Προς το περιεχόμενο

Buzz! The Ultimate Music Quiz & Buzzers 25 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΙΓΟΜΑΙ για καποιο μαγαζι στην Αττικη. Ξερετε κανενα? Εχει γεννεθλια το αγορι μου αυριο και βιαζομαι!!!

Δημοσ.

ΚΑΙΓΟΜΑΙ για καποιο μαγαζι στην Αττικη. Ξερετε κανενα? Εχει γεννεθλια το αγορι μου αυριο και βιαζομαι!!!

Πριν λίγες μέρες είδα κομμάτια στα Carrefour στο Ίλιον.

Δημοσ.

Tο μουσικο με τα ασυρματα υπαρχει στα 25 ευρω (ή και 24,90) εδω και πολυ καιρο σε πολλα μαγαζια (τουλαχιστον σε οσα καρφουρ ή κωτσοβολους πηγα, ισως και στα public)... εχει χιλιοειπωθει εδω.

• Like 1
Δημοσ.

πληροφοριακα το μουσικο κουιζ ειναι για τα μπαζα. μονο για τους ΠΟΛΥ ΦΑΝ του ειδους ισως ειναι καλο.

αλλα αυτο που σας μενει ειναι τα ασυρματα buzzers που ειναι πολυ καλη τιμη.

επομενως για τους μη κατεχοντες φροντιστε να αγορασετε και το ελληνικο buzz world quiz που ειναι ολα τα λεφτα και απολυτως συμβατο με τα buzzers

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ για το world quiz ψάχνω.Ξέρουμε για καμιά καλή τιμή?Ακόμα και για τα buzzers να το πάρεις το μουσικό πακέτο,αν προσθέσεις και ένα σκέτο world quiz βγαίνει όσο κάνει και το σετ που τα έχει όλα μέσα,δεν κερδίζεις κάτι..

Δημοσ.

Κι εγώ για το world quiz ψάχνω.Ξέρουμε για καμιά καλή τιμή?Ακόμα και για τα buzzers να το πάρεις το μουσικό πακέτο,αν προσθέσεις και ένα σκέτο world quiz βγαίνει όσο κάνει και το σετ που τα έχει όλα μέσα,δεν κερδίζεις κάτι..

Πριν απο κανα δυο μήνες είχα πάρει απο electroworld πακέτο World quiz + Music quiz + wireless buzzers στα 46 ευρώ..

Δεν το βλέπω να υπαρχει αυτή τη στιγμή αλλά κατα καιρούς παίζει η προσφορα..

• Like 2
Δημοσ.

κοντινοτερο Carrefour: δεν εχει καν games (κι ας ειναι σκετο Carrefour, δεν εχω ιδεα γιατι. Νεου Φαληρου). Στου Α.Ι. Ρεντη, εχουν τελειωσει.

Κοτσοβολος: ειχε μονο το παγκοσμιο κουιζ 60 ευρω και το μουσικο σκετο χωρις χειριστηρια. δεν περιμενουν καμια προσφορα, ουτε υπαρχει καμια σε αλλο καταστημα

public: παγκοσμιο κουιζ με χειριστηρια 65 (?!?!) ευρω. μονο.

electroworld: πηρα τηλ, δεν εχουν προσφορες.

μουλτιδραμα: 60 ευρω παγκοσμιο με χειρ, καμια προσφορα.

αυτα. το λεω να μην τρεχετε σαν τους μαλακες κι εσεις..

Δημοσ.

Εγώ είπα μόνο στα Carrefour υπάρχει. Πήγες σε μεγάλο κατάστημα? μήπως μήπως πήγες σε Carrefour Express?

Carrefour κανονικοτατο, μεγαλο, 2 οροφοι. Δεν εχει καθολου ηλεκτρονικα. Μαλλον ειμαι απλα γκαντεμω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...