Caiden Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορει να τα δουμε στο επομενο update. Αναμενεται την επομενη εβδομαδα Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από Caiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δίκιο έχεις για τη θολούρα. Για τις ρυθμίσεις θα το δω μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σκέφτομαι να το τσιμπήσω απο βδομάδα. Έχουμε κανα team καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Κι αν δε βρεις δε πειράζει. Εγώ μόνος ειμαι και ειμαι φουλ απο καλούδια. Τωρα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά και για βόρεια. Έχω ακούσει έχει πολύ πράγμα προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μόλις είχα και εγώ το πρώτο μου encounter. Μέχρι τώρα το μόνο που μου τύχαινε ήταν KOS παίχτες. Στο δρόμο της Cherno με σταματάνε 2 τύποι (οι παίχτες αν κρίνω από τις φωνές ζήτημα να ήταν 10 χρονών) με βάζουν κάτω, με δένουν με χειροπέδες και μου ζητάνε την ομάδα αιματός μου. Τους λέω ότι δεν την ξέρω και αφού ένας-ένας μου παίρνουν αίμα, μου λέει ο ένας ένα ξερό goodbye και γκντουπ με το axe Νόμιζω την γλύτωσα ελαφριά που λένε... Είναι άξιο λόγου το αίσθημα "βιασμού" που σου αφήνει ένα τέτοιο περιστατικό, μιας και μιλάμε για videogame. Και μια ερώτηση: Αν ενώ με έχουν δεμένο κάνω logoff τι γίνεται; Τη γλυτώνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Caiden κάποιος user την πόσταρε την photo οποτε δεν είναι κάτι επίσημο,manos όχι νεκρός με το που μπεις στον επόμενο server, άμα δεν θες να σε δέσουν τότε μην τους αφήσεις και πέθανε με τιμή. Dont combat log plz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Κι αν δε βρεις δε πειράζει. Εγώ μόνος ειμαι και ειμαι φουλ απο καλούδια. Τωρα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά και για βόρεια. Έχω ακούσει έχει πολύ πράγμα προς τα πάνω. με προσοχή, πάντα κρυμμένος να είσαι. φουλ με τα όπλα μου κάνω βόλτα σε σχεδόν άδειο σέρβερ (3-4 άτομα). ενώ είμαι κανά τέταρτο στο "μικρό" αεροδρόμιο σταματάω να δω κάτι στο χάρτη. sniper kill. Και ήμουν ανάμεσα σε κτίρια ε, σχετικά καλυμμένος. Και 'γω μόνο kos έχω συναντήσει δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τι σημαίνει kos και pve server ρε να πάρει;;; ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 kill on sight νομιζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 pve σημαίνει player versus engine environment , δεν έχω ιδέα τι εφαρμογή έχει αυτό στο DayZ (λογικά ότι παίζεις μόνος / σε άδειο server;) . KoS ότι είπε ο Σωκράτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ks = kill steal kos = kill on sight (χτυπάω ότι κινείται ) pve = player vs environment (vs zombia) pvp = player vs player (vs τα πάντα) αυτάααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ρε guys παιζω cracked σε εναν private.. ειναι με 0.28vΕχω φαει 5 ωρες να μην ξερω που ειμαι και με τοσης ωρα περπατημα.. εφτασα στο πανω αεροδρομιο σε σερβερ με 50 ατομα.Ειδα καποιους εκει αλλα το επαιξα ωραια και ντυθηκα φουλ, οταν λεμε φουλ φουλ! μονο στο m4 ειχα κανα 300αρι σφαιρες χωρια αλλα ποσα οπλα και ποσες ακομα σφαιρες με φαγητα νερα κλπ επανω.. και οπως καθομαι σε κατι χορταρακια εκει παταω shift alt να δω κατι στον χαρτη(browser) και μολις παταω (5 sec ζητημα) ηταν 2-3 ζομπι απο πανω και με ειχαν ριξει...ξενερωσα την ζωη μου, πως δεν εφαγε delete με την μια το παιχνιδι ενας θεος ξερει. Αυτα τα ακυρα γινονται και στα 25ευρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ναι, σε παίρνουν πρέφα από μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μόνος στα χορτάρια κάθεσαι μόνο όταν σε καλεί η φύση φίλε. Ποτέ άλλοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παντα ελεγχω τριγυρω σε μεγαλη αποσταση πριν το κανω αυτο :/ .. Δεν υπηρχε τιποτα πουθενα . .. . . θελω να πω το spawn ετσι ακυρα γινεται και στο official? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα