Assassinotetios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έφτιαξε. Αισθητή η διαφορά. Σε ευχαριστω assasinotetios για την απαντηση σου. Προσωπικα και τα 100ατομα μου φαινονται λιγα για το κονσεπτ του παιχνιδιου και ας μην ειναι ΜΜΟ. Ξέρω τι εννοείς αλλά ο χάρτης στη πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλος, στην πράξη αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Οι πόλεις στα νότια και ανατολικά είναι πάντα γεμάτες με παίχτες επειδή είναι το spawning area. (http://imgur.com/A9twaGj αυτό δείχνει το χάρτη και τα καλύτερα loot routes που μπορεί να ακολουθήσει κανείς) Άν θες εχθρική συνάντηση πάς στις πόλεις αυτές στα νότια. Εκεί είναι που κατοικούν οι spawn campers, spawn camper killers, και οι χειρότεροι κατ' εμέ της community. Άν είναι να βάλουν σέρβερς με 100 άτομα θα πρέπει να απλώσουν τα spawns σε όλον σχεδόν τον χάρτη. BTW Δεν θα ήταν τέλοιο να σε spawnάρει σε ένα δάσος στη μέση του πουθενά χωρίς να ξές που είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχει συζητηθεί για το random spawn και συμφωνώ απόλυτα, αλλάζει έτσι όλο το game και όχι Electro, Electro και πάλι Electro. Για μένα 64 άτομα είναι υπεραρκετά...δοκιμάστε έχει μερικούς test server 64αρίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν σήμερα στο experimental κάποιοι 80άριδες BTW να δούμε αν γεμίσουν ποτέ και θα σου πω εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα όχημα θα βάλουν; έχω λιώσει στο τρέξιμο. Μίσος έμεινα. Στα settings μ αρεσει που έχει και ελικόπτερα και αεροπλανα στο χειρισμό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αργότερα. Κατά το καλοκαίρι ίσως. Και θα είναι σπάνια, δύσκολα να βρείς parts να τα επισκευάσεις, βενζίνη ελάχιστη και δύσκολα να τα κρύψεις. Για ένα άτομο ή μικρό group σίγουρα δεν θα αξίζει, αλλά για μεγάλες ομάδες θα είναι ό,τι πρέπει. Για τα ελικόπτερα έχει συζητηθεί να δυσκολευτεί η χρήση τους εισάγοντας start up sequence από το Take on Helicopters. Κάτι σε τέτοιο ίσως (ελπίζω) http://www.youtube.com/watch?v=q1XNRYjihFs Yay 10 posts! Forum milestone reached! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Guys για οποιον δεν το ήξερε (όπως εγώ) άμα βάλετε "-winxp" στο "set launch options" του game στο steam, παίρνετε 10 fps πάνω χωρίς καμια διαφορα στα graphs, τουλάχιστον για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 "Error device reset failed, error 8876086c" Not work! Plis fix Rokat pl0x omg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η επική στιγμή που σου την πέφτει για KOS ένας με m4, σε ρίχνει αναίσθητο, ανακτάς τις αισθήσεις σου ενώ έχει ξαπλώσει δίπλα σου και ψαχουλεύει την πραμάτεια σου, και του αδειάζεις όσες σφαίρες έμειναν στον 60ρη. Η αμήχανη στιγμή που βγαίνεις νικητής, έχεις δίπλα σου ένα πτώμα που (αν δεν έχει καταστραφεί κάτι) έχει σίγουρα καλύτερο loot από δυο-τρία runs στο NEA, και παρά το ότι δεν είσαι του θανατά αποφασίζεις να βάλεις επίδεσμο. Με αποτέλεσμα δεύτερος bandit που δεν είχες πάρει πρέφα ότι υπήρχε γύρω σου να βγει και να σου φυτέψει δυο-τρεις στο κρανίο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από akpe 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 επιβεβαιώνω ότι λογικά έφτιαξε το memory leak. 1 ώρα τουλάχιστον δεν το συνάντησα καθόλου. το -winxp και σ'εμένα το ίδιο error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αντι για μικρόφωνο μπορείς και να γραφεις κιόλας; πατώντας το /; και ποιος το διαβαζει; όλοι ή μόνο αυτος που είναι κοντά σου; και επίσης, όταν σε λέει unconscious υπάρχει περίπτωση να ξαναζωντανεψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αντι για μικρόφωνο μπορείς και να γραφεις κιόλας; πατώντας το /; και ποιος το διαβαζει; όλοι ή μόνο αυτος που είναι κοντά σου; και επίσης, όταν σε λέει unconscious υπάρχει περίπτωση να ξαναζωντανεψεις; Ναι μπορείς να γράφεις με το /. Το βλέπουν μόνο όσοι βρίσκονται στην εμβέλεια του voice chat. Global chat δεν υπάρχει. Και ναι μπορείς να ανακτήσεις τις αισθήσεις σου. Εγώ πριν καιρό είχα ξυπνήσει μετά από 2 ώρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Η εμβέλεια του text chat είναι μικρότερη από το voip, επίσης το "-winxp" crash το game άμα κανεις alt-tab true, αλλα 10 fps είναι 10 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα να μπω μετα απο καμποσο καιρο...Με εκανε spawn κοντα σε ενα σπιτι και βρεθηκα να παιζω μπουνιες με 3-4 ζομπι. Πιστευω οτι το επομενο πραγμα που πρεπει να διορθωθει ειναι το ghostabillity (τι εγραψα τωρα..) των zombies αφου και τη πορτα να κλεισω, και σε σκαλα να ανεβω αυτα περνανε οποτε και οπου θελουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Άφησα ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο Prison Building στο Green Mountain σε κάποιον SE Hardcore experimental server, μαζί με λίγες προμήθειες. Όποιος το βρεί να ξέρει ότι είμαι καλά και το ξεπέρασα. Λίγο RP πάντα είναι καλό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Η εμβέλεια του text chat είναι μικρότερη από το voip, επίσης το "-winxp" crash το game άμα κανεις alt-tab true, αλλα 10 fps είναι 10 fps. δυστυχώς εμένα μου κάνει crash δεν μου ανοίγει το game.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα