Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου.

Απάντησες ακριβώς αυτό που ήθελα να μάθω,ανησυχούσα απλά γιατί δεν έχω παίξει Arma 3 ακόμη αλλά σχεδόν με έπεισες για το Dayz.Σε κάθε περίπτωση αν κατάλαβα καλά λες ότι λόγο του ότι είναι Standalone είναι όλα επιλύσιμα έτσι; Δεν έχει βασιστεί πάνω σε κάποια engine με παρόμοιους περιορισμόυς όπως το Mod ;

Κάτι ακόμη αξίζει η αγόρα του σε αυτό το στάδιο για 24 ευρώ από το steam; Παίζει κανένας πιο οικονομικός τρόπος;

Ναι βασικα η μηχανη του standalone ειναι κατι μεταξυ arma2 & 3, δεν θυμαμαι πως την λενε και την φτιαξαν απο την αρχη πιο πολυ για να σταματησουν το hacking/scripting που εχουν τα arma 2 & 3 και το dayz mod. 

Για μενα αξιζει, απο τοτε που επαιξα το mod, το ερωτευτηκα :) Tοσο γελιο, αγωνια, role playing δεν εχω ξαναδει σε game.

Παντως αν δεν βιαζεσαι, περιμενε κανα μηνα να μπουν 2-3 update. Να μπουν full τα zombies, να κανει respawn το loot και να σταματησουν το server hopping και combat log.

Οσο ειναι ακομα alpha (που θα ειναι για αρκετους μηνες ακομα) θα κοστιζει 24€, μετα θα ανεβει η τιμη στην beta & release.

Δες εδω τι θα φτιαξουν στα επομενα update http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/156129-confirmed-upcoming-features-for-dayz/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι βασικα η μηχανη του standalone ειναι κατι μεταξυ arma2 & 3, δεν θυμαμαι πως την λενε και την φτιαξαν απο την αρχη πιο πολυ για να σταματησουν το hacking/scripting που εχουν τα arma 2 & 3 και το dayz mod. 

Για μενα αξιζει, απο τοτε που επαιξα το mod, το ερωτευτηκα :) Tοσο γελιο, αγωνια, role playing δεν εχω ξαναδει σε game.

Παντως αν δεν βιαζεσαι, περιμενε κανα μηνα να μπουν 2-3 update. Να μπουν full τα zombies, να κανει respawn το loot και να σταματησουν το server hopping και combat log.

Οσο ειναι ακομα alpha (που θα ειναι για αρκετους μηνες ακομα) θα κοστιζει 24€, μετα θα ανεβει η τιμη στην beta & release.

Δες εδω τι θα φτιαξουν στα επομενα update http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/156129-confirmed-upcoming-features-for-dayz/

Θα το έχω στο νου μου.Άμα παίξει καμία προσφορά στο steam θα το τσιμπήσω..

Ευχαριστώ για την βοήθεια..

Alpha έκδοση πάντως και υπάρχει κίνηση γύρω από το παιχνίδι από οτι έχω καταλάβει.

και το mod σε alpha είναι..το ίδιο πράγμα,τα ίδια bugs..

Αλλά έχει πολύ κίνηση γενικότερα,ίσως λίγο παραπάνω τώρα με το SA μιας και το πήρανε άτομα που δεν είχα πιάσει το dayz παλιότερα.

Δεν είναι για solo το game, βρείτε φίλους κάντε ένα squad και τότε λέει, απλά χωρίς κανένα objective το game μετά από λίγο καταντάει βαρετό imho. Καλά για το ελεεινά zombie που περνάνε από κτίρια δεν θα το σχολιάσω καν. Τουλάχιστον είναι φτηνό atm.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...