ioann1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 στο καρφουρ γιαννιτσων! αλα 10 κοματια μήπως είναι τα ενσύρματα buzzers?
THEMACHINE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Τα ασύρματα είναι αλλά σε αυτήν την τιμή είναι εδώ και πολύ καιρό Sent from my iPhone using Insomnia
vOOz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ΚΑΙΓΟΜΑΙ για καποιο μαγαζι στην Αττικη. Ξερετε κανενα? Εχει γεννεθλια το αγορι μου αυριο και βιαζομαι!!!
George! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ΚΑΙΓΟΜΑΙ για καποιο μαγαζι στην Αττικη. Ξερετε κανενα? Εχει γεννεθλια το αγορι μου αυριο και βιαζομαι!!! Πριν λίγες μέρες είδα κομμάτια στα Carrefour στο Ίλιον.
giorginho Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Tο μουσικο με τα ασυρματα υπαρχει στα 25 ευρω (ή και 24,90) εδω και πολυ καιρο σε πολλα μαγαζια (τουλαχιστον σε οσα καρφουρ ή κωτσοβολους πηγα, ισως και στα public)... εχει χιλιοειπωθει εδω. 1
xristakits Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 πηγαινετε και μια βολτα απ'το μετροπολις στο κεντρο. σκοτωνει ολα τα παιχνιδια και τρεχει και καμπανια 2+1 δωρο
mtzs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 πληροφοριακα το μουσικο κουιζ ειναι για τα μπαζα. μονο για τους ΠΟΛΥ ΦΑΝ του ειδους ισως ειναι καλο. αλλα αυτο που σας μενει ειναι τα ασυρματα buzzers που ειναι πολυ καλη τιμη. επομενως για τους μη κατεχοντες φροντιστε να αγορασετε και το ελληνικο buzz world quiz που ειναι ολα τα λεφτα και απολυτως συμβατο με τα buzzers 1
pedrojay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κι εγώ για το world quiz ψάχνω.Ξέρουμε για καμιά καλή τιμή?Ακόμα και για τα buzzers να το πάρεις το μουσικό πακέτο,αν προσθέσεις και ένα σκέτο world quiz βγαίνει όσο κάνει και το σετ που τα έχει όλα μέσα,δεν κερδίζεις κάτι..
Str Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 άσχετο και συγνώμη κι όλας αλλά υπάρχει αντίστοιχο παιχνίδι για nintendo Wii?? στα ελληνικά?
xRs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κι εγώ για το world quiz ψάχνω.Ξέρουμε για καμιά καλή τιμή?Ακόμα και για τα buzzers να το πάρεις το μουσικό πακέτο,αν προσθέσεις και ένα σκέτο world quiz βγαίνει όσο κάνει και το σετ που τα έχει όλα μέσα,δεν κερδίζεις κάτι.. Πριν απο κανα δυο μήνες είχα πάρει απο electroworld πακέτο World quiz + Music quiz + wireless buzzers στα 46 ευρώ.. Δεν το βλέπω να υπαρχει αυτή τη στιγμή αλλά κατα καιρούς παίζει η προσφορα.. 2
naruto14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Σε όλα τα carrefour υπήρχε στα 25 ευρώ. Πάτε κοιτάξτε στο πιο κοντινό σας. Το πιο πιθανόν είναι να τα βρείτε.
vOOz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 κοντινοτερο Carrefour: δεν εχει καν games (κι ας ειναι σκετο Carrefour, δεν εχω ιδεα γιατι. Νεου Φαληρου). Στου Α.Ι. Ρεντη, εχουν τελειωσει. Κοτσοβολος: ειχε μονο το παγκοσμιο κουιζ 60 ευρω και το μουσικο σκετο χωρις χειριστηρια. δεν περιμενουν καμια προσφορα, ουτε υπαρχει καμια σε αλλο καταστημα public: παγκοσμιο κουιζ με χειριστηρια 65 (?!?!) ευρω. μονο. electroworld: πηρα τηλ, δεν εχουν προσφορες. μουλτιδραμα: 60 ευρω παγκοσμιο με χειρ, καμια προσφορα. αυτα. το λεω να μην τρεχετε σαν τους μαλακες κι εσεις..
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ είπα μόνο στα Carrefour υπάρχει. Πήγες σε μεγάλο κατάστημα? μήπως μήπως πήγες σε Carrefour Express?
vOOz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ είπα μόνο στα Carrefour υπάρχει. Πήγες σε μεγάλο κατάστημα? μήπως μήπως πήγες σε Carrefour Express? Carrefour κανονικοτατο, μεγαλο, 2 οροφοι. Δεν εχει καθολου ηλεκτρονικα. Μαλλον ειμαι απλα γκαντεμω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα