Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι με τόσα zombie και loot spawns είναι δύσκολο να αντέξουν οι servers πάνω από κάποιο αριθμό παικτών. Κάπου διάβαζα, αν θυμάμαι καλά, ότι σε εντελώς άδειο server, χωρίς loot/player spawns κατάφεραν να χωρέσουν 1.000 zombie... και πάλι όμως, μάλλον απίθανο να δούμε περισσότερους από 100 παίκτες, ακόμα και στο ολοκληρωμένο παιχνίδι.

edit: το βρήκα!

More Zombies

Target delivery: Ongoing

We absolutely plan to have more zombies. To cope with the current total dynamic entity count of over 10000 we have had to make a great deal of optimizations. If loot is completely removed, we can easily run 4000 zombies in our debug builds. In the new year we will be optimizing the way we handle dynamic objects (such as loot) a great deal more which should give us significant savings - but the change was considered too risky to be done prior to alpha launch. If we had problems, we would have delayed the project further by months.

Αν δηλαδή καταλαβαίνω καλά, μιλάμε για ένα όριο δέκα χιλιάδων entities, δηλαδή loot, zombies και παίκτες; Αν ισχύει αυτό και στηθεί όπως το θέλουν, ίσως το όριο των παικτών ανά server ανέβει αρκετά. Σε περσινή του συνέντευξη ο Rocket είχε δηλώσει το εξής για το standalone:

What is the max player count per server?

There is no limit really, well it's only limited by the server bandwidth and map size. I think Chernarus will start to struggle with more then 150 players but that's just me. If we put in underground structures later on we can expand that greatly. I think it's more going to be design limited but you are always going to get that one crazy server. We are aiming for 150 players though. I think latency will also become an issue but more then 150 players and Chernarus just gets too full, we did have a 150-250 mod server once - that didn't work out to well but things are a lot more optimized now. We are probably going to need to add more testers actually to find out.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1
  • Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα το παιχνιδι θα παιζεται σε πολλους σερβερς των 32 ατομων και οχι σε λιγους των 1000+ ???

Τι νοημα εχει αυτο σε τετοιου ειδους παιχνιδι?

Πλίζ ντου σάμ ρίσερτς! Θένκ γιού! :P

Και ναι το όριο θα ανέβει αρκετά, ακόμα περισσότερο όταν μεγαλώσουν και το χάρτη κ'άλλο. Περίπου δηλαδή 100 ανά σέρβερ το πολύ. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα γεμίσει υπερβολικά το map. 

mdr21 1k άτομα ανά σέρβερ θα ήτανε υπερβολικά πολλά ακόμα και άν φτιάχνανε όλο αυτό το μαπ.

Chernarus_whole.gif

Πλίζ Ρόκετ πλίζ!

Είναι survival και όχι MMO με την τετριμένη έννοια της λέξης. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως ετοιμαστείτε ψυχολογικά κ οπλιστείτε με μπόλικη υπομονή γιατί έχω ήδη συναντήσει άτομα με hacks όπως wh teleport.Επίσης πολλα kill on sight.Με τα ίδια μου τα μάτια έχω δει μόνο το wh.Επίσης το άλλο που έπαθα κ αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.Υπάρχει glitch που ο αλλος σκύβει στον τοιχό κ σε βλέπει κ αν θέλει σε πυροβολεί.Έχω δει κ άλλα στο youtube που δεν θα τα αναφέρω.Απλά τα λέω αυτά τι μειονεκτήματα έχει που είναι άλφα για κάποιον που θέλει να το πάρει το game κατα τα άλλα αν βρεις καλή παρέα πιστευώ θα αποζημιώσει όποιον το αγόρασε η θέλει να το αγοράσει.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν ανεξάρτητος σε τι στάδιο είναι ένα game, εδώ έχουν περάσει δεκαετίες και ακόμα μπορείς να glitch στο CS :P κανένα game ποτε δεν θα μπορέσει να εξαλείψει το cheating γιατί πολύ απλά έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Παρόλα αυτά μονο σε αυτό το game έχω δει "hackers" να βοηθάνε παρα να "τρολλαρουν".

• Like 1
Δημοσ.

Ο χάρτης υπάρχει στη πραγματικότητα; μπερδεύτηκα λίγο. Chernogorsk πάντως υπάρχει τελικά.

Ο χάρτης είναι εμπνευσμένος από την περιοχή στην Τσεχία που μεγάλωσε ο map designer. 

Και ναι cheaters και glitchers πάντα θα υπάρχουνε. Τα issues που ποστάρεις icenex είναι πολύ minor (εκτός του hacking) και θα διορθωθούν παράλληλα με τα υπόλοιπα. Και ας μήν ξεκινήσουμε την συζήτησε περί KoS. ;)

Δημοσ.

Ο χάρτης είναι εμπνευσμένος από την περιοχή στην Τσεχία που μεγάλωσε ο map designer. 

Και ναι cheaters και glitchers πάντα θα υπάρχουνε. Τα issues που ποστάρεις icenex είναι πολύ minor (εκτός του hacking) και θα διορθωθούν παράλληλα με τα υπόλοιπα. Και ας μήν ξεκινήσουμε την συζήτησε περί KoS. ;)

ναι δεν την αντιλεγω για αυτό αναφέρω οτι ειναι άλφα κ όντως κατι άλλα κουλά τα φτιάξανε με τα update απλά ανάφερα τι πρέπει να περιμένει ενας υποψηφιος αγοραστής.κ τελικά άδικα αναλώνομαι σε αυτην την κουβέντα γιατί οπως ανάφερε κ το άλλο παιδί σε προηγούμενο ποστ αυτά είναι μέσα σε όλα τα games και δεν προκειται να αλλάξει όσο και να το συζητάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω assasinotetios για την απαντηση σου.

Προσωπικα και τα 100ατομα μου φαινονται λιγα για το κονσεπτ του παιχνιδιου και ας μην ειναι ΜΜΟ.

Απορια: οταν κανεις log off ο χαρακτηρας σου τι θα γινεται?

O νανος

του νανου

τον νανο

ω νανε

Το σωστο ειναι "εινΑΙ" και οχι "εινε".

Δημοσ.

Σε ευχαριστω assasinotetios για την απαντηση σου.

Προσωπικα και τα 100ατομα μου φαινονται λιγα για το κονσεπτ του παιχνιδιου και ας μην ειναι ΜΜΟ.

Απορια: οταν κανεις log off ο χαρακτηρας σου τι θα γινεται?

Γενικά συμφωνώ με το timeout, όχι όμως με το γεγονός ότι ο παίκτης μένει in-game έστω και για 30 δευτερόλεπτα αφού βγεις... που ξέρω εγώ δηλαδή ότι ο random που συνάντησα στο παιχνίδι και παίξαμε λίγο μαζί δεν θα ορμήξει να μου πάρει ό,τι έχω αφού βγω;

<_< Κακός σου φαίνεται..παίξε και τα λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

Τι στo διαολο εχουν κανει στο παιχνιδι?? Μπηκα το Σαββατο να παιξω λιγο με εναν φιλο μου και επαιζε με 30fps.. και δεν ηταν 30 στην πραγματικοτητα, ηταν 5 fps !!!! Mε την μια quit προφανως! Very dissapointed :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...