upgrade2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Γεια χαρα. Έχω ένα core 2 duo e6600 και το realtemp μου βγάζει θερμοκρασίες σε idle από 40 έως 50 βαθμούς κελσίου και σε load από 50 έως 60-61. Μάλιστα αν κλείσω το.... κλιματιστικό η θεμορκασία ανεβαίνει στους 68-69 βαθμούς σε load. Η ψύχτρα είναι η http://www.foxconnch...&U=en-us0000053 Πριν είχα πάνω τον e2140 και η θερμοκρασία ήταν 30 σε idle και έως 40-41 σε load. Είναι κανονικές οι θερμοκρασίες λέτε για τον e6600? Αν όχι μήπως πρέπει να αλλάξω ψύχτρα και ποιά λετε να πάρω; Ευχαριστώ Σημειωτέον ότι καθάρισα καλά και την ψύχτρα και τον επεξεργαστή και έβαλα pK-1 θερμαγώγιμη πάστα... Δεν ξέρω αν και το κουτι http://www.e-shop.gr...l?id=PER.700072 πέρνει κάποιο ανεμιστηράκι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου γι αυτήν την εποχή. Την ψύκτρα που έχεις δεν την ξέρω, αλλά όπως την βλέπω παίζει να είναι χειρότερη και από τη στοκ της intel. Για το κουτί δεν βρήκα δυστυχώς τίποτα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν και το κουτι http://www.e-shop.gr...l?id=PER.700072 πέρνει κάποιο ανεμιστηράκι... Το link που παρέθεσες λέει "Θέσεις Ανεμιστήρων: 2." Αν το κουτί σου δεν έχει κανέναν, τότε μπορείς να βάλεις 2
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 εχω Ε6600 στον σταθερο απο τοτε που βγηκαν με μια zalman 9600 ψυκτρα. θερμοκρασιες idle ακομα κ καλοκαιρι 30-32 και full load 48-50. Για τον χειμωνα δεν το συζτηταμε... χωρις καλοριφερ εχω δει και 10 βαθμους σε cold boot.. παστα δεν εχω αλλαξει απο τοτε!
nikos1982 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 η ψυχτρα μια χαρα ειναι.μεχρη 95tdp cpu μπορει να ψηξει.καθαρισε την λιγο να εισαι ποιο σιγοθρος και αν δεν εχεις κανενα ανεμιστιρα μεσα στο κουτι βαλε οποσδηποτε.
upgrade2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Οκ, έψαξα και στο manual της μητρικής, έχει όντως pin για σύνδεση ενός ανεμιστήρα (βέβαια είναι στην άλλη άκρη από εκεί που θα μπει ο ανεμιστήρας...). Μέτρησα και το διάστημα στο κουτί, μου βγαίνει 80mm. Φαντάζομαι κανένας από το πλαίσιο είναι οκ? Δεν ξέρω αν αξίζει ιδιαίτερο ψάξιμο; (θόρυβος κτλ) Xristaras12, εντυπωσιακά αποτελέσματα.... μάλλον είναι η ψύκτρα... nikos1982 την ψύκτρα την έχω καθαρίσει πολύ καλά... Σίγουρα είναι οκ από αυτη την αποψη.
upgrade2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Οκ πήρα ενα τurbo-x απο το πλαισιο. Το πολύ δύο τρεις βαθμούς πιο κάτω (δηλαδή δεν πάει πια 68, μένει στα 65 οταν ζοριζεται) κατι ειναι κι αυτο!
antonl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Όπως σου είπαν οι θερμοκρασίες του δεν είναι επικίνδυνες. Εδώ και 6 χρόνια παίζει ως ~75C τα καλοκαίρια με load σε πραγματικές συνθήκες. Τα 2 πρώτα χρόνια λόγω κακού κουτιού έπαιζε και 80+.
upgrade2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ok. Ανησυχουσα λιγο γιατι ειμαι ασχετος : ) Ομως μια ερωτηση: υπαρχει περιπτωση να κανει throttle down σε θερμοκρασιες τετοιες (65 βαθμους); Μαλλον οχι... απλως ρωταω για σιγουρια... Οκ δεν αλλαζω ψυχτρα τοτε... ειναι ο μονος PC που εχω και τον εχω και για δουλεια (εκτος απο games βεβαια ; ) ) γι' αυτο δεν θελω να παθει κατι : )
antonl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση. Συχνότητα μου χε κατεβάσει μόνο όταν είχε ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο απ την ψύκτρα κι είχε μπλεχτεί στο fan της, μ αποτέλεσμα να μην περιστρέφεται. Σίγουρα ήταν >90C.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα