GnG Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάποιο objective. Αν γνωρίζεις τον χάρτη υπάρχουν μέρη που υπάρχει άφθονο loot. Μέσα σε 20-30 λεπτά είσαι full εξοπλισμένος...το θέμα είναι τι κάνεις μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 το να πληρώσει κάποιος για alpha, η απόλυτη κοροϊδία από την εταιρία...Λίγη καταναλωτική παιδεία δε βλάπτει... κατι σε προπαραγγελια ειναι,γιατι ειναι alpha τωρα αλλα τα 22 ευρω πουτ θα δωσεις θα ειναι για το κανονικο παιχνιδι οταν ειναι ετοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aceGT Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και καλη χρονια. Ξεκινησα το dayz SA , και το παιχνιδι πραγματικα παρολα τα bugs etc. Που ειναι αναμενομενα λογο του οτι ειναι σε alpha εκδοση, σου δεινει μια πολυ διαφορετικη εμπειρια!! Περιμενω πως και τα επομενα updates!! Γενικα ψαχνω κοσμο για να μπουμε μαζι στο game. Steam id για οποιον ενδιαφερεται m1ndtrip. Announcements Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και καλη χρονια. Ξεκινησα το dayz SA , και το παιχνιδι πραγματικα παρολα τα bugs etc. Που ειναι αναμενομενα λογο του οτι ειναι σε alpha εκδοση, σου δεινει μια πολυ διαφορετικη εμπειρια!! Περιμενω πως και τα επομενα updates!! Γενικα ψαχνω κοσμο για να μπουμε μαζι στο game. Steam id για οποιον ενδιαφερεται m1ndtrip. Announcements μόλις σε έβαλα.. Καλώς ήρθες κιολας και χρόνια πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Πάντως multi game να μην σκοτώσω κανέναν πρώτη φορα παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Με core2duo e8400 και ati 4870 να προσπαθήσω άλλη μία φορά ή να το αφήσω; Το είχα τσεκάρει όταν δεν ήταν ακόμα standalone αλλά απ'όσο θυμάμαι δεν ήταν και η πιο smooth εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirotouvlo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 giorgos147 , Φίλε πολύ δυσκολα.... Ίσως 10-20 FPS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Όντως Millenium δυστυχώς εκτέλεσα έναν καημένο που με τρόμαξε γιατί μου ήρθε sneaky από πίσω με όπλο. Όχι τίποτα δεν είχε καν σφαίρες στο όπλο. Im sad. Γενικά βοηθάμε κόσμο και λίγο bandit hunting. Its fun, αλλα το ξαναλέω μονο με φίλους. Επίσης μπήκαν 1st person only servers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θέλω και εγώ να το πάρω αλλα το σκέφτομαι για το αν θα βρω παρέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εγω μόλις το ξεκίνησα και το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω ενα σφυρί και ένα κουτί με χάπια. ούτε έναν δεν έχω βρει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 εγω μόλις το ξεκίνησα και το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω ενα σφυρί και ένα κουτί με χάπια. ούτε έναν δεν έχω βρει μέχρι τώρα. Εξαρτάται σε ποιο μερος είσαι και ποσα ατομα ειναι εκεινη την ωρα στον server.Οι περισσότεροι μαζεύονται balota και cherno για PvP. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην αρχή είναι να βρεις ένα πηγάδι( κάθε πολη έχει τουλάχιστον ενα ),ώστε να πιεις όσο περισσότερο νερό γίνεται μέχρι να σου πει "I'm full",να βρεις 1-2 κονσερβες φαγητό και να πας βορεια.Αν μείνεις ωρα κοντά στην παραλία,κάποιος με όπλο θα σε βρει και φτου απ'την αρχη. Μην μπαίνεις σε σπίτια που έχουν ανοικτές πόρτες.Λογικά ήδη κάποιος άλλος θα έχει μπει και θα έχει πάρει τα πάντα.Εγώ επίτηδες τις κλείνω μόλις βρω loot Επίσης αν δεν βλέπεις zombie σε μια πόλη,πάλι κάποιος άλλος έχει φτάσει πριν απο σένα και οι πιθανότητες να βρεις κάτι καλό ειναι λίγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια αξιζει το παιχνιδακι? εχω ψηθει λιγο,παιζει σε κανενα sales? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 έκπτωση την αποκλείω προσωπικά. Εδώ λένε να ανεβάσουν την τιμή όταν ολοκληρωθεί και βγεί το τελικό... Εχθές το βράδυ είχα φτιάξει ένα χαρακτήρα τούμπανο : m4a1 με καλό optics, πολλές σφαίρες κτλ κτλ και αντί να νιώθω μάγκας πήγαινα τρομαγμένος, χεσμένος κανονικά σκεπτόμενος τι θα χάσω αν με φάνε! Αυτό το συναίσθημα είχα να το νιώσω καιρό παίζοντας κάποιο game. το τέλος του χαρακτήρα ούτε κατάλαβα πώς ήρθε. Μάλλον από sniper κεφάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το πήρα τελικά και ελπίζω να βρω παρέα... οποιος θέλει με κάνει add στο steam : ShadowmanGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα