Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή τα turbo-x θα κυριαρχήσουν τον κόσμο!!

20 μέρες είναι συνήθως το όριο για να το επιστρέψεις!

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμάσω το απόγεμα αυτο που μου λέει ο ninos και βλέπουμε.

Πόσο χρονικό διαστημα έχω? γιατί αυριο φεύγω για διακοπές.

OXI. Εγώ δεν είπα αυτό! Είπα αυτό που λέει ο Dino.

Το πας πίσω (δεν ξέρω πως, με αεροπλάνο, βαπόρι, τρένο) τους το τρίβεις στην μούρη και παίρνεις το Corsair! Και τους λες να σου πληρώσουν και τα μεταφορικά :devil: (μακάρι να γινόταν και αυτό).

Ή συνεννοήσου με κάποιο τρόπο να το στείλεις και να σου στείλουν άλλο...

Υ.Γ.

Θα κάνεις και αυτό με το speccy που σου είπα

Δημοσ.

Εφόσον είσαι εντός 20 μερών δικαιούσε άμεσα αντικατάσταση του προιόντος πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων.

Οπότε μην δεχτείς να σου αλλάξουν το turbo-x με άλλο turbo-x . Πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε το corsair.

Eπίσης μην δεχτείς να στο ελένξουν κτλπ η να στο στείλουν για επισκευη και να περιμένεις...

Επίσης όταν αρχίσουν να σου λένε τέτοιες μ...ιες οπως εδώ .http://www.youtube.com/watch?v=cjjZQFaYHpk

απλά κλείστε τα αυτιά και φώναζε CORSAIR!

Δημοσ.

Τότε το υπόλοιπο HW είναι εντάξει. Δες τι μπορείς να κάνεις με το PSU.

Σε συμβουλεύουμε όλοι όπως βλέπεις, ακόμα κι αν λύσεις το πρόβλημα που έχεις σήμερα, να αλλάξεις το PSU. Αργά ή γρήγορα θα έχεις θέμα (μην σου πω ότι αυτό φταίει και για το πρόβλημά σου).

Δημοσ.

Τότε το υπόλοιπο HW είναι εντάξει. Δες τι μπορείς να κάνεις με το PSU.

Σε συμβουλεύουμε όλοι όπως βλέπεις, ακόμα κι αν λύσεις το πρόβλημα που έχεις σήμερα, να αλλάξεις το PSU. Αργά ή γρήγορα θα έχεις θέμα (μην σου πω ότι αυτό φταίει και για το πρόβλημά σου).

Αν και το pc έπαιξε με τις οδηγίες που μου έδωσες ποιο πάνω θα κανω αυτό που με προτείνεται.ειδη τους πήρα τηλ για να τους το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν ένα corsair.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...