Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^Για τα πτωματα εχουν πει οτι υπαρχει dead line 10' πριν εξαφανιστουν σαν προσωρινο μετρο ωστε να μειωσουν το desync στους server. Βεβαια χθες ειπαν οτι εκαναν μεγαλο optimization στους servers οποτε θα δουμε αρκετα περισσοτερα zombie (τα οποια θα κανουν respawn) και server με 50 ατομα (εχουν σκοπο να τους φτασουν στους 120 παιχτες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

^Για τα πτωματα εχουν πει οτι υπαρχει dead line 10' πριν εξαφανιστουν σαν προσωρινο μετρο ωστε να μειωσουν το desync στους server. Βεβαια χθες ειπαν οτι εκαναν μεγαλο optimization στους servers οποτε θα δουμε αρκετα περισσοτερα zombie (τα οποια θα κανουν respawn) και server με 50 ατομα (εχουν σκοπο να τους φτασουν στους 120 παιχτες)

και άμα μπορεί να παίξει κανείς από ελλάδα ή γενικότερα με 120 παίχτες,loot,ένα σορό ζόμπι και αμάξια-ελικόπτερα πιο μετά,να μου τρυπήσετε την μύτη :P  ..Ο σερβερ θα πρέπει να κάνει restart κάθε 1 ώρα :P.

Εδώ καλά καλά οι πιο πολλοί φοβούντε να παίξουν σε σερβερ με πάνω από 10 άτομα :P ποιά 120 λέμε..

• Like 1

εχθες πηγα electro και βρήκα ενα κτίριο και καμπεροθικα στην οροφή, ξέρεις υπομονή ζοομ με το m4(έπινα και καφε άνετος ειμουν) ως που βλεπω εναν να περνάει τον παρακολουθώ 10/15 λεπτα εχει σκοτώσει 3/4 zombie μεχρι που ανεβαίνει σε ενα κτίριο και τον εχω στον στοχο 2 σφαιρες και ψοφάει.. ελεγα να παω να το λοοταρω η οχι? μεχρι να το σκεφτώ έφυγε το loot :) μετα λεω εχει πλακα ας κάτσω λιγο ακομα βλέπω εναν πολυ μακριά χωρίς παντελόνι εριξα κοντά 5 σφαιρες τον βρήκα στην τελευταία ψόφος και αυτός.

anyway σε hardmode έπαιζα σε σερβερ 22 άτομα δεν ξερω αλλα γούσταρα που σκότωνα χωρίς λόγο αυτο με κάνει κακό ε? :)

Βασικά από την στιγμή που δεν υπάρχει πια combat log, όλα γίνονται ruined και εξαφανίζονται τα πτώματα, ναι σε κάνει τραγικό ότι KOS γιατί πια είναι τελείως χαζό. Προσπάθησε να κανεις hold up τι επομενη φορα. Εμείς πάλι μονο σε 40αρίδες παίζουμε γιατί για να βρείς κόσμο inland είναι πολύ δύσκολο ακόμα και σε 40αρίδες. Guys άμα δεν ψάχνεστε για interactions κακός παίζεται το game τώρα...δηλαδή τι κάνετε?! Βόλτες στα δάση?! :D

Βασικά από την στιγμή που δεν υπάρχει πια combat log, όλα γίνονται ruined και εξαφανίζονται τα πτώματα, ναι σε κάνει τραγικό ότι KOS γιατί πια είναι τελείως χαζό. Προσπάθησε να κανεις hold up τι επομενη φορα. Εμείς πάλι μονο σε 40αρίδες παίζουμε γιατί για να βρείς κόσμο inland είναι πολύ δύσκολο ακόμα και σε 40αρίδες. Guys άμα δεν ψάχνεστε για interactions κακός παίζεται το game τώρα...δηλαδή τι κάνετε?! Βόλτες στα δάση?! :D

hiking simulator 2014 :P

• Like 2

αμα παίζω μόνος μου οτι δω ειναι killing! αμα εχω παρέα ε ναι παίζω αλλιώς, οπως να δέσουμε τον παίκτη και να του παίρνουμε το loot μετα τον αφήνουμε η το σκοτώνουμε (η τον βοηθάμε) etc...

παντός μερικοι απλα παίζουνε το παιχνιδι ως golbin loot δηλαδη μονο να μαζεύουν αντικείμενα τους ενδιαφέρει ειναι ενα ειδος απολαυση :)

το sks μόνο το pu scope παίρνει ε; κρίμα το long range που βρήκα....

αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με 2 magnum, ενα fnx, το sks στην πλάτη και ενα m4 στα χέρια ...κινούμενο οπλουργείο B)

Όλα gameplays είναι i ll try not το judge :P προσωπικά δεν έχω πυροβολήσει άοπλο και πάντα άμα έχω την ευκαιρία επιτρέπω να παραδοθούν, χτες πάντως εκτέλεσα δυο server hoppers με τα πάντα pristine...τα πάντα όμως...όλα τα λεφτά που ένας προσπάθησε να combat log....αυτά παθαίνεις άμα δεν διαβάζεις τα release notes :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Combat log έχω κάνει δυο φορές... και τις δυο μόλις είχα κάνει spawn χωρίς όπλο και άρχισαν να προσγειώνονται σφαίρες γύρω μου.

Βέβαια στη δεύτερη παίζει να ήταν bug, αφού είχα στα χέρια τσεκούρι και η σφαίρα χτύπησε μπροστά μου σε τοίχο μόλις έκανα alt-tab μέσα στο παιχνίδι. Μου έχει ξανασυμβεί μετά από alt-tab να αρχίσω να βαράω αυτόματα με το M4, παίζει να ήταν αυτό. Δεν έκατσα να το φιλοσοφήσω όμως 

Γενικά συμφωνώ με το timeout, όχι όμως με το γεγονός ότι ο παίκτης μένει in-game έστω και για 30 δευτερόλεπτα αφού βγεις... που ξέρω εγώ δηλαδή ότι ο random που συνάντησα στο παιχνίδι και παίξαμε λίγο μαζί δεν θα ορμήξει να μου πάρει ό,τι έχω αφού βγω;

edit: τελικά στα δευτερόλεπτα που μένει in-game δεν μπορεί κάποιος να σε lootάρει, φαντάζομαι μόνο να σε σκοτώσει :D

Επεξ/σία από akpe

Αυτό είναι το θέμα dude...υπάρχουν 225 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι γελοίο να κανεις safe logout...επίσης με αγνωστους να παίζεις και να κανεις logout?! Από εκεί και πέρα ναι όπως είπε και ο Rocket, θες να κανεις logout?! Βρίσκεις δασος η σπιτάκι άκυρο και κανε...άμα σε βρει κάποιος μέσα σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα λάθος σου...από εκεί και πέρα ναι άμα υπήρχε timer cancel είναι σαν να κανεις ghosting combat logging.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...