Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μου έτυχε ποτε, παρόλα αυτά μην κυκλοφορείς με διαφορετικούς, απλά άδειαζε και πετα τους διαφορετικούς.

Ρε πούστη μου στο πουθενά ένας τυπάς με πυροβόλησε (στα πουλια φυσικά) τον flankάρα, το πυροβόλησα μια, πήγε πίσω από κάτι θάμνους και έκανε combat log. Όλα αυτά σε experimental. Εύχομαι να glitchάρει σε κάνα δωμάτιο μέχρι το release του game.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εδώ και καιρό Xtrm! :D Κάποια στιγμή θα βάλουνε και Radio, με internet streaming, εκατοντάδες συχνότητες και server wide audibility (σε ακούνε σε όλους τους servers στο DB που είσαι). 

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/141731-dayz-standalone-community-radio-station-applications-now-open/

Δώσε μου 5 να σε βρώ και το Devblog που το έδειχνε.

Εδώ και καιρό Xtrm! :D Κάποια στιγμή θα βάλουνε και Radio, με internet streaming, εκατοντάδες συχνότητες και server wide audibility (σε ακούνε σε όλους τους servers στο DB που είσαι). 

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/141731-dayz-standalone-community-radio-station-applications-now-open/

Δώσε μου 5 να σε βρώ και το Devblog που το έδειχνε.

δεν το ήξερα..

έχω να σπαμάρω δηλαδή GLOBALY τον κόσμο...muhahahhaa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε κάντε και εμένα αν θέλετε :D : xtrmsnpr

αλλα στο dayz SA/mod θα με βρείτε να παίζω σαν kir menios

εφόσον έγινα END GAME x2  :P  μέσα σε λίγα λεπτά,i will save you!

τώρα μου έμεινε ο ασύρματος να βρω καμιά ψυχή εκεί έξω!

θα με βρείτε να συχνάζω σε ενός βέλγου φίλου τον σερβερ,δεν μαζεύει πολύ κόσμο,το πολύ να πιάσει 8 και ούτε..

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

173.199.105.11:2302

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1

Ας ελπίσουμε το team να συνεχίσει να υλοποιεί την καλή ιδέα με καλύτερο τρόπο. 
Dean Hall intends to leave developer Bohemia and step down as leader of his hit video game DayZ by the end of the year, Eurogamer can exclusively reveal. The game he created will be left in the hands of the team he leads today.

Text Bolded for clarity, γιατί πολλά άρθρα δεν το λένε κάν.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-24-dean-hall-to-leave-bohemia-and-step-down-as-leader-of-dayz

Αλλά τονίζει: "He realises, too, that he'll never walk away completely from DayZ. "I'll be always involved," he said. "I would be surprised, and Bohemia would as well - I remember talking about this with Marek... I'll always be involved with it;"

Ξεδιάντροπο copy paste.

• Like 2

Θα ήθελα μια φορα να ακούσω έναν να λέει την πραγματική απλή σύντομη αλήθεια...τα φράγκα!

Προφανώς θα φύγει όταν το game μπει στην Beta οποτε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, αλλα ποτε δεν ξες.

• Like 2

Ακόμα ελληνικό server δεν έχω δει πάντως.

κοστίζουν πολλά φράγκα ακόμα είναι η αλήθεια..

βγαίνουν σχεδόν τα ίδια με τον dedicated που έχουμε και έχουμε στήσει πάνω το dayz mod..

νωρίς είναι,πιστεύω για κάποιον σερβερ,όμως δεν θα ήταν άσχημα να υπάρχει ένα λημέρι ελληνικό..

• Like 1

btw το παλικάρι έφτιαξε τον σερβερ να είναι 24ωρος, day/night ( GMT+1),άλλαξε και το όνομα σε

Hive of HagalaZ! Enter on your own risk

Το είπα και σε 2-3 παλικάρια Έλληνες,και είπανε θα μπαίνουν εκεί,θα μπαίνουμε και σα clan εκεί..Αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε Έλληνες admin για να συνεννοούμαστε..Όχι πως έχουν πολλές επιλογές στο sa οι admins,ακόμα..

Ας ελπίσουμε το team να συνεχίσει να υλοποιεί την καλή ιδέα με καλύτερο τρόπο. 

Dean Hall intends to leave developer Bohemia and step down as leader of his hit video game DayZ by the end of the year, Eurogamer can exclusively reveal. The game he created will be left in the hands of the team he leads today.

Text Bolded for clarity, γιατί πολλά άρθρα δεν το λένε κάν.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-24-dean-hall-to-leave-bohemia-and-step-down-as-leader-of-dayz

Αλλά τονίζει: "He realises, too, that he'll never walk away completely from DayZ. "I'll be always involved," he said. "I would be surprised, and Bohemia would as well - I remember talking about this with Marek... I'll always be involved with it;"

Ξεδιάντροπο copy paste.

πολλές υποψίες... 

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα που ειναι early access?(το time μου ειναι παράξενο) και δεν έκατσε έστω μέχρι beta η full?

τεσπα ξερω οτι υπαρχει team αλλα να φευγει ο leader δεν ειναι οτι καλύτερο.

ΥΣ: θα κανει και κανένα ακομα hack πρόγραμμα για το dayz για να το ξεκίνημα ε? μέχρι να κανει το αλλο game να βγάλει κανενα ακομα φράγκο :)

πολλές υποψίες...

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα που ειναι early access?(το time μου ειναι παράξενο) και δεν έκατσε έστω μέχρι beta η full?

τεσπα ξερω οτι υπαρχει team αλλα να φευγει ο leader δεν ειναι οτι καλύτερο.

ΥΣ: θα κανει και κανένα ακομα hack πρόγραμμα για το dayz για να το ξεκίνημα ε? μέχρι να κανει το αλλο game να βγάλει κανενα ακομα φράγκο :)

Μου αρέσει ρε Talixx που το έχω βάλει και σε bold.

Να θα το κάνω πιο καθαρά.

"Dean Hall intends to leave developer Bohemia and step down as leader of his hit video game DayZ by the end of the year" Μέχρι τότε θα έχει βγεί σε μπέτα φαντάζομαι και θα ειναι μάλλον feature complete.

Για το άλλο δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι εννοείς αν και με θυμίζει τρολλ προσπάθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=19ehC8kwoWE

• Like 1

Αυτο το εχει πει εδω και ενα χρονο..και δεν βλεπω λογο ανησυχιας. Οπως και στο mod, οταν ολοκληρωθει το παιχνιδι και δωσει τα mod tools θα αναλαβει η κοινοτητα μαζι με την ομαδα της Bohemia.

Εναλακτικο mod του DayZ για κατοχους ARMA3 (δωρεαν φυσικα).

Ειναι ακομα σε beta μορφη και αρκετα καλο.Πολυ περισοτερα ζομπι που σκοτονωνται δυσκολοτερα αλλα αποφευγονται για πλακα.....κατα τα αλλα η ιδια σφαγη(PVP ντε).Κανει κατι και σε RPG με levels και classes και στο respawn εχεις παντα τσεκουρακι και backpack.

http://www.thezombieinfection.com/

Αλλα ενταξει δεν ειναι DayZ με την καμμια και οι σερβερς του κρασαρουν συχνα-πυκνα(ARMA3 για...)και επισης,αυτο ειναι προσωπικη γνωμη,η Altis(Λημνος)δεν μου κανει για τοσο post-apocalyptic terrain οσο τα σκοτεινα δαση στην Chernarus.Eυτυχως εχει ανατριχιαστικα music themes και το σωζει καπως.

name σε steam και game pliatsiko

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...