Rush13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κάποια στιγμή τα turbo-x θα κυριαρχήσουν τον κόσμο!! 20 μέρες είναι συνήθως το όριο για να το επιστρέψεις!
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Οκ θα δοκιμάσω το απόγεμα αυτο που μου λέει ο ninos και βλέπουμε. Πόσο χρονικό διαστημα έχω? γιατί αυριο φεύγω για διακοπές. OXI. Εγώ δεν είπα αυτό! Είπα αυτό που λέει ο Dino. Το πας πίσω (δεν ξέρω πως, με αεροπλάνο, βαπόρι, τρένο) τους το τρίβεις στην μούρη και παίρνεις το Corsair! Και τους λες να σου πληρώσουν και τα μεταφορικά (μακάρι να γινόταν και αυτό). Ή συνεννοήσου με κάποιο τρόπο να το στείλεις και να σου στείλουν άλλο... Υ.Γ. Θα κάνεις και αυτό με το speccy που σου είπα
Rush13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εφόσον είσαι εντός 20 μερών δικαιούσε άμεσα αντικατάσταση του προιόντος πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων. Οπότε μην δεχτείς να σου αλλάξουν το turbo-x με άλλο turbo-x . Πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε το corsair. Eπίσης μην δεχτείς να στο ελένξουν κτλπ η να στο στείλουν για επισκευη και να περιμένεις... Επίσης όταν αρχίσουν να σου λένε τέτοιες μ...ιες οπως εδώ .http://www.youtube.com/watch?v=cjjZQFaYHpk απλά κλείστε τα αυτιά και φώναζε CORSAIR!
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Η σύνθεση του STM έχει 7850 και εσύ έχεις 7770... Επιλογή σου?
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Τότε το υπόλοιπο HW είναι εντάξει. Δες τι μπορείς να κάνεις με το PSU. Σε συμβουλεύουμε όλοι όπως βλέπεις, ακόμα κι αν λύσεις το πρόβλημα που έχεις σήμερα, να αλλάξεις το PSU. Αργά ή γρήγορα θα έχεις θέμα (μην σου πω ότι αυτό φταίει και για το πρόβλημά σου).
dimipap Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τότε το υπόλοιπο HW είναι εντάξει. Δες τι μπορείς να κάνεις με το PSU. Σε συμβουλεύουμε όλοι όπως βλέπεις, ακόμα κι αν λύσεις το πρόβλημα που έχεις σήμερα, να αλλάξεις το PSU. Αργά ή γρήγορα θα έχεις θέμα (μην σου πω ότι αυτό φταίει και για το πρόβλημά σου). Αν και το pc έπαιξε με τις οδηγίες που μου έδωσες ποιο πάνω θα κανω αυτό που με προτείνεται.ειδη τους πήρα τηλ για να τους το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν ένα corsair. Ευχαριστώ για την βοήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα