Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα σας κάνω κ εγώ add γιατί όλος μόνο τριγυρνάω και βαρέθηκα. Είμαι πάνω πάνω σε ένα μικρό αεροδρόμιο φουλ από σφαίρες και όπλα και φαγητά. 1h4v3n01d34 είμαι.

Sent from Nokia 1100...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά είσαι στο βορειοανατολικό κοντά στην Krasnostav; Έχει όπλα εκεί; Τι έτρεχα ο μαλάκας μέχρι την Vybor κάθε φορά; :P added, θα αρχίσω να κατεβαίνω προς τα εκεί.

Μπείτε και εδώ: http://steamcommunity.com/groups/InsomniacsDayZ

Ψηθείτε να κανονίσουμε μια μέρα να βρεθούμε όλοι μαζί σε κάποια πόλη. Bandits not welcome.

Επεξ/σία από akpe

Εξαρτάται από τι σε έριξε...μπουνίδια, melee σηκώνεσαι 100% άμα σε κάνει κάποιος bandage αν αιμορραγείς αλλα παίζει να σηκωθείς και χωρίς να χρειαστείς bandage. Χωρίς αιμορραγία σηκώνεσαι 100%. Από σφαίρα μονο με επί-pen ή defib, όλα αυτά από εμπειρία.

Επίσης ξέχασα μπορείς να σηκώσεις κάποιον και με saline bag ή blood bag, δεν γίνετε πάντα όμως.

βασικά την πάτησα από κολλήματα του παιχνιδιού...ερχόταν ενα ζομπι προς τα εμένα, βγάζω τσεκούρι...και ξαφνικά δείχνει το ζομπι να τρέχει προς άλλη κατεύθυνση....κάνω ζοομ να δω τι γίνεται και ξαφνικά είναι διπλα μου και αιμοραγώ...το σκοτώνω..και μετά δε μπορώ να πάρω με τπτ το bandage που έχω στο σάκο.αρχίζει τα κλασικά..something else in your hand ...αχρωματοψία και πέφτω αναίσθητος..

το άφησα λίγο μπας και...αλλά από οτι κατάλαβα δύσκολα...μονο με αίμα από άλλον..

thanks για τις πληροφορίες πάντως..

Μπαίνω σε έναν server πριν λίγο και ενώ φόρτωνε, μου βγάζει κάτω ένα μήνυμα warning, blah blah, your character has been reset κ.λπ. O server έκλεισε, από τότε σε όσους προσπαθώ να μπω με βγάζει new spawn στην παραλία. Τι παίχτηκε;

Δεν έκανα hopping ώστε να το δικαιολογήσω έτσι, απλά βγήκα από έναν και μπήκα σε άλλον.

Ή μπορει να επεσες σε server που εχει προβλημα με το central hive και να σου εγραψε πανω απο τον παλιο σου χαρακτηρα οτι εισαι new spawn. Συμβαινουν αυτα ακομα alpha ειναι

Τι εγινε ρε παιδια και μου βγαζει μονο(καμμια 15αρια)experimental/testing servers?Δεν εχω κανει συνδρομη για καμμια beta version ουτε εχω πειραξει τπτ στα filters(εκτος απο το max ping).

Ξερει κανεις τι παιζει?

Έχουμε τη νέα έκδοση; Δεν πρόσεξα καμία αλλαγή στο login/out, από την άλλη δεν δοκίμασα να κάνω server hopping :P

Περιμένουμε τα πρώτα σχόλια για το SKS :D

Άψογο και λίγο OP, ευτυχώς δεν παίρνει πια long range διόπτρα. Γενικά όλα good εκτος από "stuffed" κάτι παίζει...και ότι τα πτώματα εξαφανίζονται πιο γρήγορα και από το άγαλμα της ελευθερίας αλά Copperfield.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...