhaul και γενικά ο χάρτης θα είναι πολύ καλύτερος από το mod. Πραγματικά σε αυτό τον τομέα λάμπει ακόμα και τώρα το game. 

Δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο για το χάρτη είναι η αλήθεια όμως, εκτός του barricading και του horticulture (φύτεμα λαχανικών). Ελπίζω να ξαναβάλουν τον Utes δίπλα όπως το είχαν για αρκετό καιρό και έχω όνειρα για την διεύρυνση των συνόρων του χάρτη και την προσθήκη καινούριων περιοχών κλπ. Θα δείξει.

Δημοσ.

ναι για καινούργιες περιοχές λέω...γενικά όπως είναι τώρα το παιχνίδι και ο χάρτης, υπάρχουν max 4-5  δρομολόγια που κάνει κάποιος κάθε φορά που ξεκινάει...καταντάει κάπως βαρετό μερικές φορές. πλέον σπάνια θα κοιτάξω το χάρτη για να δω κάτι...έχω περάσει τόσες φορές από κάθε περιοχή που θυμάμαι σχεδόν όλο το χάρτη και που θα βρώ τι...

σίγουρα θα αλλάξει το παιχνίδι καθώς θα μπαίνουν οι αλλαγές που προγραμματίζουν αλλά θα ήθελα να δω και άλλες περιοχές κάποια στιγμή.

Δημοσ.

λοιπον αυτο που εχει παρατηρηθει απο ολη την παρεα ειναι οτι εχουμε τρελλη καθυστερηση σε σχεση με αλλους παιχτες !δλδη ο αλλοσ μας βλεπει μας την εχει χωσει ενω εμεισ τον βλεπουμε ακομα μακρυα και τιν βαραμε ενω εχουμε ειδη πεθανει.αργουν να φτασουν τα καρε ενα πραγμα.τι παιζει ρε παιδια?to ping ειναι??

Δημοσ.

το παιχνίδι έχει potential αλλά είναι ακόμα όπως λέει pre alpha. Έχει τραγικά bugs , χειρισμό και ανυπαρκτο animation. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα αλλά καλύτερα να περίμενα το release. 

Δημοσ.

το παιχνίδι έχει potential αλλά είναι ακόμα όπως λέει pre alpha. Έχει τραγικά bugs , χειρισμό και ανυπαρκτο animation. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα αλλά καλύτερα να περίμενα το release. 

Καλά αν έβλεπες τα animations του MOD... xD 

Το full release θα αργήσει πάντως πολύ. Σκέψου ότι η αλφα θα κρατήσει κανά 10μηνο ακόμα τουλάχιστον.

Άλλο ένα interview για το μέλλον και αυτά που μπορούν να γίνουν σε σχέση με το MOD.

https://www.youtube.com/watch?v=KeCUKhI9Kq8

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το γύρισα στο mod, βρήκα και έναν Epoch σέρβερ κάπου Αυστραλία (δεν υπάρχει αλλού πολύς κόσμος τις ώρες που παίζω) με PVE και walkers για να χαρώ τα features με την ησυχία μου και το'χω ρίξει στο χτίσιμο :P

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον αυτο που εχει παρατηρηθει απο ολη την παρεα ειναι οτι εχουμε τρελλη καθυστερηση σε σχεση με αλλους παιχτες !δλδη ο αλλοσ μας βλεπει μας την εχει χωσει ενω εμεισ τον βλεπουμε ακομα μακρυα και τιν βαραμε ενω εχουμε ειδη πεθανει.αργουν να φτασουν τα καρε ενα πραγμα.τι παιζει ρε παιδια?to ping ειναι??

Ειναι ενα ειδος lag, desync λεγεται. Αν και μου φενεται περιεργο που το αντιμετωπιζεις ακομη γιατι στο τελευταιο patch το φτιαξανε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το γύρισα στο mod, βρήκα και έναν Epoch σέρβερ κάπου Αυστραλία (δεν υπάρχει αλλού πολύς κόσμος τις ώρες που παίζω) με PVE και walkers για να χαρώ τα features με την ησυχία μου και το'χω ρίξει στο χτίσιμο :P

1000 φορες το mod παρά κάτι λειψό !

μα από που βγήκες;Από το walking dead..zombies τα λένε! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...