Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντι για μικρόφωνο μπορείς και να γραφεις κιόλας; πατώντας το /; και ποιος το διαβαζει; όλοι ή μόνο αυτος που είναι κοντά σου;

και επίσης, όταν σε λέει unconscious υπάρχει περίπτωση να ξαναζωντανεψεις;

Δημοσ.

Αντι για μικρόφωνο μπορείς και να γραφεις κιόλας; πατώντας το /; και ποιος το διαβαζει; όλοι ή μόνο αυτος που είναι κοντά σου;

και επίσης, όταν σε λέει unconscious υπάρχει περίπτωση να ξαναζωντανεψεις;

Ναι μπορείς να γράφεις με το /. Το βλέπουν μόνο όσοι βρίσκονται στην εμβέλεια του voice chat. Global chat δεν υπάρχει.

Και ναι μπορείς να ανακτήσεις τις αισθήσεις σου. Εγώ πριν καιρό είχα ξυπνήσει μετά από 2 ώρες.... :P

Δημοσ.

Ειπα να μπω μετα απο καμποσο καιρο...Με εκανε spawn κοντα σε ενα σπιτι και βρεθηκα να παιζω μπουνιες με 3-4 ζομπι. Πιστευω οτι το επομενο πραγμα που πρεπει να διορθωθει ειναι το ghostabillity (τι εγραψα τωρα..) των zombies αφου και τη πορτα να κλεισω, και σε σκαλα να ανεβω αυτα περνανε οποτε και οπου θελουν...

• Like 1
Δημοσ.

Άφησα ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο Prison Building στο Green Mountain σε κάποιον SE Hardcore experimental server, μαζί με λίγες προμήθειες.

Όποιος το βρεί να ξέρει ότι είμαι καλά και το ξεπέρασα. ;)

92GdNsk.jpg

Λίγο RP πάντα είναι καλό.

• Like 6
Δημοσ.

Η εμβέλεια του text chat είναι μικρότερη από το voip, επίσης το "-winxp" crash το game άμα κανεις alt-tab true, αλλα 10 fps είναι 10 fps. :)

δυστυχώς εμένα μου κάνει crash δεν μου ανοίγει το game.. 

• Like 1
Δημοσ.

Η επική στιγμή που μαζί με έναν συμπαίκτη ρίχνουμε δυο bandits στην Elektro... απολογισμός σπασμένα πόδια και οι δύο. Και πάνω που είχαμε καλυφθεί σε κάτι δέντρα και σκεφτόμασταν να καλέσουμε medic στα dayzforums για να μας φέρει splints ή μορφίνη, οι bandits επιστρέφουν... με το που κάνουν loot τους εαυτούς τους πάρ'τους πάλι κάτω. Σπασμένα πόδια και μαλακίες...

ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

• Like 4
Δημοσ.

με τα τελευταία updates έχουν εξαφανιστεί τα m4 και οι γεμιστήρες για fnx ή απλά σε μένα δε έχει τύχει να βρώ; ειδικά γεμιστήρες έχω πολλές μέρες να πετύχω..

Δημοσ.

rizla7 μάλλον εισαι άτυχος γιατι εγω εχθές και m4 βρήκα και 2 sks και πολλες γεμιστήρες και μάλιστα και 2 60νταρες για m4 :P έδωσα και ενα m4 μια χαρά.

γενικά μετα το patch έφτιαξε το frame lag αλλα και πάλι οταν παω σε μια μεγάλη πόλη πέφτω στα 25 με 30 frames :( το cpu μου είναι AMD 8320 και η κάρτα γραφικών nvidia geforce gtx 760 palit.

ΥΣ: εχω κανει αρκετες τροποποιησεις και χαμηλα αρκετα ωστε να δω διάφορα εαν παω σε μια πεδιάδα ειμαι σταθερός στα 60 frames.

Δημοσ.

γεμιστήρες για fnx λέω..για όλα τα άλλα βρίσκω άπειρους κάθε φορά όπως και όπλα/σφαίρες γενικότερα..πραγματικά πάνε πολλές μέρες από την τελευταία φορά που βρήκα γεμιστήρα για fnx...

για το m4 τώρα...απλά μου φάνηκε παράξενο μετά από πέρασμα από τουλάχιστον 5-6 στρατιωτικές βάσεις/airports κτλ(βάλε πόσα κτήρια έχει το καθένα) να μην πετύχω κανένα m4...και όλα αυτά σε διαφορετικά respawns και μέρες..

στη cherno και στα γύρω μέρη εχω πάει ελάχιστες φορές συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέρη λόγω των frames.. :-) ...καλά στη chapaevsk δε μπορώ να περπατήσω σχεδόν.. και έχω αρχίσει να βαριεμαι τον υπόλοιπο χάρτη :mellow:

Δημοσ.

Άσχετο καμία clan η κάτι τέτοιο παίζει να φτιάξουμε να υπάρχει λαός να κάνουμε τζερτζελέ.Αν έχετε φτιάξει κάτι count me in :P

Δημοσ.

Άσχετο καμία clan η κάτι τέτοιο παίζει να φτιάξουμε να υπάρχει λαός να κάνουμε τζερτζελέ.Αν έχετε φτιάξει κάτι count me in :P

grof.gr

οι περισσότεροι από μας παίζουμε το mod,αλλά τα νέα μας μέλη παίζουν SA..

Δημοσ.

Να ρωτησω, εσεις σε τι settings το παιζεται το παιχνιδι? Εγω που εχω την 770 και το βαζω στο high, στα δαση κτλ που εχει πολλα δενδρα, εχει 35 frames.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...