{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 -winxp -cpuCount=4 -exThreads=3 -maxMem=3047 -maxVRAM=1279 Κάπως έτσι από τα properties του game μέσα από steam, όχι το shortcut. Τουλάχιστον τώρα παλεύονται τα fps του Electro κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Η επική στιγμή που μαζί με έναν συμπαίκτη ρίχνουμε δυο bandits στην Elektro... απολογισμός σπασμένα πόδια και οι δύο. Και πάνω που είχαμε καλυφθεί σε κάτι δέντρα και σκεφτόμασταν να καλέσουμε medic στα dayzforums για να μας φέρει splints ή μορφίνη, οι bandits επιστρέφουν... με το που κάνουν loot τους εαυτούς τους πάρ'τους πάλι κάτω. Σπασμένα πόδια και μαλακίες... ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 με τα τελευταία updates έχουν εξαφανιστεί τα m4 και οι γεμιστήρες για fnx ή απλά σε μένα δε έχει τύχει να βρώ; ειδικά γεμιστήρες έχω πολλές μέρες να πετύχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 rizla7 μάλλον εισαι άτυχος γιατι εγω εχθές και m4 βρήκα και 2 sks και πολλες γεμιστήρες και μάλιστα και 2 60νταρες για m4 έδωσα και ενα m4 μια χαρά. γενικά μετα το patch έφτιαξε το frame lag αλλα και πάλι οταν παω σε μια μεγάλη πόλη πέφτω στα 25 με 30 frames το cpu μου είναι AMD 8320 και η κάρτα γραφικών nvidia geforce gtx 760 palit. ΥΣ: εχω κανει αρκετες τροποποιησεις και χαμηλα αρκετα ωστε να δω διάφορα εαν παω σε μια πεδιάδα ειμαι σταθερός στα 60 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 γεμιστήρες για fnx λέω..για όλα τα άλλα βρίσκω άπειρους κάθε φορά όπως και όπλα/σφαίρες γενικότερα..πραγματικά πάνε πολλές μέρες από την τελευταία φορά που βρήκα γεμιστήρα για fnx... για το m4 τώρα...απλά μου φάνηκε παράξενο μετά από πέρασμα από τουλάχιστον 5-6 στρατιωτικές βάσεις/airports κτλ(βάλε πόσα κτήρια έχει το καθένα) να μην πετύχω κανένα m4...και όλα αυτά σε διαφορετικά respawns και μέρες.. στη cherno και στα γύρω μέρη εχω πάει ελάχιστες φορές συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέρη λόγω των frames.. ...καλά στη chapaevsk δε μπορώ να περπατήσω σχεδόν.. και έχω αρχίσει να βαριεμαι τον υπόλοιπο χάρτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δείτε εδώ το χάος χαχαχ, τι γίνεται πια σε αυτό το παιχνίδι βγάζουν ακόμα και λόγο για το ποιος θα εκλεγεί leader της ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο καμία clan η κάτι τέτοιο παίζει να φτιάξουμε να υπάρχει λαός να κάνουμε τζερτζελέ.Αν έχετε φτιάξει κάτι count me in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο καμία clan η κάτι τέτοιο παίζει να φτιάξουμε να υπάρχει λαός να κάνουμε τζερτζελέ.Αν έχετε φτιάξει κάτι count me in grof.gr οι περισσότεροι από μας παίζουμε το mod,αλλά τα νέα μας μέλη παίζουν SA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω, εσεις σε τι settings το παιζεται το παιχνιδι? Εγω που εχω την 770 και το βαζω στο high, στα δαση κτλ που εχει πολλα δενδρα, εχει 35 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Btw εβαλα και γω αυτα τα options που λετε αλλα στο -winxp μου βγαζει error. Μολις ξεκιναει σκαει... o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 βγάλτο το -winxp, σε όλους error πετάει. έφτασα μόνος από solinshky-> zelenogorshk και κατεβαίνω από cherno προς elekto σε hardcore (μου πήρε 2-3μέρες) αυτό το πράγμα να χάνεις γεμιστήρες που φοράει το όπλο όταν ανοίγεις πόρτες (κάνει reload) το παθαίνει κανάς άλλος; το έπαθα δυο φορές τώρα, και έχασα δυο 20άριδες γεμιστήρες για Μ4. Όχι τίποτ' άλλο, άφησα και το SKS για το οποίο είχα άπειρες σφαίρες (τόσο καιρό πρώτη φορά βρήκα Μ4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως συνεχίζω να παίζω με το -winxp κανονικά. Όσο για αυτό που λες spirit οι γεμιστήρες δεν χάνονται...απλά επειδή έχεις διαφορετικούς γεμιστήρες το βγάζει στα options με την ροδέλα. Καλύτερα να έχεις ένα είδος γεμιστήρων ώστε να τους αλλάζεις μονο με R. Παίζω experimental σε 50 αρίδες και η βροχή είναι πια synced επίσης επιτέλους μπορείς "eat all"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως συνεχίζω να παίζω με το -winxp κανονικά. Όσο για αυτό που λες spirit οι γεμιστήρες δεν χάνονται...απλά επειδή έχεις διαφορετικούς γεμιστήρες το βγάζει στα options με την ροδέλα. Καλύτερα να έχεις ένα είδος γεμιστήρων ώστε να τους αλλάζεις μονο με R. Παίζω experimental σε 50 αρίδες και η βροχή είναι πια synced επίσης επιτέλους μπορείς "eat all"! thanks, μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω; γιατί τώρα δεν τους έχω ούτε στο backpack, ούτε εμφανίστηκαν στο πάτωμα -περίμενα κανά πεντάλεπτο μπας και. Όντως είχα 2-3ειδών γεμιστήρες. και ανοιγω πορτες με το μεσαίο κουμπι του ποντικιού (πατώντας τη ροδέλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Sure, όταν έχεις ιδιους γεμιστήρες (ίδια τα πάντα, μέγεθος/χρώμα) τότε δεν σου βγάζει επιλογή με την ροδέλα ούτε με το R, πατώντας R κάνει απευθείας reload τον επόμενο ίδιο γεμιστήρα με περισσότερες σφαίρες, εάν δεν έχεις με περισσότερες σφαίρες δεν κάνει καθόλου. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 2 ιδιους (τώρα άμα έχεις και 10 ιδιους ok, αλλα max για μένα 3 ώστε να έχεις τον τρίτο σε άλλο μέρος σε περίπτωση που φας σφαίρα). Επίσης καλο εκεί που τους έχεις να μην υπάρχει άδειο slot πιο ψιλά και τις σφαίρες στα διπλα slots, οποτε με τους κανεις reload ο άδειος γεμιστήρας θα πάει στην θέση του αλλου και πετάς τις σφαίρες που είναι διπλα για ευκολία. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι δεν με μπέρδεψες καθόλου, κατάλαβα τι λες, μια χαρά. Με τον τρόπο που μου λες θα αποφύγω το μήνυμα για το reload, οκ! Αν όμως το πάθω πάλι κατά λάθος ας πούμε, τι γίνεται; Γιατί είπες στο προηγούμενο post ότι δεν χάνονται οι γεμιστήρες, αλλά εγώ σίγουρα έχασα έναν 20άρη γεμιστήρα. Τι συνέβη ακριβώς: Είχα 20άρη γεμιστήρα στο M4 και 10άρη στο backpack, πάω να ανοίξω πόρτα, μου βγάζει το μήνυμα για reload, εγώ θέλοντας να ανοίξω την πόρτα πάταω τη ροδέλα (μεσαίο κουμπί), αντί να ανοίξει η πόρτα κάνει reload. Μου αλλάζει τον 20άρη γεμιστήρα με 10άρη, και ο 20άρης πλέον δεν υπάρχει πουθενά. Δεν τον έκανε empty, δεν υπάρχουν χύμα σφαίρες, τίποτα στο πάτωμα, gone. Καταλαβαίνω κάτι λάθος, ή είναι bug; να, το λέει κι άλλος http://feedback.dayzgame.com/view.php?id=2687 http://feedback.dayzgame.com/view.php?id=547 Το δεύτερο λίνκ ειδικά είναι ίδια περίπτωση ακριβώς, και εγώ είχα όλα τα inventory slots γεμάτα. Οπότε όντως μιλάμε για bug. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα