akpe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Επιτέλους μετά από ώρες βρήκα έμπειρους παίκτες και όχι νουμπάδες που ρίχνουν KOS (σε PvE server, γι'αυτό γκρινιάζω). Μας τη βάρεσε να πάμε Cherno και από εκεί αεροδρόμιο και τελικά ψόφησα από την πείνα ανάμεσα στην Prigorodki και στην Cherno... SO. FUCKING. CLOSE. Κάνω respawn ελπίζοντας να με βγάλει τουλάχιστον κάπου κοντά στην Elektro, χα! Βόρεια της Solnichniy και δεν σε χάλασε, ψάρακα! Εν τω μεταξύ ο server που παίζαμε είχε μόλις 15 άτομα μέσα, αλλά όλα τα spawns που ψάξαμε Elektro και πιο δυτικά ήταν άδεια... τι σκατά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 εγώ μόνο μια φορά έχω πέσει σε νορμαλ παιχτες με οπλισμό κτλ... την ώρα που επίνα νερο από ένα πηγάδι, μου λενε..πιες και φύγε,δε θα σου κάνουμε τίποτα...σχεδόν όλες τις άλλες φορές, δε προλαβαίνω να μιλήσω και χωρίς να πουν τπτ αρχίζουν το πιστολιδι.. στο τελευταίο παιχνίδι...δεν βρίσκω απολύτως τίποτα στη βάση κοντά στη balota..και ανεβαίνοντας προς το αεροδρόμιο με πετυχαίνουν δυο...ούτε το κουμπί δε πρόλαβα να πατήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη θελω να παιξω ενα συγχρονο παιχνιδι,σκεφτομαι να δοκιμασω το DayZ,οποτε το χτυπαω απο το steam?Και επειδη εχω ορισμενες αποριες για να μην το αγορασω αδικα... 1)Αμα πεθανω ξεκιναω απο την αρχη(εννοω χανω ολα τα αντικειμενα μου κτλ) 2)Ποσο κοσμο εχει περιπου ενας server?Υπαρχει καποιος server που να εχει αχανες εκτασεις και πολλους παικτες?(Στυλ lineage,wow κτλ) 3)Τα ζομπι πεθαινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 1) Ναι δυστυχως ξεκινάς από την αρχή. (Μπορεί να είναι και η γοητεία του παιχνιδιόυ αυτή, ξές οτι δεν πρέπει να πεθάνεις) 2) Ενας server παίρνει max 40 άτομα, έχει servers που έχουν 2 ατομα εχει και αλλους που εκει 30, διαλέγεις και παίρνεις. Ο χάρτης είναι ο ιδιος σε όλους τους server, τώρα εάν στο μέλλον προσθέσουν και άλλους ( στυλ Arma) δεν ξέρω. 3) Πεθαίνουν αλλά μπορεί να σε σκοτώσουν κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 1)ναι 2)υπάρχουν 30αριδες και 40άριδες servers. Όλοι οι server έχουν 1 χάρτη, τον κόσμο του chernarus. http://dayzdb.com/map/chernarusplus Είναι πολύ μεγάλος, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει άλλο μέσο μετακίνησης εκτός του πεζό 2. 3)φυσικά. είναι λίγα ακόμα όμως, και δεν αποτελούν ιδιαίτερο challenge. Το χτυπάς από το steam. Δες κανά βίντεο γενικά στο youtube να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, και μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι είναι σε alpha. Αν είσαι οκ με όλα αυτά, προχωράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη θελω να παιξω ενα συγχρονο παιχνιδι,σκεφτομαι να δοκιμασω το DayZ,οποτε το χτυπαω απο το steam?Και επειδη εχω ορισμενες αποριες για να μην το αγορασω αδικα... 1)Αμα πεθανω ξεκιναω απο την αρχη(εννοω χανω ολα τα αντικειμενα μου κτλ) 2)Ποσο κοσμο εχει περιπου ενας server?Υπαρχει καποιος server που να εχει αχανες εκτασεις και πολλους παικτες?(Στυλ lineage,wow κτλ) 3)Τα ζομπι πεθαινουν? καλησπέρα εαν πεθάνεις χάνεις ολα τα items σου, βεβαία καποια στιγμη στο μελλον θα μπορούμε να εχουμε καταφύγιο και θα μπορείς να βαλεις κάποια items *αλλα μην το υπολογίζεις γιατι μπορει και να μην ισχύει* . το max ειναι 40 τώρα σε κάθε Server παντος φημολογείται οτι στο μέλλον θα ειναι παραπάνω απο 60+ παικτες. ναι τα ζομπι πεθαίνουν αλλα ειναι λιγα επειδή το game ειναι ακόμα early access οπως και τα loot σε καθε patch βάζουν και κατι. το dayz ειναι ενα survival game που θελεί υπομονή, είναι σχετικά αργό (όταν θα βάλουνε τα οχήματα πιστεύω οτι θα ειναι και πιο γρήγορο) αλλα δεν ειναι του style οπως wow δηλαδη δεν μαζευονται 100 ατομα και βλεπεις pvp. ΥΣ: Στο σύνολο ολα τα survival games οταν πεθαίνεις χάνεις τα items σου οπως το rust/nether/dayz/Infestation Survivor Stories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πάντως πρέπει να φτιάξουν επειγόντως το πως κινούνται τα ζομπι μέσα στα κτήρια και στα σπιτια..δε γίνεται να "ανεβαίνει" σε ένα σπίτι στον 1ο από το πάτωμα όπως να ναι και να σε πετάει κιολας μέσα από τον τοίχο έξω από το σπίτι... καλό θα ήταν όταν κλείνεις τις πόρτες να μη μπορούν να μπουν μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το ξερουν αυτο το glitch και εχουν πει οτι ειναι σε διαδικασια να το φτιαξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Είναι κανείς κοντά στη Vybor, κατά προτίμηση με οπλισμό ή/και squad; Αύριο βραδάκι λέω να ξεσκίσω στο loot την βάση και το αεροδρόμιο, who's game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Να πω κάτι που μας έτυχε κανά 4ήμερο πριν: Είμαστε full ντυμένοι κάπου μετά το Berezino, σε κάτι χωράφια με τελικό προορισμό Elektro. Σε κάποια φάση, ως τρελά κομμάντα που είμαστε όπως έχω ξαναπεί, σταματάμε για τσίσα να δούμε χάρτη σε ένα θάμνο, χωρίς να τσεκάρουμε γενικά τι παίζει στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι όπως γυρνάω για να κρυφτώ, βλέπω πίσω μου έναν με μπερέ (από το μπερεζίνο θα ήρθε αχακαλοε), Μ4, γυαλικό rayban και γενικά ένας ωραίος τύπος. Στεκόταν με το χέρι να χαιρετάει και μας κοίταζε, ποιος ξέρει πόση ώρα. Δεν θέλω να ξέρω τι σκεφτόταν για εμάς. Ενιγουέιναπούμε, του λέμε friendly κλπ, δεν τραβάει όπλο. Που πάτε μας ρωτάει, ψιλοκουβεντούλα χωρίς λόγο. Όλη την ώρα τον σημαδεύω στο κεφάλι με το Mosin μου, και κάτι μου λέει να τον φάω λάχανο. Η φιλική διάθεση του φίλου μου με αποτρέπει. Ακούμε πυροβολισμό προς εμάς. Αμέσως τρέχω πίσω από τον θάμνο, προσπαθώ να δω αν πυροβόλησε ο τύπος, ο φίλος μου τρέχει μέσα-έξω από το θάμνο προσπαθώντας να δει από που έρχεται, μιας και αυτός ήταν δίπλα στον τύπο και ξέρει ότι δεν πυροβόλησε εκείνος. "Πέθανα", μου λέει μετά από 10secs. Παρατηρώ ότι σε όλο αυτό το διάστημα της μανούρας, ο τύπος είναι ακίνητος. Μμμ... Μου λέει καπάκια ο μπερεζίνος "να από εκεί κάτω έρχεται ο πυροβολισμός, πάω να τον φάω" πηγαίνοντας αριστερά προς θάλασσα - ενώ ξεκάθαρα μας πυροβολούσαν από δεξιά μας, από το βουνό. Γυρίζω λοιπόν προς θάλασσα να δω τι εννοεί και βλέπω έναν άλλον στα 200μέτραασπουμε να χορεύει κάπως θέλοντας να μας μου τραβήξει την προσοχή, και το καταφέρνει πάνω στον πανικό. Έ, με το που γύρισα και τον είδα, νεκρός και εγώ. Με δεδομένο ότι όση ώρα πέφταν από δεξιά μας πυροβολισμοί ο τύπος έμεινε ατάραχος/ ακίνητος, προφανώς μας την στήσανε 3 άτομα και πολύ καλά μάλιστα. Ο πρώτος κουβέντα, ένας κρυμμένος καλά και ένας για αντιπερισπασμό. Μας άξιζε, μάθαμε κάτι νέο, και βγάλαμε πλάνο τι θα κάνουμε από 'δω και πέρα σε ανάλογες περιπτώσεις. δι εντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos p. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σίγουρα χρειάζεται ομάδα καλά συγχρονισμένη και με καλή διασπορά στο χώρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σίγουρα χρειάζεται ομάδα καλά συγχρονισμένη και με καλή διασπορά στο χώρο! Όσα περισσότερα άτομα τόσο πιο δύσκολο να συνεννοηθείς. Πολύ σωστά αυτά που λες αλλα σε αυτό το game ο θάνατος είναι κάτι που το ζουν όλοι αργά η γρήγορα...υπάρχει ακόμα μια θέση κενή στο squad μας αλλα όχι κάτω από 26 please. pm με οποιος wants. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Για αυτα τα περιστατικα που περιγραφεις spirit εγω απο εδω και περα αν βλεπω καποιον να εχει οπλο στα χερια του ριχνω ενω αν το εχει στην πλατη πρωτα του μιλαω να παραδοθει και μετα πραττω αναλογως. Δεν ειναι κατασταση αυτη εμεις να ειμαστε παντα οι καλοι ενω οι αλλοι να βαρανε στο ψαχνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μην σας παίρνει από κάτω και γίνετε και εσείς αυτό που κράζετε, με τον καιρό μαθαίνεις να cover καλύτερα και ξέρεις που να κανεις ενέδρες, προσωπικά έχω KOS συνολικά 2 άτομα και αυτό γιατί ο ένας ήρθε από πίσω με όπλο (άδειο τελικά..) και ο άλλος απλά γιατί με τρόμαξε...με όλους τους άλλους τα είπαμε η ακολούθησε firefight. Δεν κερδίζεις τίποτα με KOS αφού γίνονται όλα ruined και είναι απίστευτα εύκολο και διάρκεια what?! 2 δευτερόλεπτα? Καλύτερα στην τελική να σου παίξουν πουστιά αφού τα είπατε. Τώρα να μου πεις KOS γιατί combat log...ok, μέχρι το επόμενο patch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 εγώ στην μόνη περίπτωση που κάνω KOS αν και πάντα λέω ότι αν δω κάποιον με όπλο θα του ρίξω αμέσως είναι όταν είναι ομάδα μαζεμένοι ,εκεί η το βάζω στα πόδια η τους πιάνω στον ύπνο.. το πρώτο γίνετε σπανια γιατί είναι βαρετό οποτε το παίζω κορώνα γράμματα και ότι γίνει...! προσωπικά πιστεύω πως αυτή που κάνουν KOS(πλειοψηφία) το κάνουν έτσι για το τίποτα δηλαδή δεν χρειάζονται items.. προς το παρόν ανυπομονώ για το επόμενο patch! αυτά από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα