mascuale Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Γειά χαρά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα desktop για τους γονείς μου, για χρήση internet (skype), και θέλω ένα πύργο με μικρό μέγεθος, όπως αυτός: http://www.cosmodata...2-512-80-dvd-xp Για να αποφύγω αγορά οθόνης, σκέφτομαι να το συνδέσω με την τηλεόραση, που είναι η http://www.samsung.c...550J1FXZA-specs Για να τις συνδέσω, εκτός από καλώδιο vga, θέλω κάποιο αντάπτορα για την τηλεόραση (είσοδος D-Sub); Επίσης, όταν ανοίγω το pc, θα βλέπω κατευθείαν στην τηλεόραση εικόνα απ' το pc ή θα χρειαστεί να ρυθμίζω κάτι; Ρωτάω γιατί θα τον χρησιμοποιούν μόνοι τους, και δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις... Ευχαριστώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το μηχάνημα που κοιτάς και overpriced είναι και πολύ χαμηλών δυνατοτήτων (ακόμα και για τη βασική χρήση) πλεον. Θα σου πρότεινα να φτιάξεις κάποιο καινούριο μηχανηματάκι που θα το συνδέσεις μέσω hdmi ώστε να έχεις και ήχο από την τηλεόραση. Και πιο όμορφο θα είναι και φτηνό και θα μπορεί (αν χρειαστεί) να κάνει και πολλά αλλα πράγματα. Μήπως υπάρχει κάποιος sata σκληρός? Πόσα δίνεις μέγιστο?
mascuale Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το μηχάνημα που κοιτάς και overpriced είναι και πολύ χαμηλών δυνατοτήτων (ακόμα και για τη βασική χρήση) πλεον. Θα σου πρότεινα να φτιάξεις κάποιο καινούριο μηχανηματάκι που θα το συνδέσεις μέσω hdmi ώστε να έχεις και ήχο από την τηλεόραση. Και πιο όμορφο θα είναι και φτηνό και θα μπορεί (αν χρειαστεί) να κάνει και πολλά αλλα πράγματα. Μήπως υπάρχει κάποιος sata σκληρός? Πόσα δίνεις μέγιστο? Θα μπορούσα να συνθέσω και κάτι μόνος μου με 120, το πολύ 150 ευρώ, (καινούργια ή μεταχειρισμένα), το βασικό μου πρόβλημα είναι να να βρώ τόσο μικρό pc case(και σ' αυτό είναι ανυποχώρητοι). Δίσκο δεν έχω. Ευχαριστώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν γίνεται καινούριο με αυτά τα χρήματα. Παζάρεψε αυτό: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/70241-htpc-like-new/ στα 150. Αν είναι λογικός θα στο αφήσει γιατί με λίγα περισσότερα από αυτά που ζητάει κάνεις καινούριο και καλύτερο. Νομίζω ότι το παραπάνω σε υπερκαλύπτει.
mascuale Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Τέτοια μικρά cases, όπως του Dell, υπάρχουν γενικώς στην αγορά;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Βέβαια. Απλά έχουν περιορισμούς ως προς τις μητρικές που παίρνουν. Άλλα παίρνουν μόνο ITX μητρικές, άλλα mATX.
mascuale Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ξεχάσαμε το αρχικό ερώτημα, όσον αφορά τη σύνδεση, αν υποθέσουμε ότι το pc έχει έξοδο vga;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν έχει νόημα να παρεις τέτοιο pc. Αν έχει vga θα βάλεις αντάπτορα αλλά δεν θα έχεις ήχο οπότε θα χρειαστείς και ξεχωριστά ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα