poscore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σας, δημιουργώ μια εφαρμογή και χρειάζομαι σε ένα σημείο την βοήθειά σας. Ένα ένα Input όπου γράφει ο χρήστης και καθώς γράφει εμφανίζεται σε ένα <select> με <option> κάποιες επιλογές. Το πρόβλημά μου είναι οτι το μενού αυτό είναι κλειστό και πρέπει να πάει το ποντίκι πάνω στο dropdown menu Και να το Κλικάρει για να ανοίξει. Επειδή το input είναι instant search δεν είναι όμορφο να πρέπει αν πηγαίνει συνεχώς εκεί πάνω οπότε αυτό που θέλω είναι μια βοήθεια ίσως σε jquery που όταν κάνει κλικ σο input και παει να γράψει να ανοίγει αυτόματα το μενου και καθώς γράφει να εμφανίζονται τα αποτελέσματα που κάνει match με την βάση μου. Επαναλαμβάνω πως το μεγαλύτερο κομμάτι το έχω υλοποιήσει απλά δεν μπορώ να ανοιξω το menu με το που κάνει κλικ πάνω στο input. Δεν έχω σχεδόν καμιά ιδέα απο Jquery απλά έχω γνώσεις προγραμματισμού και πιάνω μερικά πράγματα με την λογική μου. Χρησιμοποιώ το event keyup() για όταν κάνει κλικ στην φόρμα και δοκίμασα σε Jquery, τους παρακάτω συνδιασμούς αλλα δεν δουλεύουν. [element] [event] select show() select slideUp() (και Down ) option show() option slideUp (και Down ) Ευχαριστώ πολύ για κάιε βοήθεια.
thanocaster Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δώσε κάνα κανονικό απόσπασμα του κώδικα αν είναι εύκολο γιατί έτσι δεν βλέπω διαφορά από το να σου παραθέσω απλά το λινκ από το documentation της jQuery.
poscore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 > <?php require '../database/connect.php'; if ( isset($_POST['search_term'] ) ) { $search_term = mysql_real_escape_string(htmlentities($_POST['search_term'])); if ( !empty($search_term) ) { $search = mysql_query(" SELECT outlet_code, orofos, klinikh, tmhma_monada FROM data WHERE `outlet_code` LIKE '%$search_term%' "); $result_count = mysql_num_rows($search); ?> <form method="post" action="add.php"> <select size="8px" name="outlet_code" style="width: 100%" > <option value=""> </option> <?php while( $results_row = mysql_fetch_assoc($search)) { echo "<option value=$results_row[outlet_code]>"."$results_row[outlet_code]"."</option>"; } ?> </select> <input id="hidden_button" type="submit" value=""/> </form> <?php } } ?> προσπάθησα να βάλω ένα size εκεί και φαίνεται αν δουλεύει αλλα όταν επιλέγεται κάτι δεν στέλνεται αυτόματα. Είνει εύκολο να γίνει και αυτό. Δηλαδή με το που επιλέγω κάτι και πατάω enter να στέλνεται εκεί που λέει η φόρμα. Δεν θέλω να δημιουργήσω και κυρίως να φαίνεται κάποιο submit Κουμπί
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Με μπέρδεψες.. Έχεις ένα select box μέσα σε μια φόρμα και όταν επιλέγει κάτι κάποιος από το select box τι να γίνεται;;; Που να στέλνεται;;;
poscore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Forget it Το βρήκα. Ήθελα να στέλνει τα δεδομένα εκεί που λέει το action της formas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα