Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά θα φάει και άλλο optimization μετά την alpha δηλαδή κάνα χρόνο, φυσικά μην περιμένεις πολλά στην μηχανή του ARMA πατάει.

Καθώς ψάχνω Electro ανοίγω πόρτα και... :shock:

index.php?app=core&module=attach&section

...γύρισα πίσω για να πάρω το screen γιατί την πρώτη φορα απλά έκλεισα την πόρτα και άρχισα να τρέχω :D

post-55913-0-19969400-1389384381_thumb.jpg

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα το ελαφρύνουν καθόλου στα γραφικά το SA; τα έχω ρίξει τόσο τα settings που είναι λες και παίζω counter strike σε windows 98

Προς το παρον κανουν optimise στους servers για performance, security κλπ. Οταν τελειωσουν με αυτα θα κανουν optimise στο game αλλα επειδη η arma engine ειναι λιγο κουλη στο θεμα αποδοσης μην περιμενεις τρελη διαφορα.

Δοκιμασε και αυτο http://dayzintel.com/dayz-standalone/dayz-standalone-performance-guide ειδικα εκει που λεει configuration files και δες αν σε βοηθησει στα frames.

Eγω χρησιμοποιω αυτα τα fixes και στο arma3 και εχει διαφορα τουλαχιστον στο δικο μου pc.

Ρε να πάρει έχω αλλάξει τρία διαφορετικά fnx45 και δυο διαφορετικά πακέτα σφαίρες και με κανένα δε γεμίζει. Τις σωστές σφαίρες. Παίζει κανένα bug σ αυτό; επίσης στο μοσιν και στο μαγκνουμ λέει κάτω δεξιά 1. Σημαίνει ότι έχει μια σφαίρα μέσα;κάνω να βαρέσω και ακούγεται μόνο ένα κλικ. Πάλι καλά έχω τσεκούρι μαζί μου. Αλλιως...

Ρε να πάρει έχω αλλάξει τρία διαφορετικά fnx45 και δυο διαφορετικά πακέτα σφαίρες και με κανένα δε γεμίζει. Τις σωστές σφαίρες. Παίζει κανένα bug σ αυτό; επίσης στο μοσιν και στο μαγκνουμ λέει κάτω δεξιά 1. Σημαίνει ότι έχει μια σφαίρα μέσα;κάνω να βαρέσω και ακούγεται μόνο ένα κλικ. Πάλι καλά έχω τσεκούρι μαζί μου. Αλλιως...

Γεμιστηρα βρηκες; :)

• Like 1

To FNX θελει γεμιστηρα και παιρνει 15 σφαιρες των .45 mm. Το μαγκνουμ παιρνει 6 σφαιρες των .357 mm (θα προστεθει και ταχυγεμιστηρας στο επομενο patch) To mosin 5 σφαιρες των 7.62 και το Μ4 γεμιστηρες με 10-40 σφαιρες των 5.56

:-D :-D :-D :-D

• Like 1

χαχαχ τρομερή ιδέα

Πιστεύω το παιχνίδι θα γιγαντωθεί, έχει τόσες πωλήσεις ήδη και πολλοί ακόμη διστάζουν να το αγοράσουν λόγω alpha.

Τώρα που είπα alpha, έπαιξα με τις ρυμίσεις των γραφικών λίγο. Στο rendering, πειράζοντας την επιλογή που λέει Alpha πήρα μεγάλο boost με σχετικά μικρή απώλεια στα γραφικά. Ανέβασα πολύ τα πάντα, textures, AA, shadows, view distance και απλά κατεβάζοντας λίγο αυτό εξαφανίστηκε ένα μικρό κόλλημα που είχα (ζοριζόταν στο να κάνει render τα χορτάρια και τα δέντρα μαζί).

Υπάρχουν servers με εναλλαγές καιρού και ώρας;

Θα ήταν ωραίο πχ να νυχτώνει για λίγο και να πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Όπως και για αλλαγές καιρού. Σε όσους έχω μπει εγώ ή είναι πίσσα σκοτάδι ή μέρα με καλό καιρό.

Παίδες , με Xbox 360 controller (pc στο σαλόνι γαρ) , να το δοκιμάσω ή χαμένος χρόνος?

Οχι μην το δοκιμασεις καν..εδω θα δυσκολευτεις και με k&m στην αρχη.

Το ξέρω ότι θα βγώ offtopic και συγχωρέστε με για αυτό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάποιος/α να μου προτείνει κάποια λύση για χρήση mouse/keyboard ενώ κάθομαι στον καναπέ και να προσφέρει κάποια σχετική άνεση και ακρίβεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.com/gp/product/B002NTADVW/ref=oh_details_o00_s01_i03?ie=UTF8&psc=1&tag=hardfocom-20

http://www.amazon.com/gp/product/B007VMEC9U/ref=oh_details_o05_s03_i00?ie=UTF8&psc=1&tag=hardfocom-20

Προς το παρόν υπάρχει βροχή, συννεφιά, και καθαρός ουρανός. Επίσης η ώρα φυσικά και αλλάζει απλά είναι ρεαλιστική και για αυτό δεν καταλαβαίνεις διαφορα, κάτσε σε έναν server κάνα 5h και θα δεις, απλά οι admins μπορούν να βάλουν ότι ώρα θέλουν να τρέχει ο server ;)

p.s. επίσης θα συνιστούσα να μην παίζεται σε night γιατί όλοι παίζουν με το gamma και brightness στο full οποτε είναι σαν cat night vision και δεν χρειάζεσαι φακό. Ευτυχώς είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί αυτό...μελλοντικά :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Έφαγα μια σφαίρα χωρίς να πεθάνω αλλα απο τότε τα βλεπω όλα θολά, δε γράφει όμως τίποτα, ούτε bleeding ούτε πιναει ούτε διψάει.εβαλα και καμια γάζα μοας και στρώσει αλλα τρίχες. Καμια ιδέα; πήγε να με φάει ένας αλλα την πάτησε...

Αυθτο γινετε οταν εχεις χασει αιμα.Το κανει και αν φας μπουκετα και απο ζομπι.Πρεπει να παρεις αιμα

Αν και εχω ακουσει οτι αν φουλαρεις νερο και φαι σιγα σιγα θα ανεβαζεις το ποσοστο στο αιμα σου και θα εισαι κομπλε.

Σημερα μαζευτηκαμε 3 ατομα και παιξαμε σε εναν και καλα pve server.Μεσα σε ενα ξενοδοχειο εγιναν ολλλλλλλααααα.

Γωριζαμε οτι υπηρχε ενας bandit μεσα στο δωματιο αλλα νομιζαμε οτι ειμαστε μονοι.Αμμμ δε,3 ατομα ηταν τα οποια απλα με γλεντησαν μιας και δεν το περιμεναμε.Αφου μας σκοτωσαν πηγαμε ξανα πισω να βρουμε τα items μας.Δυστηχως τα πηραν ολαpost-125473-0-58187500-1389565518_thumb.jpg

Οχι ομως μονο αυτο αλλα το μονο σωμα που βρεθηκε ανεπαφο,ηταν το μπαγκαρισμενο σωμα του shadowman,το οποιο βρεθηκε ετσι[post-125473-0-42604900-1389565583_thumb.jpg

Και τελος με μπερδεψε ο shadowman για εχθρο και μου εριξε 2-3 καλες με το τσεκουρι

Τα εβλεπα ολα καπως ετσι

post-125473-0-13161100-1389565632_thumb.jpg

• Like 5

Όταν βλέπεις έτσι θολά...esc, options, graphic options και έφυγε. Επίσης όσοι έχετε ανοιχτό το post-processing (DOF) κλείστε το γιατί έχετε τρελό μειονέκτημα σε σχέση με άλλους που το έχουν κλειστό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...