Assassinotetios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το να φτιάξουν τα ζόμπι είναι μεγάλη διαδικασία, ειδικά σε αυτή τη μηχανή. Οπότε θα είναι περισσότερο ongoing process παρά "να το φτιάξουν τώρα". Η απειλή είναι πολύ πιο ωραία τώρα, και είναι ένα ωραίο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 απλά πρέπει να διορθώσουν τα respawns των ζομπι...γίνονται πολύ κοντά σου....αν είσαι σε ανοιχτό χώρο και πυροβολήσεις κάποιο, αρχίζουν να τρέχουν προς τα σενα από αρκετά μακριά...όταν σκοτώσεις κανένα, μπορει να γινει respawn στα 2 μέτρα γύρω σου...και συνεχίζεται το ίδιο..δε προλαβαίνεις loot, δε προλαβαίνεις να βοηθήσεις κάποιον που έχει πέσει αναίσθητος ή να χρησιμοποιήσεις bandage κτλ... και τώρα που τρέχουν έτσι και με το lag που έχεις σε μεγάλες πόλεις, από το πουθενά μπορεί να γεμίσεις με ζομπι γύρω σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ισχύει. Το σύστημα αυτό είναι όμως προσωρινό και θα μπεί άλλο πιο ρεαλιστικό αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 τεραστιο θεμα πλεον τα ζομπακια χθες με κατασπαραξανε ειχα σπασει και τα ποδια μου αισχος!απλα ρε παιδια οταν εχεις φαει bleed και η οθονη εχει γινει ασπρομαυρη βαζεις επιδεσμο κτλπ ,μετα τι πρεπει να κανεις για να επανερθει η ζωη σου>?βιταμινες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Να φας και να πιεις για να σου ανεβει το HP. Ισως και αλκοολ στις πληγες να βοηθουσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλά με τα ζομπι μείνετε και τις βλακείες που κάνουν ακα BUGS ...τα ίδια ρεζίλια και στο mod μέσα τα ίδια και στο SA UI πότε θα μπει; για όποιον ψάχνει παρέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 αφου εγινε πολυ πρασινο το energized k to hydrated τωρα μου εχει βγαλει ενα πρασινο healing !αυτο ξερει κανεις πωσ βγηκε να με διαφωτισει? επισης ο φιλαρακος μου τα βλεπει καπως θολα μετα απο μια μαχη με ζομπι τι πρεπει να κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 αφου εγινε πολυ πρασινο το energized k to hydrated τωρα μου εχει βγαλει ενα πρασινο healing !αυτο ξερει κανεις πωσ βγηκε να με διαφωτισει? επισης ο φιλαρακος μου τα βλεπει καπως θολα μετα απο μια μαχη με ζομπι τι πρεπει να κανει? το healing σημαίνει οτι έχεις φάει κ πιει οτι χρειάζεται απο ποσότητα κ όταν γινεται αυτό αν ο χαρακτήρας σου ειχε χασει αιμα κανει heal μεχρι να γεμισει απο αιμα.οταν γεμίσει απο αιμα βγάζει μήνυμα healthy. ο φιλος σου έχει χασει μεγάλη ποσότητα αιματος και τα βλεπει θολα κ ασπρομαυρα λογικα...θελει φαγητο κ νερο κ αναψυκτικα μεχρι να του βγάλει μηνυμα healing για να αντικαταστήσει το χαμένο αιμα...άλλοσ γρηγοροσ τροπος να αντικαταστησει μια μικρη ποσοτητα αιματος που εχασε ειναι να του βαλεις μια iv saline bag ετσι λεγεται.. αυτα υπάρχει κ μετάγγιση αλλα ολόκληρη ιστορια κανε ενα απο τα 2 η κ τα 2 για πιο γρηγορα αποτελεσματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ωραιος φιλε να σαι καλα!το saline bag πως ακριβως δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν έχεις Saline Bag και IV Start Kit τα συνδυάζεις και τα χρησιμοποιείς πάνω του και αναπληρώνει το χαμένο αίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 UI πότε θα μπει; Το είπαμε Xtrm αυτό είναι το UI, θα αναπτυχθούν επιπλέον τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία UI. Επιπλέον βλακειούλες να σου γεμίζουν την οθόνη είναι περιττές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το είπαμε Xtrm αυτό είναι το UI, θα αναπτυχθούν επιπλέον τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία UI. Επιπλέον βλακειούλες να σου γεμίζουν την οθόνη είναι περιττές. ε θέλω να βλέπω το αιμα,πόσους έχω φάει έστω,δεν νομίζω να είναι βλακεία το humanity...τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ και βαρεμάρα των devs,αλλά τί ζητάω και γω..εδώ τα ζομπιζ είναι GTP όπως και στο mod.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Να κανω μια ερωτηση σε οσους παιζουν,τα fps σας στις πολεις και γενικα πως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Να κανω μια ερωτηση σε οσους παιζουν,τα fps σας στις πολεις και γενικα πως ειναι? τα κλαίμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas16 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τωρα να ρωτησω κατι που μπορει να ακουστει εντελως χαζο?Το ρωταω anyway Εχω παρατηρησει (μετα απο πολλα deaths και καταπωσεις Disinfectant Spray)οτι οταν παιζεις με πολλα ατομα εχεις πλεονεκτημα εναντι του κακομοιρη survivor που ετυχε να πετυχεις στο διπλανο κτηριο.Οποτε: Πως γινεται να βρει καποιος μερικους partners που να εμπιστευεται και να μην των πυροβολησουν στην πλατη οταν κατεβασει το οπλο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα