Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σου έστειλα request στο steam! πάω να φορτώσω το client να δω αν υπάρχει κάπου ο χαρακτήρας μου!  :ph34r:

το κακό με την αλλαγή του server είναι το penalty που σου βάζει που πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά.

κάποια στιγμή έτυχε να σβήσει κάποιος τον server του στον οποίο έπαιζα,και με πέταξε. Όταν πήγα να μπω σε καινούριο μου έβαλε penalty.

Μπαίνω αυτή τη στιγμή να δω αν υπάρχει ο χαρακτήρας μου κάπου.

edit: υπάρχει ο παίχτης μου! :D αλλά δυστυχώς το νοσοκομείο ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράματα είχε εκτός από τα charcoal tabs. δοκίμασα αυτό που μου πες να παω σε άλλο server και περιμένω τα δευτερόλεπτα...

αχ μακάρι να χει tabs. :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν είναι τόσο ότι δένομαι,όσο το ότι όπως είπες μερικές φορές τα χάνω από το πουθενά, όπως και έγινε τώρα.

ντάξει τη προηγούμενη φορά έφταιγε ο άλλος παίχτης. την πιο προηγούμενη έφταιγα εγώ γιατί αποφάσισα να πάω μέσα από τα δάση και δεν υπήρχε φαι εκεί και πέθανα της πείνας.

αλλά να χάνεις και τη πρόοδο σου τυχαία λόγο bug είναι πολύ ρε συ.

νιώθεις πως η ώρα και ο κόπος που σπαταλάς δεν έχει ουσία.

bugs έχει το παιχνίδι αρκετά...το ξέραμε από την αρχή...απλά είναι έτσι το παιχνίδι που επειδή χάνεις τα πάντα αν γίνει κάτι..μπορεί να σε ξενερώσει κάποιες στιγμές.και εγώ όταν χάσω χαρακτήρα μετά από πολλές ώρες/μέρες παιχνιδιού δε βρίσκω όρεξη να ξαναπαίξω αμέσως..

έχω σπάσει πόδι επειδή ανέβηκα μια σκάλα...

με εχει ρίξει ζομπι από τον όροφο κάτω μέσα από τον τοίχο..

μέχρι το πρωί μπορώ να γράφω περιστατικα..όπως και όλοι όσοι έχουν παίξει..

σου έστειλα request στο steam! πάω να φορτώσω το client να δω αν υπάρχει κάπου ο χαρακτήρας μου!  :ph34r:

το κακό  καλό με την αλλαγή του server είναι το penalty που σου βάζει που πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά.

κάποια στιγμή έτυχε να σβήσει κάποιος τον server του στον οποίο έπαιζα,και με πέταξε. Όταν πήγα να μπω σε καινούριο μου έβαλε penalty.

Μπαίνω αυτή τη στιγμή να δω αν υπάρχει ο χαρακτήρας μου κάπου.

edit: υπάρχει ο παίχτης μου! :D αλλά δυστυχώς το νοσοκομείο ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράματα είχε εκτός από τα charcoal tabs. δοκίμασα αυτό που μου πες να παω σε άλλο server και περιμένω τα δευτερόλεπτα...

αχ μακάρι να χει tabs. :(

σκέψου να γίνεται συνέχεια αυτό από τους παικτες...και τώρα γίνεται σε αρκετό βαθμό αλλά τουλάχιστον είναι ένα μέτρο να αποφεύγεται κατα κάποιο τρόπο..

γενικά μη τρως ή πινεις ότι δεν πρέπει...καλύτερα να ρισκάρεις να περιμένεις μέχρι να βρεις κάτι παρά να σου χαλάσει όλο το παιχνίδι μετά και να ψάχνεις να το γυρίσεις. ελάχιστες φορές έχω πεθάνει από έλλειψη φαγητού/νερού...και αυτό στις αρχές, πριν τα τελευταία updates.

• Like 1

ναι άμα γίνεται συνέχεια είναι κακό έτσι όπως λειτουργεί το game που το loot δεν κάνει respawn σε έναν server,γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τον λύσουν. δεν μου ρχετε τώρα.

σε μάχες τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνω ούτε για όπλα. τελικά βρήκα χαπάκια,τα έφαγα,αλλά το 'sick' στην οθόνη υπάρχει ακόμα. χμ για να δούμε τι θα γίνει.

υ.γ. τώρα είναι νύχτα και φαίνονται ελάχιστα πράγματα. 

έφαγες charcoal tabs η κάτι άλλο?? Απ όσο γνωρίζω αυτά είναι για την δηλητηρίαση. πάντως αν όντως δεν γίνει καλά ο χαρακτήρας σου μπορείς να κάνεις το εξής.Βρες στο χάρτη που είσαι βρες ενα καλό σποτ να ψοφήσεις ώστε να μην σε βρει κανείς, διάλεξε εναν σέρβερ με λίγα άτομα πριν το κάνεις αυτό για να μην υπάρξει πιθανότητα να βρει το πτώμα σου κάποιος άσχετος πριν απο σένα.Αφου γίνει αυτό κάνε respawn στον ίδιο σέρβερ(εννοείτε αυτό) κ τρέχα εκεί που ψόφησες για να πάρεις όλο το gear σου.Ελπίζω να βόηθησα αα σε δέχτηκα αν τύχει θα παίξουμε κ παρέα. :P

• Like 1

γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

Και όταν θα κάνει respawn το loot απο το server μην περιμένεις πολλά. Αυτό που λες να μην βρίσκουν άλλοι παίκτες δεν θα υπάρχει. Θα είναι ποιο λίγο το loot μόνο και μόνο επειδή κάνει restart o server. Τώρα είναι συγκριτικά πολύ γιατί δεν κάνει respawn, σε σχέση με το τί θα είναι όταν θα κάνουν restart. Είναι survival, δεν θα βρίσκεις αυτά που θες και η πείνα θα παίζει μεγάλο ρόλο στο Gameplay (ελπίζω)

• Like 1

ναι άμα γίνεται συνέχεια είναι κακό έτσι όπως λειτουργεί το game που το loot δεν κάνει respawn σε έναν server,γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τον λύσουν. δεν μου ρχετε τώρα.

σε μάχες τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνω ούτε για όπλα. τελικά βρήκα χαπάκια,τα έφαγα,αλλά το 'sick' στην οθόνη υπάρχει ακόμα. χμ για να δούμε τι θα γίνει.

υ.γ. τώρα είναι νύχτα και φαίνονται ελάχιστα πράγματα. 

έχω  την εντύπωση οτι το sick status παραμένει για λίγο αλλά τα συμπτώματα φεύγουν..

edit.

Food Poisoning - Consume Charcoal tablets. The sickness status will remain for a few minutes, but the food poisoning effects will cease.

• Like 1

Τελικά από άλλο έφυγα. Πήγα σε μια μάχη με ζόμπι και μου έριξε μια μπουνιά και έπεσα unconscious.

Από ότι φαίνεται είχα ελάχιστους πόντους ζωής γιατί η οθόνη μου ήταν ασπρόμαυρη. Και νόμιζα πως ήταν ασπρόμαυρη λόγο του sick...

Αλλά δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν πόντοι ζωής γιατί δεν υπήρχε πουθενά κάποια μπάρα ή κάτι που να μου λέει ότι θα καταλάβω πόση ζωή έχω από τα χρώματα της οθόνης!

Τέσπα,στο επόμενο playthrough θα το ξέρω και θα αποφεύγω τις μάχες με ζόμπι αν γίνεται.

αν δεν έχεις axe να τα αποφεύγεις. με το axe με ένα χτύπημα πεθαίνουν. για να τα χάσεις ξεκίνα τρέξιμο ανάμεσα από κτίρια κλπ, πρέπει να σε χάσουν από το οπτικό τους πεδίο γενικά. μόλις το συνηθίσεις θα δεις ότι τα ζόμπι ακόμα είναι αστεία απειλή, δεν θα σε απασχολούν καθόλου. η οθόνη γίνεται ασπρόμαυρη γενικά όταν είσαι σε low health, είτε από φάπες, είτε από σφαίρες, είτε από sickness/hunger.

• Like 1

Τα βάραγα με pristine λοστό.

Κάποια στιγμή βρήκα τσεκούρι,αλλά ήταν badly damaged και δεν το πήρα.

Αξίζει άμα βρω ξανά badly damaged τσεκούρι να το πάρω,ή να προτιμήσω κάτι άλλο σε pristine ?

Τα βάραγα με pristine λοστό.

Κάποια στιγμή βρήκα τσεκούρι,αλλά ήταν badly damaged και δεν το πήρα.

Αξίζει άμα βρω ξανά badly damaged τσεκούρι να το πάρω,ή να προτιμήσω κάτι άλλο σε pristine ?

στην ανάγκη το πέρνεις,καλύτερο από το τίποτα..όπως και με αυτό θα ανοίξεις τα φαγιά σου μετά :P

Ναι το UI του παιχνιδιού είναι ανύπαρκτο,ένα απόλυτο 0..ποιο το σκεπτικό ποιός ξέρει το μυαλό του dean..Με εξοργίζει που δεν υπάρχει,τραγικό απλά..

(καταλλά το παιχνίδι θα έκανε 15-20€...και ξεκινήσαμε από τα 23€ με την προωπτική να φτάσει τα 50€ ,το καλό που τους θέλω να αλλάξουν πολλά στον αιώνα που θα κάνουν να γίνει full released :P )

• Like 1

Ουσιαστικά ασπρίζει η οθόνη όταν έχεις λίγο αίμα κ τότε έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πέσεις ξερός έστω κ απο μια μπουνιά.Φαντάσου το εξής καλύτερη τακτική είναι να τρως και να πινεις οτι βρισκεις απο φαγητά αναψυκτικά(+ το γεγονός αν σε σκοτώσει κάποιος μην βρει έτοιμο loot).Μέχρι να σου βγάλει στατους energized hydrated healthy εκεί δεν καταλαβαίνεις έυκολα παρα μόνο με headshot :P Βασικα είναι παρα πολλά για να στα πω απο εδώ, ακομή κ εγω κάποια τώρα τα μαθαίνω...Btw χθες έκανα τα 2 πρώτα kills κάτι bandits sto cherno me μοσιν και long range scope δεν ήξεραν από που τους ήρθε...Για νουμπάς καλά τα πήγα δεν το περίμενα να τους φάω κ τους 2. Μιλάμε πολύ έξαψη αυτό το παιχνίδι..

δεν ξέρω για σας αλλά εγώ κάθε μέρα παίζει να ξεκινάω κ καινούργιο χαρακτήρα όλο κ κάποιος καλοθελητής με ρίχνει στο πάτωμα...βασικά βαριέμαι να είμαι προσεκτικός ολη την ώρα κ εκεί ειναι η ουσία προφανώς. Ευτυχώς έμαθα κ βγάζω λοοτ γρήγορα σε 1-2 ώρες εισαι κομπλέ max οπότε μικρό το κακό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...