dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά!! Εστεισα ένα καινουργιο pc (με την βοήθεια του forum) και εχθές το παρέλαβα απο το plaisio. Εκανα εγκατάσταση τα windows 7 64bit drivers κλπ και μέχρι εδώ όλα καλά! Όταν κάνω τερματισμό το pc και μετα το ανοίγω με το που πάει να φορτώσει τα windows μου βγάζει την εικόνα που έχω αναιβάσει. Πατώντας το restart αοιγεί κανονικά ο υπολογιστης και με το μου το ανοίξουν τα windows μου πετάει ένα πινακάκι που λέει ότι πραγματοποιηθήκε ανάκτηση των windows μετα απο μη αναμενόμενο τερματισμό. Στο pc έχω βάλει δυο σκληρούς έναν 120gb SSD όπου έχω βάλει και το λειτουργικό και έναν 500gb για αποθύκευση. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο bios? Ευχαριστώ
giannispaok Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 δε ξερω τι θα σου πουν οσοι ξερουν αλλα εγω στη θεση σου θα εκτυπωνα αυτο που λες εδω(την φωτο με το τι σου δειχνει) και θα πηγαινα τον πυργο το pc απο εκει που το πηρα να το κανουν αυτοι σωστοτερα κτλπ. τωρα αν σου ζητησουν χρηματα ..αλλο αυτο! δε ξερω....
dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Αυτο ήθελα να κάνω και εγώ αλλά είμαι επαρχία και δεν μπορώ να τον πάω.
doctorjim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλημέρα φίλε μου. Ο υπολογιστή σου είναι μια χαρά μην ανησυχείς. Είναι μια από την πολλές BSOD ( Blue Screen Of Death). Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν πέρασες τους καινούργιους drivers την κάρτας γραφικών όπως φένεται και από το atikmpag.sys. Μπες στο site της AMD και κατεύασε τους καινούργιους drivers και θα είσαι κομπλέ.
dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλημέρα φίλε μου. Ο υπολογιστή σου είναι μια χαρά μην ανησυχείς. Είναι μια από την πολλές BSOD ( Blue Screen Of Death). Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν πέρασες τους καινούργιους drivers την κάρτας γραφικών όπως φένεται και από το atikmpag.sys. Μπες στο site της AMD και κατεύασε τους καινούργιους drivers και θα είσαι κομπλέ. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Τους drivers τους εγκατέστησα απο το cd που είχε μέσα η κάρτα γραφικών. Θα ψάξω να βρω στο site της AMD τους καινούργιους Drivers. Να βγάλω πρώτα τους παλιούς η να τους περάσω από επάνω ?
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ποιο PC πήρες τελικά? http://www.insomnia.gr/topic/452973-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-desktop/#entry4863194 Θέλω αναλυτική σύνθεση. Αυτό που σου πετάει είναι ο driver της VGA. κάνει κάπου conflict ή δεν παίρνει αρκετό ρεύμα η κάρτα Δύο ερωτήματα: α) Αφού πατήσεις το restart και μπει κανονικά στα windows έχεις μετά κάποιο πρόβλημα? Οποιοδήποτε. Στο ξαναπετάει αυτό? Δοκίμασες να παίξεις κάποιο παιχνίδι? β) Driver για την VGA σου (προφανώς AMD) έβαλες από το CD? Αν ναι κάνεις τα εξής: 1) Uninstall οτιδήποτε από το add/remove programs 2) Restart σε safe mode και τρέχεις το Driver Fusion και διαλέγεις το AMD Display 3) Restart σε normal mode όπου κατεβάζεις driver από εδώ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx και τον κάνεις install 4) Restart και ξαναδοκιμάζεις με το shut-down 1
dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ποιο PC πήρες τελικά? http://www.insomnia....p/#entry4863194 Θέλω αναλυτική σύνθεση. Αυτό που σου πετάει είναι ο driver της VGA. κάνει κάπου conflict ή δεν παίρνει αρκετό ρεύμα η κάρτα Δύο ερωτήματα: α) Αφού πατήσεις το restart και μπει κανονικά στα windows έχεις μετά κάποιο πρόβλημα? Οποιοδήποτε. Στο ξαναπετάει αυτό? Δοκίμασες να παίξεις κάποιο παιχνίδι? β) Driver για την VGA σου (προφανώς AMD) έβαλες από το CD? Αν ναι κάνεις τα εξής: 1) Uninstall οτιδήποτε από το add/remove programs 2) Restart σε safe mode και τρέχεις το Driver Fusion και διαλέγεις το AMD Display 3) Restart σε normal mode όπου κατεβάζεις driver από εδώ: http://support.amd.c...ages/index.aspx και τον κάνεις install 4) Restart και ξαναδοκιμάζεις με το shut-down Εφόσον πατήσω το restart δεν κάνει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν έχω βάλει κάποιο παιχνίδι ακόμα. Το pc που πήρα είναι αυτό που μου πρότεινε ο stm00192 (post 5) με μια αλλαγή στο τροφοδοτικό και στο κουτί. Ναι τους drivers τους έβαλα απο το cd της κάρτα γραφικών. Θα δοκιμάσω το απογευμα αυτά που μου είπες και θα επανέρθω!
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εφόσον πατήσω το restart δεν κάνει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν έχω βάλει κάποιο παιχνίδι ακόμα. Το pc που πήρα είναι αυτό που μου πρότεινε ο stm00192 (post 5) με μια αλλαγή στο τροφοδοτικό και στο κουτί. Ναι τους drivers τους έβαλα απο το cd της κάρτα γραφικών. Θα δοκιμάσω το απογευμα αυτά που μου είπες και θα επανέρθω! Εκεί είναι όλο το ζουμί όμως Ποιο έβαλες τελικά?... Αν σε έπεισαν και σου βάλανε κάποιο TurboX, το κλείνεις το πας πίσω και το αλλάζεις ΧΘΕΣ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Και μένα κάτι μου λέει ότι σου είπαν πώς είναι μικρό το 500αρι και έβαλες κάποιο 650+ turbo x.
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κι επειδή δεν τους εμπιστεύομαι και πάρα πολύ... κατέβασε και αυτό: http://www.piriform.com/speccy και βάλει κι ένα screenshot Και μένα κάτι μου λέει ότι σου είπαν πώς είναι μικρό το 500αρι και έβαλες κάποιο 650+ turbo x. Μπα δεν στο πασάρουν έτσι... Το είδα να γίνεται μπροστά μου. Λένε: "Ξέρετε αυτό που διαλέξατε όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά θα αργήσει να έρθει. Έχουμε αυτό, το οποίο το έχουμε τεσταρει μόνοι μας και είναι το καλύτερο γιαυτό βάλαμε πάνω και την επωνυμία μας, και είμαι άμεσα διαθέσιμο. Τώρα αν θέλετε να περιμένετε καμιά εβδομάδα και βλέπουμε, δικιά σας επιλογή." Ο άλλος είναι γ...βλωμένος να πάρει το PC του, δεν ξέρει και πολλά και λέει όρμα. Κι εντωμεταξύ το PSU μπορεί να είναι στο ράφι. Αφού με το μεν βγάζουν 10 ευρώ και με το άλλο 30! Τεσπα, ακόμα δεν μας απάντησε το παιδί εμείς θάψαμε και τον πεθαμένο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εμένα μου είχαν πει ότι είναι μικρό το cx το 600αρι για την 6870 και θέλανε να μου πλασάρουνε 850 turbo x. Γι αυτό σου λέω. Μέχρι και την κατανάλωση του sandy επικαλέστηκαν.
ninos30 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εμένα μου είχαν πει ότι είναι μικρό το cx το 600αρι για την 6870 και θέλανε να μου πλασάρουνε 850 turbo x. Γι αυτό σου λέω. Μέχρι και την κατανάλωση του sandy επικαλέστηκαν. :shifty: Εκεί είναι να ξέρεις 5 πράγματα, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου (εγώ δεν μπορώ) και να τους πάρεις στο ψιλό...
dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παιδιά τα πράγμα έχουν όπως λέτε!!! Δηλαδή το τροφοδοτικό και το κουτί δεν υπήρχαν σε διαθεσιμότητα και θα καθυστερούσαν να έρθουν. Οπότε επέλεξα τροφοδοτικό 650watt turbo-x!!! Τώρα τι κάνω ? κάνω τις δοκιμές που μου είπατε παραπάνω με την κάρτα γραφικών η το γυρνάω πίσω?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Kάνεις ότι λέει ο ninos στο ποστ #6. Αν δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα αλλαγής, γυρνάς πίσω το τροφοδοτικό και παίρνεις άλλο. Κακή επιλογή imho ολόκληρο το μηχάνημα.
dimipap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Οκ θα δοκιμάσω το απόγεμα αυτο που μου λέει ο ninos και βλέπουμε. Πόσο χρονικό διαστημα έχω? γιατί αυριο φεύγω για διακοπές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα