{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Man άμα είχες διαβάσει τι προηγούμενες σελίδες θα ένιωθες λίγο παραπάνω, λοιπόν είναι ΜMΟ, ο χάρτης είναι τεράστιος, τα zombie δεν κάνουν respawn στο stable, loot παντού αλλα δεν κάνει respawn, no missions and no quests, this is your story.Δες κάνα video. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Man άμα είχες διαβάσει τι προηγούμενες σελίδες θα ένιωθες λίγο παραπάνω, λοιπόν είναι ΜMΟ, ο χάρτης είναι τεράστιος, τα zombie δεν κάνουν respawn στο stable, loot παντού αλλα δεν κάνει respawn, no missions and no quests, this is your story. Δες κάνα video. διάβασα 4-5 προηγούμενες σελίδες,όχι και όλες του thread. mmo σίγουρα δεν είναι γιατί για να κριθεί κάτι mmo πρέπει να έχει από 200 και πάνω παίχτες στον ίδιο server,και το maximum είναι 40. Και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα του. Ο κόσμος είναι τόσο τεράστιος αλλά παράλληλα είναι και άδειος. 4 zombie σε 3 ώρες παιχνιδιού και ούτε 1 παίχτης,και αυτό σε σχετικά γεμάτο server με 35-37 παίχτες στους 40 maximum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 διάβασα 4-5 προηγούμενες σελίδες,όχι και όλες του thread. mmo σίγουρα δεν είναι γιατί για να κριθεί κάτι mmo πρέπει να έχει από 200 και πάνω παίχτες στον ίδιο server,και το maximum είναι 40. Και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα του. Ο κόσμος είναι τόσο τεράστιος αλλά παράλληλα είναι και άδειος. 4 zombie σε 3 ώρες παιχνιδιού και ούτε 1 παίχτης,και αυτό σε σχετικά γεμάτο server με 35-37 παίχτες στους 40 maximum. τότε χρειάζεσαι dayz MOD(arma2 compined ops),για να έχεις και missions και αποστολές,και bots και άλλους παίχτες,και να χτίζεις βάσεις,να έχεις αμάξια,αεροπλάνα,ελικόπτερα,όπλα..ξέχασα τίποτα;Περισσότερο χαβαλέ! Αλλά είναι ΜΜΟ xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 τότε χρειάζεσαι dayz MOD(arma2 compined ops),για να έχεις και missions και αποστολές,και bots και άλλους παίχτες,και να χτίζεις βάσεις,να έχεις αμάξια,αεροπλάνα,ελικόπτερα,όπλα..ξέχασα τίποτα;Περισσότερο χαβαλέ! Αλλά είναι ΜΜΟ xD Έχει mods ? Πες μου που να τα βρω! Υπάρχει κάποιο site σε στυλ Nexus για το DayZ ? Πρότεινε μου άμα είναι κάνα mod που να με κάνει να νιώσω πως ο κόσμος είναι... πιο γεμάτος και ζωντανός. Και κάτι άλλο: υπάρχει περίπτωση άμα βάλω mods μετά να μου περιορίζει τους servers που μπορώ να μπώ εξ αιτίας των mods ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άλλη φορα man διάβαζε λίγο παραπάνω γιατί το game που αγόρασες είναι alpha και δεν είναι για όλους το gameplay του. Ο xtrmsnpr μιλάει για το Arma 2 mod DayZ και δεν έχουν καμια σχέση. Δες στο youtube έχει άπειρα video... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το gameplay του DayZ δεν είναι σίγουρα για όλους. Και ούτε θα θέλαμε να είναι. MMO είναι γιατί είναι Massively Muliplayer Online, χωρίς όμως την παραδοσιακή/τετριμμένη έννοια του όρου. Όλοι όμως παίζουν το ίδιο game πράγμα που το καθιστά MMO. Και άν δείς το χάρτη σίγουρα δεν είναι μεγάλος, αν σκεφτείς ποιά πραγματικά είναι τα points of interest του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Νταξ όχι και δεν έχουν καμία σχέση! Το μόνο που δεν είναι ίδιο,είναι ότι το ένα είναι άδειο και το άλλο είναι φουλ στα καλούδια xD Epoch mod εννοείται,το πιο πλήρες,αυτό να βάλεις!Αλλά όπως είπανε και τα παιδιά,είναι το mod του arma2,όπου ξεκίνησαν όλα!Θέλεις το arma2+arma2 operation arrowhead για να παίξεις.. Προσωπικα εμένα μου αρέσει πιο πολύ το mod παρά το SA..Όταν το φτιάξουν και βάλουν καμία σκηνή και κανά ποδιλατάκι,ίσως να μου αρέσει και αυτό @Alithinos διάβασε λίγο πιο πίσω πάνω κάτω για το SA να καταλάβεις τί παίζει,και μάθε έναν κανόνα και έναν μόνο, dont get attach with your items! Αυτό είναι το dayz.. Θα πεθάνεις πολλές φορές,και θα χάσεις πολλές φορές τα πράγματα σου,είτε από bugs είτε από θάνατο! και για να αρχίζετε να συνηθίζετε την πτήση των ελικοπτέρων http://store.steampowered.com/app/65730/ 1.90€ take on helicopters Έτσι έχει ακουστεί ότι θα είναι η εμπειρία στο dayz...Έχουμε πάει την επιβίωση σε άλλο επίπεδο πια λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ρε γαμώτο κοίτα να δεις πράγματα που συμβαίνουν. Διάλεξα έναν από τους πιο άδειους servers επίτηδες για να βρω περισσότερο loot να μαζέψω που να μην το έχουν προλάβει άλλοι. Έπαιζα αυτό το χαρακτήρα κοντά δυο ώρες. Η πρώτη ώρα πέρασε ψάχνοντας φαγητά και ποτά,και βρίσκοντας μικρομπιχλιμπίδια τα οποία δεν μπορούσα να τα κουβαλήσω γιατί δεν είχα βρει κανένα σακίδιο/παντελόνια/hoodie. Μετά από 1 ώρα και φτάνω στο αεροδρόμιο! Σακίδιο,παντελόνι,μπλούζα με τσέπες,γεμιστήρες,σφαίρες,καλούδια μέχρι που ξαφνικά πετάγετε πίσω από ένα τοίχο ένας παίχτης!! Πάγωσα με το που τον είδα και αμέσως έκανε βήματα πίσω και χαιρετισμό με το χέρι. Κρατούσα το τσεκούρι μου. Δεν επιτέθηκε αλλά συνέχισε να λουτάρει το κτήριο!!! Που θα είχε το δικό μου λουτ! Του πα να κάνουμε και trade γιατί είχα σφαίρες που δεν χρειαζόμουν,και για το όπλο που είχα δεν είχα σφαίρες, αλλά δεν απάντησε. Βγήκα έξω να πάω σε ένα απομακρυσμένο κτήριο στα ανοιχτά εντός του στρατοπέδου μπας και έχει και εκεί τίποτα,αλλά δεν μπορούσες να μπεις μέσα. Αποφασίζω λοιπόν εκείνη τη στιγμή να στρίψω ένα τσίγαρο. Στα λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να το στρίψω που ο παίχτης μου έμεινε ακίνητος, ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Welcome το DayZ, απόφευγε τους άδειους servers, παίζει πολύ server hop. Πριν παραπονιόσουνα ότι δεν βρήκες κανέναν σε full server και τώρα σε βρήκε ο άλλος σε άδειο, get the point now? Anyways άμα θες να κανεις loot καλύτερα να μπαίνεις σε μισό γεμάτους servers, τουλάχιστον εκεί είναι fair και δύσκολα να τον ποιείς από hopper. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 alithinos, όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείς και αποδεχθείς αυτά τόσο πιο γρήγορα και όμορφα θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι.. ειδικά τις πρώτες μέρες θα συναντάς κάθε φορά και κάτι διαφορετικό που μπορεί να σου συμβεί.. όπως σου ειπαν τα παιδιά πριν...μην σκοτίζεσαι και δένεσαι ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα και τα πράγματα κάθε φορά...μπορεί να τα χάσεις από το πουθενά.. προσωπικά ακόμα και τα bugs ή glitches που υπάρχουν ώρες ώρες τα διασκεδάζω αφάνταστα. μπορεί να σου αλλάξουν όλο το παιχνίδι σε μια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εντάξει το παιχνίδι είναι γελοίο,σα να μην υπήρχε το mod πριν,να μάθουνε..Τα ίδια και χειρότερα bugs και τρελαίνομαι.. Στις ψιλές πολυκατοικίες πάνω από cherno είπα να ανέβω στην ταράτσα της μιας,να δω αν μπορώ να δω τους φίλους μου σητν cherno μέσα,και μόλις έφτασε τέρμα πάνω έπεσε από την σκάλα,έτσι απλά,και έσπασα τα πόδια μου..βέβαια ούτε ήχος από σπάσιμο ούτε indicator πουθενά-τι περιμένω λέει τώρα-είπα νταξει,θα συρθώ να φτάσω cherno στο νοσοκομείο...ΝΑΙ ΚΑΛΑ!Δεν βγαίνει ο παίκτης από τα κτήρια όταν είσαι prone,μόλις τα ανακάλυψα...Λες και έχει μπάρες,inv walls.. Οπότε εντάξει,ας χαρούνε το παιχνίδι οι devs και όσοι ανακάλυψαν τώρα το dayz..Έχω την modαρα να παίξω που είναι 1000% πιο καλή και πλήρες από το SA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν μπορούσες να συρθείς μέχρι την πόρτα, να πατήσεις C να σηκωθεί και μετά V; Κάποια στιγμή μπήκα και εγώ στον πειρασμό του mod, αλλά μιας και πρώτη φορά βλέπω την εξέλιξη ενός παιχνιδιού από "κοντά", δεν θέλω spoilers Βίτσια. Από κάποια πράγματα που αναπόφευκτα έχει πάρει το μάτι μου όμως, όοοταν είναι έτοιμο, θα είναι super. Μέχρι τότε ψιλοπαίζουμε στο χαλαρό με υπομονή και ανοχή σε τραγελαφικές καταστάσεις, και ας είναι καλά η steam library. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άμα δεν είχε outdated graphs το mod και εγώ αυτό θα έπαιζα for sure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από τις 5 το μεσημέρι ξεκίνησα να παίζω έναν χαρακτήρα. Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν το φαί. Σε μια φάση πέρασα 5 χωριά-πόλεις χωρίς να βρω έστω 1 κονσέρβα. Από άλλα πράγματα ήταν γενναιώδορο το παιχνίδι. Μέχρι και m4a1 με σκοπευτικά και σφαίρες μου δωσε. Αλλά επειδή πήγαινα να πεθάνω της πείνας και καθαρό φαί δεν υπήρχε ούτε για δείγμα,στην Electro αποφάσισα να φάω ότι βρω μπροστά μου,ακόμα και σάπια. Αφού έφαγα τα σάπια,φυσικά αρρώστησα. Πάτησα τότε να κλείσει το παιχνίδι και άνοιξα το Chrome να βρω στο google τι πρέπει να κάνω όταν γίνω sick,και για καλή μου τύχη έμαθα πως στην πόλη υπήρχε νοσοκομείο το οποίο λογικά θα είχε και τα χαπάκια. Ανοίγω ξανά το παιχνίδι,και πατάω play,και μου βγάζει την οθόνη να διαλέξω server για κάποιο λόγο... Διαλέγω έναν και τι να δω ? Με έκανε spawn σε νέο μέρος,χωρίς loot,χωρίς να είχε πεθάνει ο προηγούμενος χαρακτήρας μου,έτσι απλά επειδή το παιχνίδι γούσταρε. alithinos, όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείς και αποδεχθείς αυτά τόσο πιο γρήγορα και όμορφα θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι.. ειδικά τις πρώτες μέρες θα συναντάς κάθε φορά και κάτι διαφορετικό που μπορεί να σου συμβεί.. όπως σου ειπαν τα παιδιά πριν...μην σκοτίζεσαι και δένεσαι ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα και τα πράγματα κάθε φορά...μπορεί να τα χάσεις από το πουθενά.. προσωπικά ακόμα και τα bugs ή glitches που υπάρχουν ώρες ώρες τα διασκεδάζω αφάνταστα. μπορεί να σου αλλάξουν όλο το παιχνίδι σε μια στιγμή. δεν είναι τόσο ότι δένομαι,όσο το ότι όπως είπες μερικές φορές τα χάνω από το πουθενά, όπως και έγινε τώρα. ντάξει τη προηγούμενη φορά έφταιγε ο άλλος παίχτης. την πιο προηγούμενη έφταιγα εγώ γιατί αποφάσισα να πάω μέσα από τα δάση και δεν υπήρχε φαι εκεί και πέθανα της πείνας. αλλά να χάνεις και τη πρόοδο σου τυχαία λόγο bug είναι πολύ ρε συ. νιώθεις πως η ώρα και ο κόπος που σπαταλάς δεν έχει ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 παιδιά ένα θα σας πω έμενα ο νούμερο 1 εχθρός μου στο παιχνίδι είναι οι σκάλες κ οι τοίχοι που περνάς απο μέσα τους που εκεί που είσαι στο 2-3 όροφο βρίσκεσαι να κάνεις geronimo απο το πουθενά. Αφού έφαγα τα σάπια,φυσικά αρρώστησα. Πάτησα τότε να κλείσει το παιχνίδι και άνοιξα το Chrome να βρω στο google τι πρέπει να κάνω όταν γίνω sick,και για καλή μου τύχη έμαθα πως στην πόλη υπήρχε νοσοκομείο το οποίο λογικά θα είχε και τα χαπάκια. Ανοίγω ξανά το παιχνίδι,και πατάω play,και μου βγάζει την οθόνη να διαλέξω server για κάποιο λόγο... Διαλέγω έναν και τι να δω ? Με έκανε spawn σε νέο μέρος,χωρίς loot,χωρίς να είχε πεθάνει ο προηγούμενος χαρακτήρας μου,έτσι απλά επειδή το παιχνίδι γούσταρε. charcoal tabs νομίζω λέγονται κ άλλη φορά καλύτερα να μείνεις νηστικός γιατί για να τα βρεις αυτα θέλει κωλοφαρδία. κ αν όντως δεν βρίσκεις φαγητό κάνε το απλό μπες σε άλλο σερβερ που δεν είναι τόσο λουταρισμένος για να μην χάσεις την πρόοδο σου κ να βρεις φαι. Ξέρω μαλακία το σερβερ χοπ μιλάω ως έσχατη λύση να μην φύγεις άδοξα απο ασυτία τουλάχιστον, καλύτερα απο σκάλα.Αν θεσ κάνε με αντ αλιθινέ να σου πω μερικά tips icenex to name sto steam.Ααα και κάτι άλλο καμία φορά μερικοί σερβερ δεν επικοινωνούν με το central hive η όπως αλλιώς λέγεται εκεί που γίνεται save o char σου οπότε δοκίμασε σε άλλον σερβερ μήπως υπάρχει ο δηλητιριασμένος χαρακτήρας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα