Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα σήμερα, μου θύμισε τις πρώτες μου ώρες στο WarZ (awwwww)

Πρώτο spawn σε χωριουδάκι, συνάντησα έναν που με καθοδήγησε για τις θέσεις των ζόμπι και των bandits και έναν άλλο μουγκό που άρχισε να με ακολουθεί μπας και βρούμε κανα όπλο. Μετά από λίγο σκάει και άλλος μουγκός και μας πλακώνει στα μπουνίδια.

Δεύτερο spawn, στου διαόλου τον πατέρα, με τα ζόρια φτάνω σε μια οικοδομή. Ψάχνοντας βρίσκω backpack και ένα φτυάρι, προτού προλάβω να χαρώ BAM. 

Τρίτο spawn, πάλι στου διαόλου τον πατέρα, με τα ζόρια φτάνω σε μια προβλήτα και από εκεί αρχίζω να ψάχνω σπίτια. Πετυχαίνω ένα ζόμπι, τρεχάτε ποδαράκια μου, 

Σε γενικές γραμμές, ειδικά στο πρώτο spawn που έψαχνα για καμιά ώρα και βάλε, δεν πρέπει να βρίσκεις πολύ εύκολα όπλα και φαγιά, ε; Τουλάχιστον στα παράλια που συνήθως ξεκινάς. Ανακάλυψα επίσης ότι αν σε κυνηγάει ζόμπι και βουτήξεις στο νερό γλυτώνεις, εσύ επιπλέεις, αυτό όχι! 

akpegr στο steam, όσοι παίζετε ρίχτε ένα add!

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μάγκες κάντε add στο steam GMSAmbro το game θέλει παρέα δεν παίζετε έτσι, πραγματικά τα σπάει!!! 

Από περιστατικά τρ τι να πω ημουν στο καλύτερο airfield και ψόφησα απο την πείνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σκατά; Μπαίνω σε έναν PVE σέρβερ, πετυχαίνω παίκτη. Χαιρετάω, χαιρετάει, πλησιάζουμε και πετάει κάτω δυο-τρεις επιδέσμους και μια κονσέρβα. Λέω οκ, trade opportunity, και πετάω διάφορα που δεν χρειαζόμουν. Σκάει μύτη και τρίτος, αυτός το πάει ένα βήμα παραπάνω και βγάζει μέχρι και τα ρούχα του.

Με ένα κάρο loot κάτω, επίδεσμοι, κονσέρβες, ανοιχτήρια, μια διόπτρα και διάφορα ακόμα, αυτοί άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους... μάζεψα την πραμάτεια μου και (ίιιισως) και κανέναν επίδεσμο παραπάνω και την έκανα. Δεν με ακολούθησαν.

Τώρα που το σκέφτομαι... έπρεπε να βουτούσα ό,τι προλάβαινα και να έφευγα τρέχοντας :P

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1

Τι σκατά; Μπαίνω σε έναν PVE σέρβερ, πετυχαίνω παίκτη. Χαιρετάω, χαιρετάει, πλησιάζουμε και πετάει κάτω δυο-τρεις επιδέσμους και μια κονσέρβα. Λέω οκ, trade opportunity, και πετάω διάφορα που δεν χρειαζόμουν. Σκάει μύτη και τρίτος, αυτός το πάει ένα βήμα παραπάνω και βγάζει μέχρι και τα ρούχα του.

Με ένα κάρο loot κάτω, επίδεσμοι, κονσέρβες, ανοιχτήρια, μια διόπτρα και διάφορα ακόμα, αυτοί άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους... μάζεψα την πραμάτεια μου και (ίιιισως) και κανέναν επίδεσμο παραπάνω και την έκανα. Δεν με ακολούθησαν.

Τώρα που το σκέφτομαι... έπρεπε να βουτούσα ό,τι προλάβαινα και να έφευγα τρέχοντας :P

Πρεπει να επεσες σε Heroes (σπανιο φαινομενο) ή σε κανεναν streamer που ηθελε να κανει boxing fight

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Murphy's law on DayZ #1: PvE servers aren't.

Επίσης, πόσο επικό να κάνεις loot το ίδιο σου το πτώμα;  :ph34r:

Επεξ/σία από akpe

Αυτο ειναι το μεγαλειο του Dayz..καθε φορα θα βλεπεις και κατι διαφορετικο και οτι κουφο μπορεις να φανταστεις!!

Προσωπικα περιμενω να βαλουν full zombies οπως επισης και respawn loot για να αρχισω το καψιμο. Μονο με αυτα τα 2 θα γινει ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι. 

Μιλησα χθες με τον Brian Hicks (εναν απο τους devs του παιχνιδιου) και μου ειπε πως ηδη φτιαχνουν μια τεραστια φυλακη για να προστεθει στο παιχνιδι (κατι τυπου Walking Dead φανταζομαι) λογικα καπου στο Βορρα. Επισης εχουν στο μυαλο τους να βαλουν υπογειες "κατασκευες" απλα αυτο θα αργησει αρκετα

Δεν νομιζω να μπαινει καποιος φυλακη :devil:  Απλα θα υπαρχει σαν κτηριο καπου στον χαρτη οπως ειναι τωρα τα fire stations, τα αστυνομικα τμηματα κτλ Βεβαια μπορει να χρησιμεψει αργοτερα για να στησουμε εκει περα καποια βαση της ομαδας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...