Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κι αν δε βρεις δε πειράζει. Εγώ μόνος ειμαι και ειμαι φουλ απο καλούδια. Τωρα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά και για βόρεια. Έχω ακούσει έχει πολύ πράγμα προς τα πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις είχα και εγώ το πρώτο μου encounter. Μέχρι τώρα το μόνο που μου τύχαινε ήταν KOS παίχτες. Στο δρόμο της Cherno με σταματάνε 2 τύποι (οι παίχτες αν κρίνω από τις φωνές ζήτημα να ήταν 10 χρονών) με βάζουν κάτω, με δένουν με χειροπέδες και μου ζητάνε την ομάδα αιματός μου. Τους λέω ότι δεν την ξέρω και αφού ένας-ένας μου παίρνουν αίμα, μου λέει ο ένας ένα ξερό goodbye και γκντουπ με το axe :mad: Νόμιζω την γλύτωσα ελαφριά που λένε...

Είναι άξιο λόγου το αίσθημα "βιασμού" που σου αφήνει ένα τέτοιο περιστατικό, μιας και μιλάμε για videogame. :X

Και μια ερώτηση: Αν ενώ με έχουν δεμένο κάνω logoff τι γίνεται; Τη γλυτώνω;

• Like 1

Caiden κάποιος user την πόσταρε την photo οποτε δεν είναι κάτι επίσημο,manos όχι νεκρός με το που μπεις στον επόμενο server, άμα δεν θες να σε δέσουν τότε μην τους αφήσεις και πέθανε με τιμή. Dont combat log plz.

• Like 1

Κι αν δε βρεις δε πειράζει. Εγώ μόνος ειμαι και ειμαι φουλ απο καλούδια. Τωρα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά και για βόρεια. Έχω ακούσει έχει πολύ πράγμα προς τα πάνω.

με προσοχή, πάντα κρυμμένος να είσαι. φουλ με τα όπλα μου κάνω βόλτα σε σχεδόν άδειο σέρβερ (3-4 άτομα). ενώ είμαι κανά τέταρτο στο "μικρό" αεροδρόμιο σταματάω να δω κάτι στο χάρτη. sniper kill. :D Και ήμουν ανάμεσα σε κτίρια ε, σχετικά καλυμμένος. Και 'γω μόνο kos έχω συναντήσει δυστυχώς.

pve σημαίνει player versus engine environment , δεν έχω ιδέα τι εφαρμογή έχει αυτό στο DayZ (λογικά ότι παίζεις μόνος / σε άδειο server;) .

KoS ότι είπε ο Σωκράτης.

Ρε guys παιζω cracked σε εναν private.. ειναι με 0.28v
Εχω φαει 5 ωρες να μην ξερω που ειμαι και με τοσης ωρα περπατημα.. εφτασα στο πανω αεροδρομιο σε σερβερ με 50 ατομα.
Ειδα καποιους εκει αλλα το επαιξα ωραια και ντυθηκα φουλ, οταν λεμε φουλ φουλ! μονο στο m4 ειχα κανα 300αρι σφαιρες χωρια αλλα ποσα οπλα και ποσες ακομα σφαιρες με φαγητα νερα κλπ επανω.. και οπως καθομαι σε κατι χορταρακια εκει παταω shift alt να δω κατι στον χαρτη(browser) και μολις παταω (5 sec ζητημα) ηταν 2-3 ζομπι απο πανω και με ειχαν ριξει...
ξενερωσα την ζωη μου, πως δεν εφαγε delete με την μια το παιχνιδι ενας θεος ξερει. Αυτα τα ακυρα γινονται και στα 25ευρα???

Παντα ελεγχω τριγυρω σε μεγαλη αποσταση πριν το κανω αυτο :/ .. Δεν υπηρχε τιποτα πουθενα . .. . . θελω να πω το spawn ετσι ακυρα γινεται και στο official?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...