akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ με τον {TDi}Dj2k..infc, προσωπικά πάντα (χωρίς να καταδικάζω απαραίτητα κάτι) προτιμώ να με φάνε παρά να ρίξω KOS από φόβο. Περιέργως, σε όσους «pvp» server έχω μπει, πάντα με έχουν φάει άοπλο λίγα λεπτά αφού μπω Elektro. Χτές βράδυ που μπήκα σε κανονικό πέτυχα στον πυροσβεστικό σταθμό δυο γερμανούς με mosin στην πλάτη και εξαρτήσεις και ήμουν έτοιμος να τους πλευροκοπήσω με τσεκούρι... τελικά γίναμε φιλαράκια και φτάσαμε μέχρι Vybor. Έκανα και το πρώτο μου zombie kill με mosin Άσχετο, αλλά το respawn λαμβάνει υπόψιν του το σημείο που σκοτώνεσαι; Για παράδειγμα, αν ψοφήσεις σε κάποια πόλη στα βόρεια πάλι γίνεσαι respawn στην παραλία, ή μπορεί να σε βάλει πιο κοντά στο σημείο που ήσουν πριν; 1
Caiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο, αλλά το respawn λαμβάνει υπόψιν του το σημείο που σκοτώνεσαι; Για παράδειγμα, αν ψοφήσεις σε κάποια πόλη στα βόρεια πάλι γίνεσαι respawn στην παραλία, ή μπορεί να σε βάλει πιο κοντά στο σημείο που ήσουν πριν; Οχι προς το παρων μονο στην παραλια βγαινεις. Υπαρχουν 4 σημεια spawn (Berezino, Elektro, Solnichniy, Kamyshovo). Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα εχει σχεση σε ποιον server εισαι 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Έχει και σπάνιο spawn Νόβι ή Στάρι, akpe ούτε εγώ καταδικάζω κάποιος θέλει και γουστάρει να είναι bandit, no problemo αρκεί να το κάνει σωστά, όσο για τα KOS μου έγιναν αυτόματα dude αντανακλαστικά τελείως, ξες πόσες φορες με πυροβόλησαν αφού έδωσα σε άγνωστο όπλο?! Πολλές τώρα δίνω χωριστά όπλο και σφαίρες και δεν τους αφήνω να το γεμίσουν όσο είμαι κοντά. Παθαίνεις και μαθαίνεις 1
akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό ακριβώς Άλλωστε αν δεν υπήρχαν bandits δεν θα υπήρχαν και heroes και το παιχνίδι θα έχανε κάποια από την αίγλη του imho. Και εγώ μια φορά έδωσα άδειο όπλο και του είπα που θα αφήσω τις σφαίρες. Πάντως inland το παιχνίδι είναι σχετικά άδειο από παίκτες ακόμα και σε γεμάτους server, εξερευνήσαμε τώρα Vybor, Stary Sobor και τη βάση ανάμεσά τους και δεν βρήκαμε κανέναν. Γαμώτο έπρεπε να ανέβω στο αεροδρόμιο αλλά δεν είχα χρόνο Γενικώς να περιμένω στο αεροδρόμιο της Vybor να έχει λιγότερο κόσμο από αυτό της Balota λόγω τοποθεσίας, σωστά; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Όταν γίνουν random τα spawn the είναι διαφορετικά, προς στιγμή πάει έτσι:Παραλια: Πολλές πιθανότητες να βρείς κόσμο, εκεί πας άμα θες να βοηθήσεις η να counter sniper κος bandits. Επίσης μπορείς να τις φας και να ξυπνήσεις γυμνός.Electro: Αρκετές πιθανότητες να βρείς κάποιον αλλα συνήθως όχι για καλο. Mixed κόσμος αφου είναι και spawn.Αεροδρόμια: Μέτριες πιθανότητες και όσο ανεβαίνεις λιγότερες αλλα εκεί πας μονο με όπλο γιατί είναι deathmatch.Στρατόπεδα: Λίγες πιθανότητες και συνήθως εκεί κάνουν server hop αφού θεωρείτε το ασφαλέστερο στρατιωτικό spot.Χωρια: Ελάχιστες πιθανότητες γενικά αλλα άμα είναι κάποιος εκεί θα το βρείς στην βρύση Δασοί: Μηδαμινές μάλλον κάποιος κόβει δρόμο η χάθηκε Σε full server όλα αυτά εννοείτε, και επειδή είπες για Μπαλότα τώρα νομίζω το βόρειο ανατολικό αεροδρόμιο έχει τον πιο πολύ κόσμο. p.s. Φυσικά ποτε δεν μπορείς να ξέρεις έτσι...έχω πετύχει sniper στο πουθενά ανάμεσα στο Vybor και το Military base. 1
rizla7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παίδες, η αχρωματοψία πόση ώρα κάνει να φύγει με φαγητό, νερο κτλ; επανέρχεται έτσι ή θέλει μόνο αίμα;
nickthegreek22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγώ παιδιά το αγόρασα και απλά περιφέρομαι δεν ξέρω που να πάω.. όπλο δεν έχω βρει μέχρι στιγμής...έχω ψιλοξενερωσει αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος θα ήταν καλά...πιστεύω πρέπει να βάλουν ένα map να δεις που βρίσκεσαι τουλάχιστον..βάζω το map από το internet αλλα δεν ξέρω πως λέγονται οι περιοχές μονο αν δω την ταμπέλα που γραφει την πολη θα καταλάβω που είμαι..και στο map δειχνει ότι έχει loot weapons και δεν βρίσκω tpt..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Προσπαθησε να πας στην elektro ,εκει εχει πραμα αρκετο.Το map λεει οτι απλα τι κανουν spawn εκει,μπορει να σου βγαλει με m4 ,μπορει να μην σου βγαλει και τιποτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 πα ίδες, η αχρωματοψία πόση ώρα κάνει να φύγει με φαγητό, νερο κτλ; επανέρχεται έτσι ή θέλει μόνο αίμα; Ανάλογος ποσο άσπρος. Από 1 λεπτό μέχρι 20 χοντρικά. εγώ παιδιά το αγόρασα και απλά περιφέρομαι δεν ξέρω που να πάω.. όπλο δεν έχω βρει μέχρι στιγμής...έχω ψιλοξενερωσει αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος θα ήταν καλά...πιστεύω πρέπει να βάλουν ένα map να δεις που βρίσκεσαι τουλάχιστον..βάζω το map από το internet αλλα δεν ξέρω πως λέγονται οι περιοχές μονο αν δω την ταμπέλα που γραφει την πολη θα καταλάβω που είμαι..και στο map δειχνει ότι έχει loot weapons και δεν βρίσκω tpt.. Dude δεν είναι bf ούτε cod, είναι ότι πιο hardcore survival υπάρχει και πάλι θα μπορούσε και παραπάνω. Έτσι πάει, βάλε στο steam browser τον χαρτί και σιγά σιγά μαθαίνεις, μου πήρε μια βδομάδα να βγάλω άκρη και ήμουν και με παρέα, ωραία είναι και να χάνεσαι και τυχερός που είσαι έλληνας και ξες να διαβάζεις ρωσικα/τσεχικα η ότι είναι Και στην τελική αυτό που ζεις τώρα δεν θα το ξαναζήσεις, σε μια βδομάδα θα ξες που είναι τα πάντα ειδικά με την βλακεία αυτή του DayZDB που λέει το loot spawn, εγώ πάντως τα έχω όλα κλειστά εκτος από το όνομα τον πόλεων και το νερό. 1
akpe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά θα πρότεινα να αποφύγεις την Elektro, εκτός αν είσαι μόνος σου στον server ή αν παίζεις σε PvE (λέμε τώρα) server. Στη Berenzino στα ανατολικά, σε ένα κτίριο κοντά στο εργοστάσιο (or something) κάνει spawn ένα M4A1. Από εκεί και πέρα όσο είσαι στην παραλία φροντίζεις να βρεις καμιά κονσέρβα, κανένα μπουκαλάκι νερό, δυο-τρεις μπλούζες για να φτιάξεις επιδέσμους ή, ακόμα καλύτερα, κανονικούς επιδέσμους, ένα backpack με αρκετές θέσεις για να πάρεις νερό και φαϊ μαζί σου και στη χειρότερη ένα splitting axe. Το fire axe είναι μακράν καλύτερο και σκοτώνεις ζόμπι με ένα hit. Μόλις τα βρεις αυτά φεύγεις από την παραλία ASAP. Επίσης, αφού ακόμα δεν παίζεις με άλλους, προτίμησε servers με ώρα μεταξύ 10:00 και 15:00 και με λίγους παίκτες ώστε να μειωθούν έστω και ελάχιστα οι πιθανότητες να σε φάνε, Πες μας το όνομα σου στο steam να σε κάνουμε add! 1
alexhs gk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Θα παίξουμε τίποτα όλοι μαζί οι 2-3? Είμαι μέσα αυτή τη στιγμη. Name : alexhsgk add me.
rizla7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ανάλογος ποσο άσπρος. Από 1 λεπτό μέχρι 20 χοντρικά. παίζει να έπαιζα και 2 μέρες έτσι...έτρωγα καλά, έπινα νερο κτλ και δε γίνοταν τίποατα.. απλά καλυτέρεψε λίγο...τελικά μπήκα σε ένα σπίτι και άραξα για 10-15 λεπτά κάτω και τώρα είναι οκ.. Θα παίξουμε τίποτα όλοι μαζί οι 2-3? Είμαι μέσα αυτή τη στιγμη. Name : alexhsgk add me. σε έκανα add... simpleman
akpe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι έπαθα το εξής... ήμουν sick χτες στο αεροδρόμιο, μάλλον από το πολύ φαί και νερό. Με βάρεσαν ζόμπια και έφαγα όσο μπορούσα για να αναπληρώσω αίμα. Από τότε λοιπόν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με sprint και σε περίπου δυο ώρες παιχνιδιού δεν έχω διψάσει ή πεινάσει ξανά... bug?
ambrogms Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 airstrip balota και sick τι αλλο θελετε? αχαχαχα
nickthegreek22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ ρε παιδιά για τις πληροφορίες...δεν περίμενα να είναι cod ούτε bf προς θεού είχα διαβάσει κάποια πράγματα και είχα δει και video νόμιζα θα ήταν λίγο πιο εύκολο σε θέμα προσανατολισμού...αλλα όλα μια συνήθεια είναι όμως...στο steam λέγομαι MaziTaFagame (με τον Βενιζέλο πρώτη μούρη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα