Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 2 ώρες, 500 σφαίρες, 4 bandages, 3 saline bags και πολύ φαΐ κρατήσαμε το Electro καθαρό σε full server, φυσικά από τους 6 μείναμε μονο 2 στο τέλος αλλα με τόσους νεκρούς bandits μέσα στην πολύ το re-gear ήταν αστείο. Συμβουλή άμα παίζεται solo, DONT go το Electro. :D

index.php?app=core&module=attach&section

post-55913-0-31454600-1390391129_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^Και εγω χθες αλλα και σημερα θα ειμαι Ελεκτρο να την καθαρισω και να βοηθησω τους fresh spawn. Βαρεθηκα να κοβω βολτες σε ολο τον χαρτη οποτε ας βοηθησω μερικους να γινει πιο ωραιο το παιχνιδι.

@{TDi}Dj2k..infc solo παιζω σε φαση One man army: Bandits Hunting

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σιγουρα σε full server (40/40) λογικα δεν θα την γλυτωσεις εκτος αν εισαι πολυ τυχερος ή καμπερωνεσαι. Επισης εχει βρει κανεις τροπο να εχεις παντα ακομα και αν κανεις log out και relog σε διαφορετικο server και τα δυο rifles (M4-Mosin)?

Δημοσ.

Όταν κανεις log in το όπλο το έχεις, άμα κουνηθείς πέφτει, πατα το κουμπί στο hotbar που το έχεις βάλει. Συμβουλή μου είναι M4/Python, Mosin/FX, το δεύτερο rifle πιο πολύ πρόβλημα είναι παρα λύση imho. Κουβαλάω δεύτερο μονο για να το δώσω σε κάποιον η για να τα πετάξω μακρυά από το spawn... :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις μπηκα και εγω βρει διαφορα καινουργια items. Ακολουθουν φωτο

ccyj0jppvw7kdf7socup.jpg

pd610balwcchh5wbvrf.jpg

3nqhdm23jqjwmuh584ub.jpg

uq6lix8hfec0q4da08q.jpg

kb74t0mudiipm5rr0d2c.jpg

(Εγινα spawn με εναν παλιο νεκρο μου χαρακτηρα στο NW Airfield. Ποσο φαρδος?)

Επεξ/σία από Caiden
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κάνεις favorite εναν σερβερ σου κραταει τον χαρακτήρα μέχρι να πεθάνεις και αν μπεις σε αλλον ξεκιναει απο τιν αρχη; ολοι μερα σημερα το δοκιμαζω και δουλέυει έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ μπήκα μόνος σε hardcore σέρβερ. με κάνει spawn Elektro.

συνέβησαν 2 πράγματα.

1) Με είδε ένα zombie, και τρέχω βολίδα μέσα στην Elektro. Με βλέπει ένας τύπος μου λέει σταμάτα, Elektro Patrol. Του λέω "δεν έχω όπλο, με κυνηγάει ένα ζόμπι¨". Μου λέει το εξής "Οk, you can go, but I have to give you a speeding ticket" χαχαχ θεός

2) Ψάχνοντας πριν από 5 λεπτά για καμιά κονσέρβα, έρχομαι face to face μέσα σε ένα σπίτι με ένα τύπο. Του λέω τα γνωστά, μου λέει don't worry, I am friendly, και πριν το καταλάβω μου ρίχνει 2 μπουνιές και ψοφάω. Ακολουθεί ο διάλογος:

-Mate, why did you do this?

-Because you were wearing pants in Elektro. You don't wear pants in Elektro!

-What?

(και με φωνή λίγο μετανιωμένη) - ..you don't wear pants in elektro.... (?)

Το ψάχνω λίγο τι εννοεί και καταλήγω εδώ: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=757841

δείτε το βίντεο, άξιζε ο θάνατός μου

και άλλο ένα πολύ ωραίο

http://www.twitch.tv/lirik/c/3451864

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
  • Like 3
Δημοσ.
2) Ψάχνοντας πριν από 5 λεπτά για καμιά κονσέρβα, έρχομαι face to face μέσα σε ένα σπίτι με ένα τύπο. Του λέω τα γνωστά, μου λέει don't worry, I am friendly, και πριν το καταλάβω μου ρίχνει 2 μπουνιές και ψοφάω. Ακολουθεί ο διάλογος:

-Mate, why did you do this?

-Because you were wearing pants in Elektro. You don't wear pants in Elektro!

-What?

(και με φωνή λίγο μετανιωμένη) - ..you don't wear pants in elektro.... (?)

Την βρηκα στο reddit :-D

5YrXXby.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...