akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 δεν ξέρω για σας αλλά εγώ κάθε μέρα παίζει να ξεκινάω κ καινούργιο χαρακτήρα όλο κ κάποιος καλοθελητής με ρίχνει στο πάτωμα...βασικά βαριέμαι να είμαι προσεκτικός ολη την ώρα κ εκεί ειναι η ουσία προφανώς. Ευτυχώς έμαθα κ βγάζω λοοτ γρήγορα σε 1-2 ώρες εισαι κομπλέ max οπότε μικρό το κακό. Αυτό. Και εγώ όταν παίζω σόλο λόγω περιορισμένου χρόνου δεν παίζω καθόλου προσεκτικά. Εδώ το μεγαλύτερο μου πρόβλημα όταν είμαι με squad, με κάτι γερμανούς που παίζουν εντελώς stealth, είναι αυτό. Βαριέμαι. Η καλύτερη μου είναι όταν τους αφήνω πίσω να με καλύπτουν και φεύγω μπροστά για να πλευροκοπήσω ή να επικοινωνήσω με κάποιον άλλον. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι δεν κρατάω χαρακτήρα πάνω από 2-3 ώρες in game (το πολύ) αλλά από την άλλη έστω και μια δυο στις δέκα (στις υπόλοιπες σε ρίχνουν εν όψει) ενδιαφέρουσες συναντήσεις και αλληλεπιδράσεις με άλλους παίκτες πιστεύω το αξίζουν. Όσο για το loot αν είσαι τυχερός και κάνεις spawn κοντά Berezino και δεν τα έχουν καθαρίσει όλα, μπορεί να πάρει πολύ λιγότερο. Tελευταία φορά βρήκα τα κέρατα μου (cargo pants, tac shirt, σακίδιο, mosin + σφαίρες + PU scope), στο μισάωρο. Όλα αυτά στη διαδρομή εργοτάξιο - Berezino - Khelm - Krasnostav τσεκάροντας μόνο συγκεκριμένα κτίρια χωρίς καν να πλησιάσω το ΒΑ αεροδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 για την ατμόσφαιρα το έβαλα. Έλα να μη θάβεται το θέμα! (έχω να παίξω πάρα πολλές μέρες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Και εγώ έχω καρό να παίξω είναι η αλήθεια. Παίζουμε όμως πολύ ArmA2 OA με τα ACE (Advanced Combat Environment) και ACRE (Advanced Combat Radio Environment) Mods τελευταία και περνάμε γαμάτα. Κατεβάσαμε και το I44 και κάνουμε και εκεί missions. "ACE provides the most realistic, comprehensive, and tactical first-person military simulation available for the civilian PC market." Όποιος έχει ArmA2 + Operation Arrowhead και ενδιαφέρεται για tactical MilSim sessions ας επικοινωνήσει μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Και εγώ δεν...περιμένω σοβαρό update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 καλά αυτό το green mountain...από το mod το σέρνουν.. το μόνο easter egg που υπάρχει είναι στις καμινάδες,μέσα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μάστορας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά παιχνιδιάρα απίστευτη αλλα μεγάλο θέμα με τα λουτ . Λες και ειναι τέρμα hardcore . Ο χαρακτήρας θέλει πολυ συχνά φαί κατι μη ρεαλιστικό και το φαγητό ειναι απίστευτα δυσευρετο. Δεν ξέρω μήπως κάνω κατι εγω λάθος . Αλλάζω σέρβερ συχνά και ειναι όλα λουταρισμενα . Έχετε καμία συμβουλή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Φύγε από την παραλία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 δλδη?να πηγαινω που?κατα μηκος σε σπιτακια η απο την αντιθετη κατευθυνση στο δασος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 δες τον χάρτη http://dayzdb.com/map/chernarusplus#4.089.117 με χρώματα βλέπεις που κάνει spawn τι, συνήθως. δηλαδή μπορεί να πας και να μην έχει τίποτα, ακόμα και αν δεν το έχουν lootάρει. Η λίστα δεξιά σου δείχνει τι είναι το κάθε χρώμα. καλό είναι πάντα να ξέρεις που είσαι, αν γυρνάς στην τύχη δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη, δεδομένου του μεγέθους του χάρτη και του ότι ακόμα το loot δεν κάνει respawn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Βορεια-Βορειοδυτικα Υ.Γ Τι παιζει με updates? Εχει βγει τπτ καινουργιο γιατι εχω καιρο να παιξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 δε ξερω για να σου πω γιατι δεν ηξερα τι ειχε παλια!παντως το παιχνιδι απλα τα σπαει μιλαμε .μετα απο καμια 10 αρια θανατους την τελευταια φορα πηγαινα πολυ καλα εχοντας βρει αρκετη τροφη και βιταμινες οπως και μια καραμπινουλα χωρις σφαιρες βεβαια αλλα τουλαχιστον φαινομουνα απειλιτικος χεχεχχε!μεχρι που σκασανε δυο τουμπανοι και με ξαπλωσανε σε κλασματα δευτερολεπτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Weekly Report: A step into survival 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καινούργιες πόλεις καινούργια όπλα;; έμπαινε Γιούτσο!!!! Αντε να φτιάξουν και το respawn γιατι όλοι στο ίδιο σημείο εμφανιζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εγώ τα οχήματα περιμένω, ακόμα και πατίνι. Οτιδήποτε, όχι άλλο περπάτημα, έλεος. Καλά όχι ότι θα το γλιτώσουμε όταν μπουν, μιας και θα είναι σπάνια, αλλά ε. Τις τελευταίες δε φορές που έμπαινα, δεν δεχόμουν spawns solinschky και εκεί γύρω. Αυτοκτονία αμέσως μέχρι να βγάλει καλό spawn. Το περιμένω και 'γω πολύ αυτό, ιδανικά εντελώς random σημεία στο χάρτη (αν και νομίζω είχαν πει δεν θα είναι έτσι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα